![]() |
Mene samo strah da zbog izlijetanja zadnjih par sezona, ne sjebu Eau Rouge. Onda odmah stazu mogu maknuti iz kalendara.
Sutra se nadam kiši da gledamo pravi race 😎 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Jucer je u W formuli na istom mjestu izletilo 5-6 gospodjica, natao kompletan lom i krs.
Trebale bi vozit sad ako ne otkazu zbog uvjeta/(ne)vidljivosti... |
Citiraj:
|
Proširenje podržavam, ali izmjena zavoja tj usporavanje ne bi imalo smisla. To je glavna stvar na Spa.
BTW gledam slike iz arhive. Na današnji dan prije točno 10 godina sam šetao po gridu u Spa 😊 Osjećam se staro, kao da je jučer bilo 😅 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Autosport na Twitteru kaže da Lando uzima novi mjenjač i dobiva 5 mjesta kazne, start s P14
|
F1 sezona 2021
Perez 🧐veseli kiša kako god 😎
Izgleda da će biti SC pussy start. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Kako gledate F1? Eto ja samo radi spa platio cca 30kn za mjesec dana F1TV Pro, to je uz 50% discounta.
|
Sad kad se provozaju 10 krugova iza SCa i onda RedFlag :).
Cemu uopce "formacijski krug" iza SCa? Ili vozite iz SCa odma ili ga maknite. Kakav formacijski kad nitko nije stao na ravnici.. Nego jel ikad vozeno ponedjeljkom? Ova kisa se ne cini kao da ce stati uskoro .. a max trajanje je 3 sata znaci do 18h moraju biti gotovi s trkom. |
Citiraj:
|
ja sam isto uzeo mj dana al bez popusta, di si našo 50% :D
|
Citiraj:
|
Iskakalo, gledao sam sve moguće, i ovo je bilo najjeftinije, kod: spa50.
Baš je jazavac ovaj Max, ma da, sve je super za vožnju kada bi samo budala mogla izgubit prvo mjesto s letećim startom. |
Ah, pa Max kaže kako je njemu. Normalno da je prvom bolje nego drugima kad ne vidi da vozi u magli drugih.
A dok ovo krene ovi bi komotno mogli popraviti i osposobiti Pereza. Jedino ako je i to protiv nekih pravila. |
Citiraj:
https://i.imgur.com/bXJWBB6.png |
Nisu trebali ni krenut, ovo sad se broji kao da je utrka startala i odvezli su dva kruga da mogu podjelit bodove ako ni ne krenu ili istekne 3 sata. Doduse samo pola bodova jer nije odvozeno 75% utrke ali svejdno budalastina. Sta su uopce kretali onda....
|
2 privitaka
Odes u Spa pa samo dva kruga zagrijavanja.
Kisa nije stala od 13h... a nebo se ne vidi |
Vec se lagano spominje i odgoda za sutra.
Btw evo opet RB ima srece, evo dozvolit ce Perezu da starta iz Boxa. |
Citiraj:
|
Kaze Massi 39 krugova ako ne istekne vrijeme. Treba im jos 1-2 kruga da podjele pola bodova. Brijem samo da ce organizator "bankrotirat" ako bude morao vratit pare (cca 70k gledatelja) nezadovoljnim ljudma u publici :).
|
S obzirom da je 16:58 i jos nema info, ide refund. Call it a day i idemo svi. Al ovo smrzavanje bez info..
Btw 24h Spa se moglo odvozit po kisi. |
I 24h Nurburgringa se vozio po uzasnim uvjetima, ali su redovito s vremena na vrijeme red flagani i vrijeme je prolazilo kad je bila jaca kisa ili cak tuca. 2019 je Spa bio hilerijus s onom kisom. Mislim da je zadnja trka na Nurburgringu bila red flagana cijelu noc, da li ove godine ili 2019, ne mogu se vise sjetiti.
Ne bih bas stavio F1 u isti kos kad su ovakvi uvjeti u pitanju, ipak su to drukcije klase. F1 previse ovisi o downforceu, a akvaplaning i niske brzine tu ne idu korist. Da se razumijemo, i ja bih volio da se barem nesto od danasnje trke odvozi, makar su mi ocekivanja vec prilicno niska. Edit: nope, nesto drugo sam gledao i pobrkao info, 2019 u Spa je bio jedan solidan red flag: https://sportscar365.com/sro/gtwc/wo...d-due-to-rain/ |
Ajd bar su zaustavili 3h odbrojavanje u nadi da ce odradit 1h trke, ako ih ne stigne mrak :).
|
https://youtu.be/R22nxVYLaBQ 1998 Belgian Grand Prix Race Highlights :D
|
Citiraj:
|
za 10min start
|
Mašalaaaaa :)
|
Hamilton na team radio:
Citiraj:
:roller::roller: |
evo i voiceover :D
|
Eto ga, sad cemo djelit pola bodova. Kakvo sranje...
|
to smo čekali 3.5h, tenks, fala kaj ste mi sjebali nedjelju
|
Neće ni to, 2x Red flag za anale :D
|
Totalno bezveze, čemu su uopće izlazili na stazu kad se cijeli dan igraju pravilima već... Kad su već izlazili mogli su odvozit onda neko vrijeme pa vidit kako bude
|
Najduza-Najkraca utrka :D
|
izašli su da mogu tehnički završit utrku i podijelit bodove (popola)
|
Ovo su mogli odmah napraviti...
Anyways, fini bodovi za Williams danas 😊 Sent from my iPhone using Tapatalk |
Mogao je Đorđi doći i do trofeja u ovom Williamsu :lol2:
|
šta onda ovo znači za budućnost sporta, no more rain races? gg, prelazim na rally jebote
|
Znaci oni ce djelit i pehare za ovo....!!!!!
Izgleda da je najbolju ocjenu dao ovaj French Tv cameraman sa svojom "bombom" :)... |
Lewis na aparatima, Russel mu uzeo podij, a nagodinu prvenstvo :D
|
duža ceremonija od utrke
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:12. |