![]() |
ja sam zabrijao android 7 da je to ..
idem ubit fire-a pa pa i tnx |
Citiraj:
|
Imao sam FireStick 4K cca više od godinu dana i nikad nije bilo ni najmanje problema. Prije nove godine nabavio 4K MAX i do sada je već tri puta izgubio internet vezu. Prebacim na wi-fi radi. Pošto imam i Amazonov LAN adapter koristim LAN radi stabilnosti strimanja da ne moram strimati preko WI-FI. Nije mi jasno što mu smeta ili ima neki problem u softweru. Uvjeti su identični kao i kod prijašnjeg 4K. Onda moram sve isključiti iz struje da napravim reset rutera, boxa pa dalje opet normalno radi. Nije nešto, 15 min posla, ali opet ne bi se to smjelo dešavati. Imam optiku 220 mbit/s. Ostalo na boxu radi sve odlično.
|
ako ti radiš reset modema, onda ja ne vidim kako je 4k max tu krivac
da je fire kriv, bi vjerovatno samo njega trebalo reboot, zar ne ? |
Nisam pametan. Na prijašnjem 4K se to nije desilo nijednom. A imam još 8 uređaja spojenih u mreži na ruter i s nijednim takvih problema.
|
Imao 4k, sad 4k max. Isto se ponasaju, ondosno sve radi odlicno. Kaci se na router na 800Mbps
|
Ima li gdje kod nas kupiti OTG kabel za spajanje vanjske memorije na FireStick 4k Max?
|
Dok sam tražio OTG kabel za mojeg 4K MAX Sticka u HR nisam našao nigdje za kupiti. Na Amazon.de ima jedan što ima shipping u HR ali se treba naručiti 4 kom minimalno po 5 eur komad tako da s poštarinom (10 eur) treba platiti 30 eur što je skupo. Nekako najbolje preko Ali Expressa, dođe par eura i čeka se cca mjesec dana.
|
Citiraj:
Muski USB micro-B konektor ubodes u FS, na muski USB C spojis napajanje, a na "normalni" zenski USB prikljucak spajas svoju vanjsku memoriju. Trabas uz taj adapter i kabel za napajanje koji ima zenski USB C konektor. |
Citiraj:
Kad taj file otvorim ES File Explorerom piše 0.00 B. |
Mislim da imam gremline u mreži. Firestick (FHD) najednom ne može više pristupiti smb shareu s wd mycloud diska. Odnosno, kao da kroz file manager pristup ali samo direktorije prazne pokazuje :D
Kroz linux sam s istim userom mountao taj smb share i uredno sve radi, znaci nije do myclouda. Smb je podesen normalno, min v1, max v3 u kodiju. Imao kodi 18.5 stavio 19.4, isto se ponasa. Pobrisao cache i data, rebootao vec 14 puta. Ko da me namjerno %$$)#" :D Stick je spojen na wifi, naravno. |
Citiraj:
|
Pozz. Nisam vidio nigdje pa da da pitam. Da li itko ima iskon tv na firestick? Trenutačno sam u dojčland kod svojih pa bi si uzeo jos jedan, imam doma vec jedan za max tv to go.
|
Citiraj:
https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=362113 Ovo napokon radi, znaci SMB min i max staviti na verziju 1. Poslje toga dobijes mogucnost da nakon restarta moze biti ukljucen Legacy mode i onda sve proradi. Ajme majko 4h ludosti :-D EDIT: Thanks everyone for help posting the fix for this version.I'm not sure why this is happening, having SMB should be standards and I don't know why it is getting more complicated each time. This is the step I took and got it to working. Go to setting > service Enable Expert mode Set min requirement to SMBv1 (you need to restart and come back) Set max requirement to SMBv1 (you need to restart and come back) At this stage you will be able to connect SMB now but got stuck in user/pass. This doesn't work with non-user/pass folder.If you want to access the folder then do the step below: After the above setting, Now Legacy mode will be available turn it ON (you need to restart and come back) DONE! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Imam Amazon Fire TV Stick 4K.
Max tv to go aplikaciju u appstoru ne nalazim https://www.amazon.com/Hrvatski-Tele.../dp/B07NRWBY99 Kad napravim sideload na Firestick i pokrenem, rezolucija je izobličena i rastegnuta (kao 640x480). Kad uđem u program sve je u redu. Jel to tako by design ili? :) Verziju koju stavim je 3.1.0 |
Instalirao si Max TV To Go HD (3.1.0) namijenjen za mobitele i tablete a tebi treba Max TV To Go TV (2.2.8) namijenjen za Android televizije.
-> https://apk.support/download-app/hr.t.ht.maxtv.ottbox |
Da li tko pronašao kako instalirati Disney+ na Amazon FireTV 4K? U store nije dostupan što mi je čudno jer bi kao trebao biti.
|
Kako ti nije dostupan: https://www.amazon.com/Disney/dp/B07Y8SJGCV
ili kad izaberes samo Firestick TV Stick 4K pogledaj ovdje Edit: izgleda da nije dostupan (samo) kod nas, jer ga i ja nemogu dobit. Vjerojatno treba pricekat jos dva daana kad Disney+ postaje sluzbeno dostupan i na nasem trzistu... Ako ti je previse dugo za cekat, instaliraj Kodi i za njega imas vrlo dobar Disney+ addon koji radi bez problema... |
Disney+ (konacno) dostupan u trgovini
Kao sto sam i pretpostavio, danas je Disney+ postao (sluzbeno) dostupan u Hr pa je slijedom toga dostupan i u Amazon trgovini za sve njihove (kompatibilne) uredjaje :chears:
|
Da, danas ponovno tražio i pojavilo se
|
Citiraj:
https://drive.internxt.com/s/file/4b...1266eb84babc98 |
|
Fala ekipa.
|
Da se prebacim iz softwerskog problema tu u grupu za firestick ...
Naime svakaj sam pročitao od 7 ujutro do sad 15.:51 .... I nisam uspio niš napraviti, instalirao kodi, stavio the crew repozitorij ... Zanima me kako staviti amazon prime i da dodam titlove za njega, ostalo mi netreba ... Kako sam napisao u problemima, nije mi bed gledati prime ni na njemačkom ni na engleskom, ali kad bolja polovica zaspi, titlovi su premija, jer moram stišati TV :) a ti titlovi bi volio da su na hrvatskom ... HVALA unaprijed na pomoći ... |
Najlakse ti je spojit BT sluske na firestick, i rijesio si sve probleme.
|
Citiraj:
Inace koju verziju Kodi-a si stavio? Za Fire TV Stick 4K postoje prilagodjene verzije za Kodi Matrix i Kodi Nexus (skines sa ovog linka) i na obe verzije se moze instalirat Amazon VOD addon na kojem onda imas sve opcije za podnaslove kao i na drugim Kodi dodacima. Instaliras prvo Sandmanns repo i iz njega instaliras Amazon VOD addon. Mozes naravno na FS 4K instalirat i sluzbeni Amazon Prime Video aplikaciju iz njihove trgovine. Kako ta radi sa podnaslovima, nemam pojma :chears: |
Citiraj:
To što je nešto banned na official forumu znači apsolutno ništa. Sent from my SM-A715F using Tapatalk |
Citiraj:
|
ja bogme nisam znao da postoji kodi za fire, specijal ..
koristio normalni sa offical sajt, a i bolje se osjecam kad skineš sa offical sajta nego neki pimplani file |
Citiraj:
Malo vise paznje pri citanju ti nebi skodilo, ak vec namjeravas komentirat... |
Citiraj:
Al ak se tak bolje osjecas.., nebisestelmesat :chears: |
Citiraj:
Hvala radi :) Jel vi možete nekako s + i - na daljisnkom (od Firesticka) mijenjati programe ili samo strelica gore i dolje i OK za potvrditi? |
Posli zadnjeg firestick 4k updatea, nemogu se spojit sa dropbox priko file managera.
Pokuša sa ES file explorer pro i sa FX. Prije zadnjeg updatea se uredno spajalo. Neko ima sličan problem? |
Pozdrav ekipa. Vjerojatno je već objašnjeno negdje, al evo da pitam.. HBO Max na firestick - kako ručno instalirati? Može li mi netko objasniti u par koraka? Imam skinut "downloader", pretpostavljam da je to prvi korak!? Trebam to riješiti nekako večeras, pa ako se nađe dobra duša da potroši malo svog vremena, unaprijed zahvaljujem.
|
Imas aplikaciju na play store Apps2fire, najlakse je preko nje. Samo odaberes hbo.apk i instaliras
Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk |
kad ce kakav prime day na amazonu ?
kad se ocekuje akcija firea ? |
Prime day je 12. i 13.7.
|
Znalci,molim pomoć. Je li netko u međuvremenu uspio upogoniti s FS 4K Max još neki adapter, osim spomenutih Ugreenovih:
http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=5219 Unaprijed hvala. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:23. |