![]() |
Meni javili da nisam više Indijac :(
|
A gdje bude ta obavijest? Nisam dobio na mail vec na pc i vise to ne vidim.
|
Ja bija dobija na e-mail.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
argentina nakon vise od 3 god by by
|
I kod mene od argentina
|
Vidim krenuo novi val. Mene deportirali prije pola godine....
|
ja se još držim u argentini :)
|
Another one bites the dust..... Izgleda da su krenuli u obračun sa nama gaučosima....
|
100% neki forumaš nas cinka youtubeu pa skidaju 1 po 1 :D
p.s. argentina radi još uvijek. |
Onaj Daemon garant :D
|
Indija i dalje šljaka, jučer mi skinulo 299 rupija :D
|
Indijac ovdje, takodjer dobio jucer mail
|
Turska radi, dobio mail da dizu cijenu.
3.2€ na cca 4.35€. Poslano sa mog PGT-N19 koristeći Tapatalk |
Argentina, dobio mail nekidan. Skidaju pomalo ekipu...
|
Citiraj:
Citiraj:
Ovih dana mi je znalo biti po pola minute i slično nekakvi prekidi, sa crnim ekranom, nekad reklama uleti, uglavnom ne, sad je opet po starom te izgleda da je to vječna borba između blockera i youtube-a. Koristim Chrome. Kod prijatelja koji ima Firefox su značajne "pauze", ali mislim da nije up to date sa ničim, moram mu to srediti ako se da. Općenito Youtube smatram odličnim izvorom znanja, vijesti, sadržaja...uvijek sa strane nešto se vrti i možda ako adblockeri izgube bitku, možda se ipak nešto plati za nastavak uživanja sadržaja. Ima bezbroj dobrih kanala i ako se podijeli na više ljudi nije kraj svijeta. Bokte završimo u kafiću i ode u jednoj večeri na runde 5x toliko :D Da nema npr. Youtube-a ne bih znao da će liberalke sada u štrajk sa se*om jer je Trump pobijedio. Pomislio bih da je do mene nešto jer me izbjegavaju odjednom. Štrajk će trajati 4 godine. Isprika na offtopic-u. https://www.youtube.com/watch?v=53JFQ5y1hog |
Ja imam Firefox pa mi je skroz znalo zablokirati odnosno javljalo poruku o nekoj grešci i bio crni ekran tako da video nije išao. A kod live videa je samo vrtilo u nedogled i nikad nije počelo puštati video.
Šta ti kažeš vječna borba između youtube-a i adblockera. |
Citiraj:
ja sam mislim od 2021. tamo...i dalje ide |
Uopće ne gledam Youtube jer ne stignem, vjerojatno otkažem.
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ja sam Argentinac od 2022 god... Prije toga u Indiji par godina dok me nisu deportirali... Do sada je prolazilo plaćanje mastercard debitnom.
|
Ja sam Aregentinac isto nekih 3 godine i stiglo mi je prosli mjesec da od 14.11. dam dokaz ili me deportiraju. Gledajuci opcije, cini ae sa cu postati stanovnik lijepe nase.
Placao revolutom. Sent from my SM-A528B using Tapatalk |
Probao dodati Revolut virtualnu al ne prolazi.... Pm ako netko ima slobodno mjesto u obiteljskoj...
|
Citiraj:
To si prek mobao probao? Probaj prek laptopa na google payment methods, tamo dodaš karticu i onda odabereš kao backup kartica plaćanja. Tak je meni prošlo prije par mjeseci kad sam morao mijenjat karticu |
Ne prolazi to više tako lako, gotovo nemoguće je da prođe...
|
Da, ne mogu pronaći kako dodati karticu tj način plaćanja da mi prođe Google One za Tursku. Revolut uvijek odbije za Tursku.
Htio bi prijatelju staviti Google One jer je premašio 15GB |
Kartica treba biti iz Turske..
|
Citiraj:
|
Ne prolazi više nijedna kartica koja nije iz zemlje za koju plaćate pretplatu...
Jedino preko Apple gift kartice i Turske .. |
Zanima me ovo kada su vas skužili, i dalje ste mogli na isti acc probati neku drugu zemlju ili je acc bio označen i ništa više nije radilo? Uvijek me odbijalo to fejkat, jer sam se bojao da mi ne lockaju cijeli acc :)
|
Nema lockanja accounta...dobiješ 15ak dana da dodaš novu karicu i nakon toga ti samo ugase premium. Ja sam nakon Indije sa istim acc prešao na Argentinu.
|
Citiraj:
|
Ima li tko da ima slobodno mjesto u premium? Može na privatne poruke, hvala!
|
Ja trenutno ne,ali s obzirom da mi turska nece proci,od 25og prelazim na HR family.
|
Znaci da sumiramo, teoretski govoreci, placam google one i yt preplatu te napravim google familiju. Zelim sa jednim clanom podijeliti google one, a sa svima ostalima samo yt preplatu. Koliko vidim guglajuci po netu to se NE moze. Moze li netko tko je slagao takvu familiju potvrditi ovo?
Trenutno imam aktivnu familiju i nalazim samo jedan switch "share google one with your family" a to bi znacilo sa svima. I to mi trenutno odgovara jer smo u familiji zena i ja. Ne mogu probati i cackati familiju jer smo jos uvijek turci |
Imam premium yt i google one i točno je, ne mogu mijenjati što će tko, svi imaju i jedno i drugo (ako sam uključio family share na google one).
Inače interesantno, iste osobe koriste indijski yt i hrvatski google one :D btw. danas normalno prošla indija preko revoluta za yt |
Znaci ne preostaje drugo nego napraviti alter ego/family samo za yt app. Da mi main account nije pun playlisti i sejvanog sadrzaja bilo bi mi puno lakse odluciti. Dobro je to google osmislio hehe
|
Ode i moja argentina :/
|
Noćas mi došla obavijest za Indiju, da updejtam plaćanje. Neki dan mi naplatio novi mjesec.
Ode i to čini se. Ili pitat nekog indijca koji radi ovdje da podijeli karticu :D edit- a najsmiješnije da šogoru i dalje Ukrajina radi koju sam mu smontirao prošle godine |
Citiraj:
|
Jep, a došlo na red da pogase. I na redditu hrpi ljudi. Englezi aktiviraju poljsku sad jer im jeftinija, tamo još prolazi. Al za nas nema računice
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |