![]() |
vidija sam njega na vukovarskoj, to đubre ubrzava ko zmaj.
|
Citiraj:
Pa nije ti to romobil za djecu sa plastičnim kotačima. |
ima mudo lik, tolika brzina na tim malim kotačima :D
|
jedna neravninica, rupica ili kamenčić https://yoursmiles.org/tsmile/death/t10113.gif
|
Ljudi, gledajte dva debila. Ovog što vozi romobil i ovog što snima dok vozi auto.
|
Meni je na 42-44 neugodno na romobilu, kako je tek na 80+ :S
|
A cemu vrijeđanje,
prvo nije isao 100 kmh, nego 80 kmh Ako romobil ide tolko sto se nebi vozio, isti vrag vozio se na skuteru obicnom 80 ili na romobilu, jedina stvar je sto romobil nije registriran, a skuter je Citiraj:
|
Na ovom romobilu 80 km ti je kao i 40 na tvom, tezak je, ima vece kotace, i ako si dobar vozac nemas nikakvih problema
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Da ne govorim o položaju koji je insta-kill ako nešto pođe krivo jer padaš kao svijeća bez mogućnosti oporavka ili istiskivanja protuteže. Da naletiš na jedan kamenčić od nekoliko centimetara ili manju rupu gotov si. |
Ha dobro, sto je vise takvih, to ce prije uvesti zakon/zabrane/registracije/kazne... A i prirodna selekcija bi mogla odradititi svoj dio. Jedino da netko drugi ne nastrada ili ima budalu na savjesti jer mu je pao pod auto.
|
Molim za savjet. Gledam kupiti Segway max g30 ili Mi PRO 2.
Može li mi tko reći koje bi bile dobre cijene za jedan i drugi? Otvoren sam za sve opcije kupovine i naručivanja. Najjeftinije što sam vidio kod nas je 4800kn za segway i 3600kn za Xiaomi. A na aliexpress 4400kn i 3200kn. Budu li nekada neki kuponi ili nešto sl. za aliexpress? Ili ima možda neka stranica gdje je netko povoljno kupio? |
Pogledaj MS E20.
https://www.nabava.net/search.php?q=ms+e20 48V velika baterija, ide preko 40 kmh. Domet negdje kao i segway. Strgani ga ima, mislim da je to best buy. |
Pa bome ovaj nije jeftin :D
Mislim da mi ta dodatna snaga nije potrebna. Više nego dosta mi je i 25-30kmh. Imao sam do sada romobil ne toliko popularne marke pa kada je nešto otišlo nikako dijelove naći. Tako da bi se držao ipak radije marki za koje znam da mogu lako kupiti sve dijelove i kod nas i na ebayu. Tako da, ako je netko kupovao ili namjerava kupiti jedan od ova dva, javite ako ima gdje jeftino :lol2: |
Citiraj:
Stavio sam par postova iznad opis malo bolji, evo već imamo preko 200km raznog brdovitog terena :) |
Citiraj:
|
Ako sada još uleti 10% na PBZ, ZABA ili Diners, onda napadam! :D
|
Ponovno popusti na romobile
|
Tek sam nedavno skužio da taj MS E20 je zapravo Aerlang H6. Prodavao se ispod 400 eura preko bangooda. https://www.alibaba.com/product-deta...51ed2077mih8nM
|
Citiraj:
|
Burn baby, burn
https://www.youtube.com/watch?v=oVHU9dGP6u8 |
Citiraj:
|
Dvoje o e20 :
Prvi: ništa posebno samo napomena, nakon tri dana korištenja MS e20 romobila koji je zaista pokazivao zavidne performanse isti je riknuo...tako da stoji ono brutalan je ali nedokazan na našem tržištu sad ćemo vidjeti kako će se gospoda uvoznici ponašati pri servisu, brzini usluge itd itd... Drugi: E20 katastrofa, kupio žao mi je svake kune. Moguće da su nešto sfušali kod tog e20. |
Citiraj:
|
Previdio si detalj, to je u Zg gorilo, 6mj. staro, navodno sve stock ... :fiju:
|
1. nisam očekivao toliko dima
2. čudi me kako se brzo ugasio. Sjećam se kad se Hamster s*ičkao sa Rimcem da je auto gorio još 2 dana nakon udesa, a ovaj se sam ugasio nakon minut-dva. |
Nisu stavili puno bijelog dima u tvornici :D
|
Citiraj:
Nije se uopće brzo ugasio, pao je mrak i još su ga spricali A ima 100x manju bateriju od auta |
Gledam bas od svih opcija za romobil "zmigavce" nekako mi je ovaj najbolje realiziran: 1 , 2.
Kod nas dobavljiv, mada na ebayu ima jos poneka varijacija drugih imena, ali istog proizvoda. Neki povoljniji, neki skuplji, ali ista prica. Ima i ponekih modela s daljinskim upravljacem i atraktivnom segmentnom grafikom, izgledaju Tron-ovski atraktivno. Samo ti su vise za bicikl, jer se lakse mogu zakaciti iza sica, na romobilu ga nemas gdje pristupacno staviti odozada. Ima i luda ideja, staviti retrovizore, pa preko stakla projecirati segment pokazivace, ali tog vozaca/icu, vjerujem da bi svi previse zapazili na cesti. Da, da, moze se bez toga, naravno, ali veseli covjeka, kad ionako stosta natunira na romobilu ;) ... |
MS energy e20 je opet na 4600, ali sada s dodatnih 10% popusta na master i maestro kartice.
|
Momci s Fiidačima, kak vam se drže?
Ženi treća sezona s D2. Pukla vanjska stražnja guma na profilu kod felge pa gledam gdje ih ima za zamjenit u toj širini. Ostalo sve 5, baterija više manje ko prvi dan. Doduše, ove zime ga baš i nije vozila... Bio sam prošle godine naručio sebi D4s, al sam otkazao nakon sto nisu poslali jedno 10-ak dana. Jel nekom stigao na kraju i kak vi su vam dojmovi? Sent from my Pixel 5 using Tapatalk |
Vozim D4S od prošle godine 8mj. 1500 km, 0 kvarova, u početku trebao samo zategnuti zadnje žbice. Jer znaju pucati ljudima, a bicikl je došao s ne baš zategnutim. Ali bez problema kod mene. Ja sam čekao 2 mj D4S, obećanje bilo 7 dana. Imao bi još toliko km koliko sam prošao da mi je došao na vrijeme, ode ljetna sezona dok je došao.
Prije toga D2 imao 2 godine, 0 kvarova, prodan kolegi ovdje na forumu 2020. |
Citiraj:
|
Citiraj:
U 6 mjeseci, skoro 600km, nema kvarova. Podesio brzine i to je to, mada nisam trebao :D Kočione čeljusti su relativno loše i s tvrdim pločicama (vibracije) pa sam to zadržao kao suvenir i nadogradio ga Shimano entry level disk-kočnicama pa je sad zaustavljanje ugodnije i sigurnije. Baterija drži super (čisto na struju skoro 30km, ali nikad nisam ispraznio do kraja jer nije zdravo za bateriju), bajk ide otprilike 38 km/h prvih 5km od kada ga skinem s punjača, poslije oko 35/36 što je sasvim dosta. |
Trebao bi kalibrirati brzinomjer, maks brzina nikad nije preko 34 km/h po ravnom mjereno gps-om. Obje tipke drži i uđeš u secret menu, na P2 value treba biti oko 191 i treba sejvat vrijednost da pokaže ---- i to je to. Jer ovako ti ukupna kilometraža nije skroz točna, više ti bude.
Citiraj:
|
Citiraj:
Što se kilometraže tiče, vjerojatno nije neka velika razlika jer mi je do posla nešto preko 4km, a na 4 se uvijek zaustavio. Eventualno je onda lagao po par stotina metara 😁 |
A da, na 4 km se ne može vidjeti baš. To se primijeti kad radiš 20-30-40km :) Te kilometre ja radim kad vozim. Izmjeri si gpsom da li odgovara taj value. Trebao bi.
|
Vsett 8-A.
Ima tko first hand iskustva s dotičnim? Neki dojmovi? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:28. |