![]() |
Citiraj:
Sto se tice Intel integrirane grafike ona nije namjenjena za neki gaming, bez obzira jeli stari socket ili noviji Lga 1200 i Lga 1700. Amd je puno bolji po pitanju integrirane grafike na chipu (APU), sad je aktualna Vega grafika koja radi preko PC ddr4 rama, a na novim cpu sa grafikom je Rdna 2 grafika i koristi PC-ev dddr5 ram, te verzije vec postoje u laptopima mjesec dana, a za koji mjesec ce doci i Desktop verzija. Tvoj i7 6 gen. i 16GB rama su odlicni, trebas naci samo neku graficku i to je to :) |
Da to ču i napraviti al su cijene paprene! Možda neku 4GB rama DDR4 ili DDR 5.
|
Citiraj:
Sve navedene kartice su manje vise dobre i cijene polako padaju. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nešto razmišljam. Pa ako je igra za Androdi, ne bi li bilo jeftinije uzet kakav mobitel ili još bolje tablet. Siguran sam da bi radilo na gotovo bilo kakvom tabletu, a vi si ga morete uzet sa sobom kamo god da idete i imate veliki ekran. Mislim da se da nać kakav tablet od 1000kn a da vrti jednostavije igre.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Za 3000kn se vec moze uzeti laptop sa ryzen 3 procesorom i integriranom grafikom i 8GB rama, 15.6 ekranom-1080p koji ce te igre solidno vrtiti u Blustacks, s time da se mogu igrati i PC igre. |
Citiraj:
Moj zadnji tablet mi služi za navionics HD na brodu i za pogledat šta "ima" kad idem na more. Godine su me naučile da se triba živit u realnom svitu, za grafu dati 5-6 K kuna pa to je ludilo, kad su prihodi nikakvi. Tehnologija ide dalje, triba bit u trendu. |
Citiraj:
Laptope sam spomenuo kod igranja, jer imaju puno vecu isplativost kupnje naspram tableta. |
Citiraj:
|
Što bi preporučili igrat na Ryzenu 5500 i njegovoj Vegi?
Ispao sam davno iz gaminga, tu i tamo nešto odigram na PS4. Ne patim na grafiku, dapače, online i s ekipom u lanu ću peglat CoD2, razmišljam neki pristojan RTS ubacit. Company of Heroes 2? Ima li nešto novije i bolje? Volio sam igrat i one "manje" RTS-ove kao Commandos/Desperadosi. Nisam neki fan fantasya. Uglavnom,što bi preporučili kao nekakve must play klasike od 2010 do danas? |
Citiraj:
|
Ima li što kvalitetnog FPS MP iz WW2?
Bila je Red Orchestra, jel se to još igra? Ima li nešto novije? |
Imate li preporuku za DOTA style igru? Igrao sam do sada HoN, zadnjih 12 godina, vikend player, pomalo za pustiti mozak na pašu.
HoN se gasi krajem mjeseca, pa si moram pronaći drugu povremenu zanimaciju. Dota 2, League of legends... Ima li još koja i koju preporučujete? Koja je normalna da možeš odigrati game do kraja, barem većinu njih, a ne da ljuti klinci koji još nisu stigli mutirati izlaze nakon 5 min jer mu je neka dlaka zasmetala. |
Citiraj:
Niti jedna. Igrao sam LoL godinama i jedna od najboljih odluka u životu mi je što sam si rekao tjt, prestajem. |
Citiraj:
@Libertus Moja preporuka bi ti bila isto da ne igraš te igre i nađeš neki drugi žanr :D Igram igre već ~17 godina i LoL je po meni daleko najtoksičnija multiplayer igra koju sam igrao definitivno. |
|
Koju biste igru preporučili a da je najsličnija WoW-u?
Obožavao sam WoW dok ga nisu sjebali s kretenskim ekspanzijama, sada tražim nešto slično. I da je free naravno. |
Citiraj:
guild wars? Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pozdrav dragi forumasi.
Godinama bezuspjesno pokusavam pronaci mapu ili mod kojeg se sjecam samo u dijelovima. Sve sto znam jeste da je najvjerovatnije dio od COD 2 jer pocetak te misije koja mi je ostala u glavi je slican kao i u misiji "Repairing the wire". Razlika od originala je u tome sto se u pozadini moze cuti partizanska pjesma iz 2.svj.rata na pocetku misije, te da se iz onog prolaza izmedju zgrada nekako odma izlazi na ogromno polje sa izdubljenima.. Sjecam se da se na njemu nalazi i zapaljeni kamion oko kojeg se moze ici protiv neprijatelja. Probao sam mod "yugoslavia wars", ali nije to ono sto se sjecam. Unaprijed hvala svima koji procitaju i pokusaju da rijese ovu misteriju koja me proganja godinama |
|
Jučer sam vidio Metro Exodus topic u koji Brko stavio screenshotove.
Htio sam komentirati. Danas tražim i ne mogu naći cijeli topic, jesam li skrenuo od vrućina? :D |
Nisi, bilo je.
|
Preporuka igara
Ljudi, na osnovu mog laptopa preporučite mi šta da peglam
https://www.ekupi.hr/hr/Ra%C4%8Dunal.../p/EK000371085 Koji najnoviji Far Cry (5.možda?) bih mogao pokrenuti, Fallout, Assassins Creed ili Elder Scrolls npr. Može i neke dobre utrke ala NFS ili open world game ala GTA. Hvala! |
Pogledaj ovdje pri dnu stranice testove:
https://www.notebookcheck.net/AMD-Ra....453149.0.html Poslano sa mog Redmi Note 9 Pro koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Znači mogu peglat Far Cry 5. :chears: |
@Ze
Tvoj laptop moze koristiti program Lossles Scaling (Steam) za FSR. Za PC, ako je Nvidia 900 ili novija serija mozes koristiti Nis upscaler u driverima. Amd Rdna 1 i Rdna 2 graficke imaju RSR (FSR) u driverima, a za starije serije grafickih Amd ili Nvidia mozes koristiti Lossless Scallimg program koji aktivira FSR ili Nis ovisno sto se odabere. |
Citiraj:
Ak je na steamu refund-aj. |
Izašao Regiments, sličan Wargame-u ali brži po gameplayu
https://store.steampowered.com/app/1109680/Regiments/ |
Na Originu, play vs play Pro?
Što znači "10 sati" na verziji Play (3.99EUR/mjesečno)? Igra koja se nudi u playu mog uje igrati samo 10 sati mjesečno? |
Citiraj:
Na play pro igraj koliko hoces dok imas pretplatu. |
Nabavio sam djetetu nekakav pc i joystick da igra razno razne gluposti. Ništa ju ne može zadržati dulje od jednog dana pa sam razmišljao da bi uz postojeći Origin account stavio gore jogurt verziju Serious Sama, Raymana i sl... Koliko su danas jogurt verzije sigurne za povremeni gaming? U smislu virusa, trojana, ransoma i sl...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Isprobat ću Ozbiljnog Sama 4, pa ako mi se svidi kupim bundle, ima za 20€ na humbleu cijeli set. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:14. |