![]() |
I meni ako ko ima viška. Refresao sam i buljio u ekran al meni nije izbacilo da su raspoložive. Eto, šta je tu je.
Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Citiraj:
Zar ces i rodbinu oženit za 5x? :D p.s. ja narucio preuzimanje u poslovnici jucer ali nemaju u ducanu vise ocito pa cekamo iduci tj. oce li proc |
A ja već danima tražim dobre a ne skupe bežične slušalice i tek danas :fuming: :hitthewal: nažalost, vidim temu. Ak ima netko za prodati (jedne crne) po normalnoj cijeni, nek se javi :chears:
|
Dobro ako ne prođe vama koji ste uzimali više komada - vas baš i ne žalim toliko. :D
|
Ako ce netko prodavat. Dajem 200kn :)
|
Meni je prešlo iz obrade u pripremu...Možda nešto i bude od ovoga...
https://i.postimg.cc/pLwBkKj5/narud-ba.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
trenutno svi tako razmišljamo :D |
topic +kokice
Sent from my M2012K11AC using Tapatalk |
Nazalost radi posla nism stigao ni forum gledati, ako bude tko imao viska slusalice neka se javi pa se dogovorimo sve
|
+1,
Trebam "samo" jedne za osobnu upotrebu, platim 200 kn, nažalost nisam stigao osobno uhvatiti. Javite ako tko bude imao viška, za forumaša.. |
+1
ja sam čak voljan kupit i po malo manje fer cijeni :fiju: ponude na pm :goood: |
Citiraj:
|
A, nisam vidio da je to ovaj s m1 pro 14", moj bed. Iako ni ono nije losa akcija.
|
Slušalice, platio karticom. Prije je pisalo plaćeno, sada piše
Obrada narudžbe Neplaćeno Vama? Ima tko kakve novosti, će nam dostaviti? |
Možda ponište narudžbe koje prelaze "osobne potrebe", da bi bilo za sve.
|
Citiraj:
meni danas dostavlja DPD, stavio plaćanje pouzećem i dostava... |
Citiraj:
|
Čekaju da nadoplatite ostatak od cca 1300kn po komadu:roller:
|
Da, potvrđujem i kod mene isto, naručio 1 kom, i sad piše neplaćeno..
|
Pošto je više osoba dobilo slušalice, a nekima dolazi poštom, zahvaljujem nezasitnim osobama i naručivanjem po 5 komada odjednom.
|
Citiraj:
Nego u koliko sati si naručio, je li ti pouzeće doista 175kn ili 1300kn? |
Citiraj:
Meni je isto sada na statusu neplaćeno iako je plaćeno karticom i skinuto mi s računa |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Da ponovim kako ide procedura s online plaćanjem, vidim da neke buni što im stoji status "neplaćeno" i novac skinut s kartice.
Trgovac preko nekog online servisa naplate ima ugovorenu uslugu preko koje se novčana sredstva kupaca zapravo samo rezerviraju. To konkretno znači da kupac poklika plaćanje preko weba, trgovac dobije obavijest da je nešto uplaćeno, ali trgovac može transakciju prihvatiti ili odbiti ili prihvatiti samo dio sredstava koja su mu uplaćena. Kupac u trenutku plaćanja vidi da su mu sredstva s kartice skinuta, makar još nisu dospjela na račun trgovca. Time je omogućeno da trgovac, u slučaju da ne može isporučiti robu koju je netko uplatio, otkaže transakciju i tada online naplatni servis šalje banci nalog za povratom sredstava. Trajanje povrata novca tada je isključivo u nadležnosti banke koja bi kupcu trebala vratiti novac na račun, nekada to traje par dana, nekada 2 tjedna, ovisno o banci. Ovo navodim da smanjim zbunjenost i nedoumice oko uplate i statusa uplate koji se vidi na webu. |
Meni je ujutro bilo neplaćeno, sada piše plaćeno. Platio sam odmah u petak sa karticom.
|
Izgleda da će Mingo imati posla :D
|
Neće, imaju pravo otkazivati narudžbe, ne znam kako to ljudima nije jasno.
Dok se novci vrate, to je sve ok. |
Links mi je tako otkazao narudžbu pa na kraju isporučio još bolji artikl od onog koji sam naručio kad ih je Mingo stisnuo.
|
Citiraj:
Ja sam.narucio samo.jedne i te jedne su između 13:00 i 14:00 kod.mene. Javio mi dpd jutros. Ovi što su po 5-6 komada narucivapi dbgda ne dobili ni jedne. |
Citiraj:
|
Naručio jedne i prošlo. Predano dostavnoj službi.
|
Citiraj:
Zašto bi oni to morali isporučiti? Ne vjerujem da ne postoji negdje neko slovo u zakonu koji trgovine skida obaveze u slučaju greške u sustavu. |
Moje ne mrda sa pocetnog statusa. Bas iz razloga moguceg otkazivanja stavio sam placanje pouzecem.
|
Citiraj:
Da je samo stavljena kriva cijena, mogli bi se "provuć" i reći greška. Međutim ovo je bila akcija kojom su privukli kupce na stranicu, popust jasno istaknut. Na kraju sve ovisi o inspektoru ali uglavnom stanu na stranu potrosaca. Mall.hr je prevelik da bi se išao zajebavat s tim, vjerujem da će svi dobiti svoje slušalice. Pa čak i Ag008, koliko god mi to bilo mrsko. |
Meni samo nije jasno ako tih sluša nije bilo koliko ih je prodano, zašto su iznova stavljane u prodaju? Znaci bilo ih je po nekoj logici. Ja sam jutros kontaktirao mall.hr i kao pitao sam jel mogu sad platit karticom, kažu da sam odabrao pouzecem i da ce mi tako doc oba paketa. Poslao sam brojeve narudzbi i nisu mi napisali da ih necu ni dobit niti išta vezano za to. Tako da ih ja ocekujem. A datum isporuke je iza 11.4. tako da ih prije i ne ocekujem
|
Citiraj:
Ovdje konkretno se radilo o prvoaprilskoj akcijskoj ponudi, jasno istaknut popust. To moraju ispoštovati. Trgovine ne smiju stavljati popuste/akcije i onda se kasnije vaditi da je bila kriva cijena :) Uzmite primjer: sutra Links.hr može oglasiti PS5 za 1000kn neograničene količine s rokom isporuke 3 mjeseca, svi uzmu po 3-4 komada i Links fino ubere par miljona kuna kratkoročnog beskamatnog kredita, za 3 mjeseca vrate svima pare i kaze sorry greska. I to ponove svaka 3 mjeseca. Nekima isporuče PS5 čisto eto da ne bi bilo da baš nitko nije dobio. Plate indijce da ostave fake reviews kako su dobili svoje primjerke. Ne da nije ok, nego nije ni legalno. Citiraj:
|
Svaki trgovac može odbiti prodaju po krivoj cijeni jer isto tako po zakonu ne smije prodavati novu robu s gubitkom.
To se spominje u kontekstu "pranja novca". |
dečkići, što ste se uznervozili, dobit će svatko svoje naposljetku...
evo moje došle uredno sad s DPD-om, plaćeno pouzećem... :chears: edit: u petak ujutro je pisalo, 5+ na zalihi i datum dostave 5.4., a poslije tokom dana je pisalo "dostupno kod dobavljača" ili tako nesto...i datum dostave do 11.4. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:12. |