PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Pametni, polu pametni te glupi satovi al' na baterije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=277500)

LAcy 21.07.2019. 21:09

Citiraj:

Autor Sinac (Post 3322268)
Amazfit Bip, nakon 26 dana baterija na 55% a nije da ga nisam sinkao s mobitelom. Mogu reći da me Bip baš ugodno iznenadio.

To je bez GPS based workouts?

Inače Bip se čini još kao najbolja opcija. Malo je ruznjikav u usporedbi sa drugima al barem baterija drzi. Koliko vidim ima sve sto i Pace/Stratos. Jel netko usporedio?

kiki86 21.07.2019. 21:29

Citiraj:

Autor Sinac (Post 3322268)
Amazfit Bip, nakon 26 dana baterija na 55% a nije da ga nisam sinkao s mobitelom. Mogu reći da me Bip baš ugodno iznenadio.

meni je izdrzao 38 dana. sve notifikacije ukljucene, koristim ga kao svakodnevni sat. Cudo od sata, ja sam prezadovoljan :goood:

Sinac 21.07.2019. 21:55

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3322277)
To je bez GPS based workouts?

Inače Bip se čini još kao najbolja opcija. Malo je ruznjikav u usporedbi sa drugima al barem baterija drzi. Koliko vidim ima sve sto i Pace/Stratos. Jel netko usporedio?

Koristim ga kao sat bez GPS-a, štoperica tu i tamo, mijenjam watchface, sinkam ga s mobom svaka 3-4 dana da pokupim update softvera i da očitam stanje baterije u postotku. Baterija me ugodno iznenadila, nisam tražio čudo od sata, opcija je bila neki G-Shock Casio ili Bip, na Bipu se može mijenjat watchface pa svaki dan mogu imati drugačiji ručni sat :goood:

freddie 22.07.2019. 09:54

Mislio pricekati GTR ali ipak uzimam Stratosa. Mislim da za 1200 kn nema bolje kupnje.

LAcy 22.07.2019. 09:58

Citiraj:

Autor Sinac (Post 3322286)
Koristim ga kao sat bez GPS-a, štoperica tu i tamo, mijenjam watchface, sinkam ga s mobom svaka 3-4 dana da pokupim update softvera i da očitam stanje baterije u postotku. Baterija me ugodno iznenadila, nisam tražio čudo od sata, opcija je bila neki G-Shock Casio ili Bip, na Bipu se može mijenjat watchface pa svaki dan mogu imati drugačiji ručni sat :goood:

To bas i nije neki usage. Jel ti ukljucen continuous HRM? Ako ni to nije, onda ga stvarno koristis samo kao digitalni sat.
Kod mene continuous HRM je on, svaki dan 2-3h GPS trackinga...

Brko 22.07.2019. 09:59

Gledam ovaj Mi Band 4. Na Aliju je još jeftiniji 29 USD i taj ću naručiti. Samo pitanje glasi, je li se lako izgrebe display ili i za to treba kakav screen protector, budući nude 2 komada uz Band za 1 USD više :)

RainZG 22.07.2019. 13:25

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3322250)
Koliko sam cuo od korisnika istih, ni sa njihovim satom se nece bas usreciti sto se baterije tice.

Prilicno je bezveze imati sat na ruci sa iskljucenim ekranom. Ono imas nesto crno na ruci, a nije ni lijepo. A jos je bezveznije kad iscuri baterija na pol dana, sat je i dalje na ruci (jer kuda sa njim?!) a ne mozes saznati ni koliko je sati (osnovna funkcija sata, jel). A jos bezveznijije je ako te bas tada netko pita koliko je sati :D

Apple watch series 3. Star godinu i pol. Baterija i dalje izdrzi dva dana upotrebe bez problema.
Ne znam sto se to treba raditi s tim satom da mi baterija ne izdrzi jedan dan. I kad se vozim biciklom pa mi je pokrenuta strava na mobitelu + slusanje muzike preko mobitela nemam problema sa trajanjem baterije

LAcy 22.07.2019. 13:59

1-2 dana je premalo i nemoj nam sad prodavati pricu o punjenju preko noci (sleep tracking?). Baterija na satu treba trajati sto duze, danima, tjednima ako je moguce. Dosta je sto i mobitel vecinom moramo punit svaki dan.

renc 22.07.2019. 15:11

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3322407)
1-2 dana je premalo i nemoj nam sad prodavati pricu o punjenju preko noci (sleep tracking?). Baterija na satu treba trajati sto duze, danima, tjednima ako je moguce. Dosta je sto i mobitel vecinom moramo punit svaki dan.

Ha čuj sad i smartwatchevi (ne smartband) imaju sve veće oled ekrane, dvojezgrene procesore i hrpu pizdarija (notifikacije za svaki k, pozive, mikrofone i zvučnike, grafičke procesore, Wifi, BT, ) pa je i za očekivati da neće baterija trajati tjednima. Nije to casio koji pokazuje koliko je sati kojeg sam furao ko klinac. Jedino ako ne smisle način da uguraju bateriju znatno veću od nekih 500 mAh koliko je sad mislim max u satovima.

FerrZG 22.07.2019. 16:27

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3322342)
Gledam ovaj Mi Band 4. Na Aliju je još jeftiniji 29 USD i taj ću naručiti. Samo pitanje glasi, je li se lako izgrebe display ili i za to treba kakav screen protector, budući nude 2 komada uz Band za 1 USD više :)

Ne mogu pricati za MI Band 4, ali imam MI Band 3 te smatram kako je koristan screen protector. Koristim ga za sleep track dok spavam i bez protectora sam ga izgrebao, ne znam gdje i kako. 1 $ ekstra, sta uopce razmisljas :lol2:

LAcy 22.07.2019. 16:36

Citiraj:

Autor renc (Post 3322432)
Ha čuj sad i smartwatchevi (ne smartband) imaju sve veće oled ekrane, dvojezgrene procesore i hrpu pizdarija (notifikacije za svaki k, pozive, mikrofone i zvučnike, grafičke procesore, Wifi, BT, ) pa je i za očekivati da neće baterija trajati tjednima. Nije to casio koji pokazuje koliko je sati kojeg sam furao ko klinac. Jedino ako ne smisle način da uguraju bateriju znatno veću od nekih 500 mAh koliko je sad mislim max u satovima.

Pravi problem i je sto korisnici to, traze? Ili ne traze al' kupuju?

Amazfit je dobro krenuo (kopirajucu Garmin al' uz znacajno nizu cijenu), transreflektivni LCD, always on, baterija traje oko tjedan dana uz continuous HRM, povremeni pa i svakodnevni GPS tracking... Al ocigledno da je korsnicima bitnije da imaju fancy AMOLED, gomilu funkcija koje isprobavaju prvih par dana... i pune sat svaki dan. Tako da im je Stratos zadnji a cini se i posljednji non-AMOLED.

GreenLife 22.07.2019. 16:44

Meni Galaxy Watch radi 4 Dana, 100% ->10%. Prezadovoljan sam uredjajem, ima sve sto trebam a i vise od toga. Izgledom mi je puno ljepsi od vecine smartwatcha i nije mi problem napuniti ga za 1,5h tokom dana kada baterija bude pri kraju. Oni kojima je trajanje baterije bitno - biraju takve uređaje koji traju duze. I rjesena stvar. Vi to, mi ovo :)

P.s. cekam da mi stigne metalna narukvica i zastitno staklo.

Message delivered by Tesla Model S P100D

Brko 22.07.2019. 17:19

Citiraj:

Autor FerrZG (Post 3322453)
Ne mogu pricati za MI Band 4, ali imam MI Band 3 te smatram kako je koristan screen protector. Koristim ga za sleep track dok spavam i bez protectora sam ga izgrebao, ne znam gdje i kako. 1 $ ekstra, sta uopce razmisljas :lol2:

Tako i napravio. 30.50 usd (204 kn kaže amex). Javim dojmove kad dođe.
Prema panasonicovom inputu i nekim feedbackovima, uzeo sam CN verziju. Ako sam dobro služio, globalka ima samo neke dodatne jezike, a CN samo kineski i engleski.

Sent from my SM-G965F using Tapatalk

renc 22.07.2019. 17:26

Citiraj:

Autor GreenLife (Post 3322458)
Meni Galaxy Watch radi 4 Dana, 100% ->10%. Prezadovoljan sam uredjajem, ima sve sto trebam a i vise od toga. Izgledom mi je puno ljepsi od vecine smartwatcha i nije mi problem napuniti ga za 1,5h tokom dana kada baterija bude pri kraju. Oni kojima je trajanje baterije bitno - biraju takve uređaje koji traju duze. I rjesena stvar. Vi to, mi ovo :)

P.s. cekam da mi stigne metalna narukvica i zastitno staklo.

Message delivered by Tesla Model S P100D

Mi ga imamo tek jedan dan ali sve recenzije koje sam vidio potvrđuju ovo što si napisao. 4 dana je ok za takav smartwatch.

Halos 22.07.2019. 17:28

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3322457)

Amazfit je dobro krenuo (kopirajucu Garmin al' uz znacajno nizu cijenu), transreflektivni LCD, always on, baterija traje oko tjedan dana uz continuous HRM, povremeni pa i svakodnevni GPS tracking... Al ocigledno da je korsnicima bitnije da imaju fancy AMOLED, gomilu funkcija koje isprobavaju prvih par dana... i pune sat svaki dan. Tako da im je Stratos zadnji a cini se i posljednji non-AMOLED.

Slažem se.

Bilo bi vrijeme da uređaj bude uređaj a ne Tamagutchi, forsiraju se marketinški trikovi koji ama baš nikakvu vrijednost ne dodaju nečemu što po mom mišljenju može stvarno služiti svrsi a oduzimaju nešto što je ultra bitno.

jbg., navikli smo se prije spavanja štekat te cigle u struju kao da nam život ovisi o tome a ekipa koja to štanca računa s time a nebi trebali...al ne´š onda prodat šlepere bandova bez MAMOLEDA.

Gabre 22.07.2019. 17:45

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3322457)

oni su sa tim smartwatchovima otisli u krivom smjeru, rade on njih mobitele.

ne, ne treba mi mobitel na ruci, treba mi ekran na kojem mogu fino vidjeti tko me zove, da mogu komplet poruku lijepo procitati, i eventualno predefiniranim (koji bi recimo mogao na mobu sloziti) porukama odgovoriti, da ima alarm, mjerenje spavanja, ne bi bilo lose da ima neke fitness tracking opcije..

ovo sa svim drugim idiotarijama koje trpaju unutra samo trosi bateriju, a valjda 95% korisnika nikad pa ni tad nece nista od toga koristiti.

mi band 3 sam par puta potegao po stvarima i imam crticu dvje... ali ko ga jebe, kosta 30-40 dolara

ali kada imas sat od 300 dolara na ruci i moras ga skidati kada bilo sto ides raditi... ma hebes to.

drugadir, ostavi link tu da narucim 2, za sebe i zenu, jer ona je vec odustala od apple watcha, strah ju ga je nositi jer ce ga ostetiti...

a kosta hebenih 600 dolara... :hitthewal:

Gabre 22.07.2019. 17:51

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3322342)

hebeno, pala mu cijena 25% al bi se bio zajebao prije par dana... nekako sam imao osjecaj da ce cijena dolje nakon prvog vala

mi band3 sam platio mislim 45 kanadjana... sad se evo narucuje...

imas jos sto za preporucit sa alije da odmah narucim... kablovinja, punjaca, narukvica, pucaj :beer:

RainZG 22.07.2019. 18:40

Citiraj:

Autor LAcy (Post 3322407)

Ne punim ga preko noci, punim ga predvecer kada sjedim za kompom, sat vremena mu treba da se napuni otprilike.

U svakom slucaju, meni apple watch super, volim integraciju sa iphonom, ne smeta mi puniti ga svaka dva dana.

I ne uvjeravam nikoga u nista, samo sam naveo svoje iskustvo. Tebi ako to ne odgovara, brate mili nitko te ne tjera da ga kupis, ali isto tako nemoj svoje misljenje i pljuvanje nametati meni, moji novci, moj apple watch, moje punjenje svaka dva dana.

LAcy 22.07.2019. 18:46

"moj apple watch" :roller:

Sto ste vi apple useri osjetljivi :fiju: Nisam pljuvao po tvom apple watchu nego opcenito samo si se ti nasao uvrijedjen jer sam ti dirnuo u svetinju ;)

zalman1 22.07.2019. 18:58

Ako njemu paše da puni apple watch svaka 2 dana u čemu je problem?
Nisi ti ništa "općenito" pričao nego njemu govoriš da ti ne prodaje priče ovo-ono, kao da on ikome išta prodaje.
Čovjek je samo iznio svoje iskustvo, rekao koliko mu traje baterija i zadovoljan je satom.

Dottore 22.07.2019. 19:00

Citiraj:

Autor RainZG (Post 3322398)
Apple watch series 3. Star godinu i pol. Baterija i dalje izdrzi dva dana upotrebe bez problema.
Ne znam sto se to treba raditi s tim satom da mi baterija ne izdrzi jedan dan. I kad se vozim biciklom pa mi je pokrenuta strava na mobitelu + slusanje muzike preko mobitela nemam problema sa trajanjem baterije

Nemoguće, Watch 3 i 4 drže samo 18 sati.

Отправлено через Pixel 2 XL

Gabre 22.07.2019. 19:12

Citiraj:

Autor Dottore (Post 3322502)
Nemoguće, Watch 3 i 4 drže samo 18 sati.

Отправлено через Pixel 2 XL

svakom loncu poklopac ko uvijek.

srale7 23.07.2019. 09:15

Aktualni MI Band 4, vidim da ima vise verzija, koju mi trebamo kupiti za nase podneblje? Internacionalnu?

kepmip 23.07.2019. 09:21

Dajte mi bip koji je otporan na vodu i ima internu memoriju za slušanje glazbe.

prileee 23.07.2019. 09:24

Je li tko naletia na kakav info kad ce se pojavit amazfit gtr u shopovima i kod nas u ducanima?

Brko 23.07.2019. 09:30

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3322479)
hebeno, pala mu cijena 25% al bi se bio zajebao prije par dana... nekako sam imao osjecaj da ce cijena dolje nakon prvog vala

mi band3 sam platio mislim 45 kanadjana... sad se evo narucuje...

imas jos sto za preporucit sa alije da odmah narucim... kablovinja, punjaca, narukvica, pucaj :beer:

Misliš dodatnu opremu za sat? Nemam pojima :) a što se inače tiče punjača, kablova i toga, Ugreen i Baseus su nekako preporučljivi. Imas dosta slika i recenzija i pohvala u temi o punjačima ovdje u istom podforumu pa skicni ;)

renc 23.07.2019. 11:05

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 3322654)
Misliš dodatnu opremu za sat? Nemam pojima :) a što se inače tiče punjača, kablova i toga, Ugreen i Baseus su nekako preporučljivi. Imas dosta slika i recenzija i pohvala u temi o punjačima ovdje u istom podforumu pa skicni ;)

Tronsmart punjači su također odlični.

popo1 24.07.2019. 08:43

Citiraj:

Autor prileee (Post 3322649)
Je li tko naletia na kakav info kad ce se pojavit amazfit gtr u shopovima i kod nas u ducanima?

Imaš u gearbestu za naručiti cca 125 eura

https://www.gearbest.com/smart-watch...833642412.html

Mommistake 24.07.2019. 09:00

Može mala pomoć od vlasnika Apple Watcheva?

Naime, uzeo bi neku rabljenu do 200-250EUR.

Kužim da postoje 4 serije, 4. serija mi nije u budžetu.

Prva serija je najstarija, nema GPS pa ne bi ni nju.

Ali razlika između 2. i 3. serije? Što je nike+? Što je applewatch sport?

Jel se u 2019. isplati uzeti Apple Watch series 2?

Snowrider 24.07.2019. 09:50

Krepao mi Amazfit Pace (mojom greškom) istina nije skroz mrtav ali nije ni za korištenje.

Pa sam naručio Mi Band 4 kao zamjenu....javim dojmove kad stigne.

Također pratim Amazfit GTR, ako cijena bude korektna to će bit sljedeći nasljednik...

Sent from my iP XS Max

Dottore 24.07.2019. 09:54

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3322941)
Može mala pomoć od vlasnika Apple Watcheva?

Naime, uzeo bi neku rabljenu do 200-250EUR.

Kužim da postoje 4 serije, 4. serija mi nije u budžetu.

Prva serija je najstarija, nema GPS pa ne bi ni nju.

Ali razlika između 2. i 3. serije? Što je nike+? Što je applewatch sport?

Jel se u 2019. isplati uzeti Apple Watch series 2?

Ne isplati uzeti dvojku ako ne namjeravaš smočiti.
Trojka je bolja i nije skupa. Ali , pod uvjetom da imaš iphone da bi mogao normalno raditi.

Отправлено через SM-G955F

santos 24.07.2019. 10:16

Citiraj:

Autor Snowrider (Post 3322964)
Krepao mi Amazfit Pace (mojom greškom) istina nije skroz mrtav ali nije ni za korištenje.

Pa sam naručio Mi Band 4 kao zamjenu....javim dojmove kad stigne.

Također pratim Amazfit GTR, ako cijena bude korektna to će bit sljedeći nasljednik...

Sent from my iP XS Max

meni stigao jucer:

Pa krenimo redom... imam mi band 2, zeni sam kupio mi band 3, pa cu ih sve probati usporediti.

osobno sam jako zadovoljan bio mi bandom 2, pogotovo trajanjem baterije u usporedbi s mogucnostima. (i dan danas traje oko 21-24 dana, zadnjih 10% se brze prazni).

mi band 3 mi nije sjeo jer mi je meni bio nepregledan, npr dok hoces pogledat stanje baterije, ne mozes ko na dvojiki s 2 tap-a pogledat nego moras trazit po meniju. takodjer, trojka mi nije uvijek lovila moj touch/slide u stranu.

Mi band 4
prvo, dok se puni, vidi se na mobitelu kolko je puna baterija, i dok zavrsi s punjenjem, baca notifikaciju na mobu da je puna.

s akaunta mi je odma potego moje postavke, ukljucujuci i moju jutarnju budilicu.
mi band 4 radi superglatko, meniji su odlicno (citaj: nekom logikom) poslagani.
s glavnog menija sa satom, baterijom i koracima, lijevo desno dolazi meni za pustanje muzike.

gore dolje meniji:

Status
steps, distance, calories

Heart rate
mjeri otkucaje, ali ne ko na mb2 da izmjeri i to je to, nego mjeri neprekidno, dok ne izadjete iz menija.

workout
running, treadmill, cycling, walking,excersise, pool swimming (pool size u metrima slazete sami). za ove ostale opcije imate time, distance i pace, koji preko gpsa mjeri.

weather
prikazuje ikonu vremena, trenutnu, min i max temperaturu i lokaciju.
skroll prema dolje pokazuje prognozu za sljedeca 4 dana.

notifications
citanje i brisanje notifikacija

more
ukljucivanje dnd moda, slaganje alarma, muzike, stoperica, timer, silent, band display mijenjanje (ima 3 opcije, ostale se vjerojatno mogu preko mobitela ucitati i prebaciti).

settings
slaganje brightnessa, lock screen i reboot.
lijevo desno je samo prebacivanje s glavnog ekrana na pustanje muzike.

preko moba si slozio da mi preko noci smanji brightness, kojeg podesava po izlasku i zalsasku sunca. fora stvarcica.
znaci jucer navecer sam ga napunio, isprobao sve opcije... sa 100% na 99% je pao tek jutros nakon vibra alarma oko 6.30h. trenutno na 98%
:chears:

Mommistake 24.07.2019. 10:19

Citiraj:

Autor Dottore (Post 3322967)
Ne isplati uzeti dvojku ako ne namjeravaš smočiti.
Trojka je bolja i nije skupa. Ali , pod uvjetom da imaš iphone da bi mogao normalno raditi.

Imam iphone i na njemu mislim ostati "for life" :D

Ne shvaćam ovo za smočiti :)

Ako namjeravam sat smočiti? To misliš? Dvojka nije waterproof, trojka je?

mamikulcic 24.07.2019. 12:18

Planiram se malo počastiti nekim svojim osobnim uspjesima pa razmišljam između amazfit bip i mi band 4.
Fora je kaj uopće ne vježbam ali recimo relativno dosta hodam pa mi je fora pratiti broj koraka svaki dan.
Najveća namjena bi bila prikaz notifikacija i treba mi za Spotify.
Kaj bi po vama bilo bolje?
Još jedno pitanje. Sat na ruci, mob u džepu i radim nepto/hodam. Mob ostavim na stolu i po kući hodam samo sa satom. Da li mob i sat usklade broj koraka/aktivnost i kako to ustvari uopće funkcionira?
Hvala!

Pupo 24.07.2019. 12:46

Mislim da ne, to su odvojeni sustavi. Svaki broji svoje.

xlr 24.07.2019. 12:56

Kod samsung moba i samsung watcha se koraci prikazuju od oba uredjaja, ali se ne duplaju ako oba uredjaja imas na sebi. Preko dana mi broji korake od sata, navecer kad ne nosim sat broji preko moba, u sumi na kraju dana je sve prikazano kao jedno.

Trebalo mi je vremena da to skuzim jer ne zelim da mi mob broji korake pa sam ugasio treker na njemu.

E sad, kako drugi to hendlaju...

Dottore 24.07.2019. 13:06

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 3322980)
Imam iphone i na njemu mislim ostati "for life" :D

Ne shvaćam ovo za smočiti :)

Ako namjeravam sat smočiti? To misliš? Dvojka nije waterproof, trojka je?

Ako namjeravaš plivati po bazenu i moru onda postoji pojam "smočiti" ili ti ga uskakati u vodu ;)

Da sam na tvom mjestu, preskočio bi dvojku.

Ja bi uzeo četvorku nešto kasnije ali za sada mi je dovoljan Huawei watch 2.

Gabre 24.07.2019. 16:49

Citiraj:

Autor santos (Post 3322979)
meni stigao jucer:

Mi band 4
:chears:

bomba, taman su sve popravili sto nije valjalo na band3 kojeg imam.

bas sam prekjucer 2 komada narucio, jedan sebi i jedan zeni, a ticwatch i appple watch vracamo, fino 800$ nazad u dzep, i za 100 dolara imamo 2 band4 koji ce mi odraditi 99% mojih potreba, i uz to ih ne osjetis na ruci i ne bojis se zapeti negdje i slicno...

pa da iznesem jos koji dojam o ticwatch C2

-vibra je smijesno slaba, toliko da zapravo ni ne reagiram kad nesto dodje na sat. na drugu stranu, band3 ima vibru da nema sanse da fulas poziv, ono jedno 5 puta je jaca i intenzivnija.

-ekran na C2 vani je isto koma koliko i na band3

-C2 daleko od smooth iskustva... previse toga nabacano unutra (tu zapravo pricam o WearOS, nije tu ticwatch kriv nista zapravo)

-baterija mu se popravila, mislim da bih mogao izvuci 2 dana i jednu noc, ako bih ga skidao s ruke i gasio, posto ionako nema nikakvog sleep trackinga pa nema ni smisla a i preglmazan je za spavanje s njim, gdje band3/4 doslovno ne osjetis na ruci i zav je zaobljen tako da ni ne zapinje za nista...

santos 24.07.2019. 20:28

erm, ima jedna losa stvar, koju se nadam da mogu ispraviti sotverski... naime brojac koraka je TOTALNO ZAQRATZ! znaci broji mi danas korake, dok hodam, dok se vozim u autu (po neravninama na cesti) dok se vozim s malim na biciklu (po neravninama na cesti).

imam dojam da broji korake losije od mi banda 2. evo navodno sam natuko 4087 koraka danas, s tim da sam od 6.30 do 7.45 u autu, od 8 do 16h na poslu (uredski posao, radis za kompom), pa do 17.30 opet u autu i bio s malim malo na biciklu i doma. mislim da nisam napravio preko 1500 koraka ukupno danas, a on je izbrojao preko 4000. smijesno ili zalosno, jedino time nisam zadovoljan.

baterija je postojana, 4% se ispraznila od sinoc otprilike u ovo doba.
s brightnessom isto nisam imao problema danas, na mi bandu 2 sam cesto morao napravit sjenu rukom vani na suncu da bih zapravo vidio kolko je sati.

panasonic 24.07.2019. 20:38

To je očito neki bug kod tebe, probaj unpair/pair, ili onu reboot opciju.
Meni broji točno korake.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:14.