![]() |
Na XZ1 kojeg imam FP radi nevjerovatno brzo i precizno. Kad se navikneš ne želiš drugačiju lokaciju fpa. 3.5 mm je tu. Kako su gore naveli ovo pametno punjenje je zakon. Recimo stavim oko ponoći na punjač, mob je naučio da može puniti polagano između ponoći i jutra. Zato baterije na sony mobovima duže traju od konkurencije. Ali koga ovo smeta može jasno isključiti.
|
Imao Z3C, X Compact i sad imam XA2, + Huawei P9 kao službeni
Nikad mi bočni FP nije sjeo, tako da mi je XA2 sad preporod. Šteta samo što nema nikakvih dodatnih mogućnosti kao što Huawei ima (listanje fotki, otvaranje, zatvaranje i čišćenje notifikacija). Još bi jednu stvar mogli pokupiti od Huaweia, a to je scheduled power on/off. U 0:05 mi se P9 gasi, a ujutro pali u 6:30. Ako hoću da mi na Sonyu alarm zvoni, ne smijem ga ugasiti navečer. S druge strane, Sony ima tu foru s pametnim punjenjem. Doći će uskoro vrijeme za promjenu službenog, i nisam pametan. XZ3 mi se sviđa, ali falit će mi te neke sitnice s Huaweia. Je li danas stvarno tako teško napraviti uređaj kojima ima sve te mogućnosti? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Dzizs, kolko je proslo godina otkad sam dao taj prijedlog da se stavi fingerprint sa strane mobitela... Nisu jos smartphoni ni postojali... :) Bemtimisha, 2007. jos!!! https://blog.dnevnik.hr/inovator/2007/12/index.html - drugi post po redu... 'Mobitel sa integriranim citacem otiska prsta' Cak mi je Lewis napravio i neke rendere... :) https://i.postimg.cc/XGZxFbdf/Produc...-SE-FP-001.jpg https://i.postimg.cc/cgVhBbBV/Produc...-SE-FP-002.jpg |
Citiraj:
iskreno kada je stara dobila x compact i ja prebacivao stvari sa starog moba, instalirao i podešavao sve pa reko idem se malo igrati sa tim bočnim fp-om (koji mi je kao generalni fičr mobitela bio bitan negdje u razini popusta na kutiju tampona) i promumljam sam sebi - ovo prokleto dobro radi (pošto nemam nikakav pass na mobu i stoljetna je navika stisnut bočni gumb ili double-tap po ekranu i mobitel je spreman za korištenje). Citiraj:
za pametno punjenje iskreno sam prvi put tu pročitao i moram priznat da sam momentalno prigrlio taj fičr, pogotovo ja koji nemam porive za čestim mijenjanjem divajsa, štoviše imam gađenje, a sad sve maltene dolazi sa built-in batt. Citiraj:
|
I nakon mjesec dana zena jos ceka XZ1 iz Mall.hr.
Ni pristojnost ni deranje nisu pomogli. Narucio XZ Premium na akciji u SD i taj ce doc za dva dana. Edit: Cak mi se XZP cini bolja kupnja od XZ1 za slicne pate. |
Ima li tko XZ1 ovdje, da li ste dobili android 9 ? Meni je mob na zakrpi 1.9. Kad odem u ažuriranje sve je up to date. Čudno mi da nijedan update za zakrpu nije došao. Krajem 10 mjeseca su xz1 dobivali 9.
|
Najbolje otići na xpericheck.com . Vidjeti koji customized fw izlazi redovno i među prvima, i flešnuti taj. Na Xperia X to je bio recimo customized DE.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk |
Ne bih flashao ništa.
|
Onda možeš barem pratiti na toj stranici ako ništa :) po mom iskustvu, ako piše da je izašao fw onda je to to.
Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk |
Hvala na stranici. Vjerojatno kasni.
|
Stigao XZ premium.
Izgleda odlicno u krom boji. Naravno, boljoj polovici su prve dvije recenice: -vide se otisci prstiju -di mi je dabl tap tu vejk koji sam imala na z3 |
kako ste zadovoljni baterijom na XZ3?
ja baš i nisam oduševljen.uz lagašno korištenje izdrži jedan dan i 4-5h sot... a još i to sporo punjenje koje mi ubije volju za životom 😁 bez igranja, 4g,sinkronizacija,gmail,messenger,viber i surfanje nekako mi je to tanašno... OP6 je po meni 15-20% bolji,a isti kapacitet baterije.... |
Super zadovoljan sa baterijom. Punim je svako 2-3 dana. Ne igram igre na mobitelu.
Bateriju punim dok spavam pa me nije briga za brzinu punjenja. Poslano sa Sony XZ3 |
Ima tko XZ1 ovdje ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
HCS, riješio sam danas flash. Sad sam na android 9 security je 12 mj.
http://www.xperiablog.net/2018/01/28...-xz1-and-more/ Putem ovog tutoriala koji mi je kolega schetz dao sam u 1h napravio. Izabrao sam Customized GEL od svih na listi. https://xpericheck.com/device/G8341 On je uvijek među prvima koji se updatea kak treba koliko sam vidio. |
Sto su popularni Sony mobiteli ovdje :lol2:
Uglavnom, stigao 9.0 na XZ1 iz mall.hr neki dan. :chears: |
Stigao sa zakasnjenjem, ali ja sam napravio kako post iznad piše i prije dolaze updateovi.
|
Ma nije mi se dalo iskreno. Zena koristi taj mob, nije ni sad skuzila razliku neku :lol2:
|
Čini mi se da Xperia xz3 troši prebrzo bateriju. Napunim je do kraja po noći i na kraju idećeg dan ima 20-30%, uz normalnu upotrebu, pola sata razgovora i sat-dva uključenog ekrana. (na poco f1 sam uz takvu potrošnju najmanje dva dana imao bateriju). Još jedan problem imam kad mi po danu vani zvoni mobitel, tj. kad ga na suncu koristim uopće ne vidim tko me zove jer je ekran crn.
|
Citiraj:
|
Prije dva dana sam ga upalio, odradio par ažuriranja i to je to. Zar da ponovno ga resetiram? Sad je već ispod 30 % od jutros, a teško da će mi ovim tempom uopće izdržati do večeri. Ili me f1 razmazio, ili nešto neštima.
|
Citiraj:
|
meni XZ3 držao od jutra do navečer uz dosta korištenja.sinkronizacija,wifi,4g,surfanje,nešto igranja kad imam vremena.navečer je na 15-20%...ništa spektakularno,čisti prosjek.stand by odličan...
|
Neznam, probat ću deinstalirati sve nepotrebno. Ako ne pomogne onda ću napraviti reset.( bio je na factory resetu prije 3 dana, tako da nevjerujem da ću nešto postići) . Kažem imao sam f1 koji je uz ovakvu upotrebu imao bateriju bar dva dana. Sad xz3 niti jedan ne izdrži. Baterija je sigurno na F1 tri puta duže trajala. Pozadinsko svjetlo je isključeno.
Imam ga par dana pa možda još uspijem vidjeti zašto tako brzo troši bateriju. |
XZ3 mi drzi od 2 do 3 dana. Skroz zadovoljan sa baterijom.
Poslano sa Sony XZ3 |
Riješen je problem baterije, resetirao sam ga i isključio sam neke postavke ekrana. Također kad sam prenosio podatke sa f1, uključio sam da mi prenese sve sa telefona na telefon. Tako mi je prenio i sve aplikacije sa f1. Nisam siguran šta je od toga presudilo da mi enormno troši bateriju, ali sad je ok. Od jutros u 5 sati do sad 14 sati imam preko 60% još baterije.
|
Čudno mi je kak nitko ne piše o Xperia 1 :
https://www.gsmarena.com/sony_xperia...iew-1894p2.php - 4k OLED na 3330 mAh bateriji - 21:9 ekran |
Bit ce da nikoga ne zanima tak kombinacija nabudženog duguljastog ekrana i plač majke božje baterije :D
|
Ako bude ok cijena ispod pulta, mogao bi ga uzet.
Poslano sa Sony XZ3 |
Preeeeeveliko govance. Duljina je smijesna..
|
Genijalan dizajn i ois napokon
Kupujem. Jos i eye autofocus sa alpha, kamera ce biti medju najboljima ako ne i najbolja. |
Definitvno je mobitel predugacak, to mora da ce ispadat iz ruku ko ludo. Makar, svaka cast na speckama, Sony se ipak probudio.
|
Xperia X Compact - Bluetooth keeps stopping
Dakle, svakih par dana mi izbacuje ovaj error ''Bluetooth keeps stopping'' i ne miče se dok ne resetiram mob. Malo sam guglao pa se kao rješenje spominje resetiranje network postavki ali nije pomoglo. Android na mobu je posljednji koji je dostupan. Any ideas?
|
Jesi probao na više BT uređaja ili ti to prikazuje samo s nekim određenim? Moja XA2 se uredno spaja na auto.
|
Napomena: error izbacuje sam od sebe, ne pokušavam se spojiti bluetoothom pa da se to javlja onda nego nepovezano, samo od sebe kod običnog korištenja moba.
|
Ooooo druže stari, jesi probao sa factory resetom? :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |