PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2015/2016 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=270897)

listerstorm 08.10.2015. 14:54

Pa to sam i mislio, nakon što je dao iskaze.

mamutarka 08.10.2015. 17:32

http://www.flightradar24.com/LNX30HY/7a51984

leti klopp :D

panda505 08.10.2015. 17:37

dajem mu godinu i pol.

doky 08.10.2015. 18:10

Impresioniralo ih je kako je s BVB od ispadanja iz lige došao do Europe... :roller:
Taman za Liverpoolove ambicije i mogućnosti :P

mamutarka 08.10.2015. 18:12

Mene zanima nakon što budu isto sranje i pod Kloppovom palicom, što će onda biti rješenje? Suicid :D

trouble 08.10.2015. 18:18

Prihvatiti da su rang Aston Ville i Southampton a i amen

Gemmy 08.10.2015. 18:25

vrat ce se liverpool u vrh samo je pitanje vremena :kafa:
this time next year... :chears:

stavit liverpool u rang aston ville, je gore nego stavit juve i parmu u istu recenicu

Mileni 08.10.2015. 18:56

Potcjenjujete Kloppa. On je bez ikakvog velebnog budzeta napravio fantasticnu ekipu. Da je imao lovu koju je pool potrosio unazad par godina... :)

doky 08.10.2015. 19:00

Potencijal imaju jer žive na staroj slavi ali dok klub vodi nesposobna struka ranga druge hnl-a i treneri ranga našeg Kljune ne vidim to nikako, čak mislim da ako Klopp ne uspije sve iz temelja izmjeniti da će krenuti još tamnije vrijeme Liverpoola...

panda505 08.10.2015. 19:47

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2837879)
Potcjenjujete Kloppa. On je bez ikakvog velebnog budzeta napravio fantasticnu ekipu. Da je imao lovu koju je pool potrosio unazad par godina... :)

Malo potcjenjivanja tu ima, ali ti ga pak precjenuješ.
Treba zapamtiti da je Klopp u Dortmundu bio TRENER, ne menadžer.

Ukoliko će u Liverpoou trebat vodit i transfere, sumnjam da će to izgleda nešto bolje nego što je do sada izgledalo.

A nekak sumnjam da će to puno bolje izgledat i na terenu - barem u prvih 6mj. do godinu dana.

Citiraj:

Autor doky (Post 2837885)
Potencijal imaju jer žive na staroj slavi ali dok klub vodi nesposobna struka ranga druge hnl-a i treneri ranga našeg Kljune ne vidim to nikako, čak mislim da ako Klopp ne uspije sve iz temelja izmjeniti da će krenuti još tamnije vrijeme Liverpoola...

Ne samo nesposobna struka.
Nerealna očekivanja navijača kao i Engleskih medija također igraju veliku ulogu.

Imam filing da Liverpool ne bi spasili ni Ancelotti i Klopp zajedno.

spawn 08.10.2015. 20:02

Bvb je bio klub bez klasnih imena isto kao i Atm. Treba vidjeti kako ce se snaci s velikim ocekivanjima Citya zbog velike sume ulozene u klub.

trouble 08.10.2015. 23:09

I službeno je,Klopp želi pošto poto postati dostojni nasljednik Hectora Cupera

http://troll.me/images2/facepalm-guy...ough-thumb.jpg

Mileni 09.10.2015. 00:28

Citiraj:

Autor panda505 (Post 2837909)
Malo potcjenjivanja tu ima, ali ti ga pak precjenuješ.
Treba zapamtiti da je Klopp u Dortmundu bio TRENER, ne menadžer.

Ukoliko će u Liverpoou trebat vodit i transfere, sumnjam da će to izgleda nešto bolje nego što je do sada izgledalo.

A nekak sumnjam da će to puno bolje izgledat i na terenu - barem u prvih 6mj. do godinu dana.

Ne samo nesposobna struka.
Nerealna očekivanja navijača kao i Engleskih medija također igraju veliku ulogu.

Imam filing da Liverpool ne bi spasili ni Ancelotti i Klopp zajedno.

Covjek je sam doveo Kagawu, Blazykowskog (kako li se vec pise), Lewu, itd. Cak i naseg Perisica. Ima nos za igrace. Znanje ocito ima. Problem je sto mu mozemo suditi po Mainzu (ako se ne varam?) i po Dortmundu. Samo po ta dva kluba. U oba je obavio odlican, ma perfektan posao.

Sad, nije nikad bio pod velikim pritiskom. I unatoc dva odlicno obavljena posla, nema nekog vece iskustva (u usporedbi sa nekim trenerskim velikanima barem...).

No smatram da je pool napravio najbolji moguci posao dovodjenjem kloppa. Sad, da li ce to samo po sebi biti dovoljno? Nemam pojma. No boljeg nisu mogli dovesti. Nikako. IMHO naravno.

Premiership nisam pratio ni kad su realno imali najjacu ligu na svijetu. Necu ih sigurno ni sad pratiti kad su drugorazredni europski olosh (trololololo :D ). No bit ce mi zanimljivo ponekad baciti oko samo radi Kloppa. Obozavam tog lika, sto radi njegova znanja, sto radi bolesnog entuzijazma, a ponajvise radi izjava i sl. sitnica. Nije on Mou, ovo je zanimljiv covjeculjak i gospodin covjek, a ne egoisticno govn.... :D

trouble 09.10.2015. 00:34

Iza egoističnog govna stoje dve lige prvaka sa klubovima kojima inače nebi ni korumpirani vrh FIFE/Uefe pomogao da dođe do naslova :kafa: ako iko ima pokriće za bit egomanijak to je The Otatz!

spawn 09.10.2015. 00:46

Egoizam je osobina budala. Vise smatram da je njegov egoizam lazan tj. za publiku.

panda505 09.10.2015. 10:46

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2838034)
Covjek je sam doveo Kagawu, Blazykowskog (kako li se vec pise), Lewu, itd. Cak i naseg Perisica. Ima nos za igrace. Znanje ocito ima. Problem je sto mu mozemo suditi po Mainzu (ako se ne varam?) i po Dortmundu. Samo po ta dva kluba. U oba je obavio odlican, ma perfektan posao.

Ne znam dal' ti namjerno ignoriraš moj prošli komentar, ali ponavljam - Klopp nije doveo NIKOG. On u Dortmundu nije imao veze sa transferima.
Doveo ih je Michael Zorc - sportski direktor Dortmunda.

O Kloppovom nosu ćemo onda kad napravi 2~3 transfera sam.

trouble 09.10.2015. 16:12

Da al pobogu dovodi ih sportski direktor...na zahtjev trenera. Trener zatraži tog i tog igrača i sp.direktor se ide svađat koliko para će dat i šta će dat u zamjenu.

U engleskoj sve to radi trener,ima na raspolaganju tolko i tolko para te sam pregovara o cijeni i ostalo što u Dortmundu radi Zorc.

Zamisli da sportski direktori dovode kog oće bez odobravanja/zahtjeva trenera....nastala bi anarhija usporedna sa klubovima dna ljestvice u HNL-u.

panda505 09.10.2015. 20:05

Citiraj:

Autor trouble (Post 2838265)
Da al pobogu dovodi ih sportski direktor...na zahtjev trenera. Trener zatraži tog i tog igrača i sp.direktor se ide svađat koliko para će dat i šta će dat u zamjenu.

U engleskoj sve to radi trener,ima na raspolaganju tolko i tolko para te sam pregovara o cijeni i ostalo što u Dortmundu radi Zorc.

Zamisli da sportski direktori dovode kog oće bez odobravanja/zahtjeva trenera....nastala bi anarhija usporedna sa klubovima dna ljestvice u HNL-u.

Dovodi ih sportski direktor neovisno o treneru :D
Može trener naravno igrati ulogu u tom ciklusu, ali to nije nužno.

Trener može maksimalno pitati dal' bi se tog i tog igrača moglo dovesti - zahtjevati nikako.

Jedini koji je do sad baš zahtjevao (AFAIK) je bio ludi Guardiola 2013. kad je rekao da želi Thiaga i nikog više :D

Drugim riječima - sportski direktor može dovesti / prodati igrača neovisno o tome dal' se trener s time slaže ili ne.

A u Dortmundu Klopp nije imao - ponavljam - nikakve veze s transferima.

trouble 10.10.2015. 02:19

Vjeruje mi radio sam za Ph**** sport, radio sam na Jajalovom transferu Koeln....u krivu si. Tražio ga je SOldo da mu treba....nemoj mi reć da je Finke gledao HNL i Slaven Belupo svih tih godina :D

Zamisli da ti treba golman a ovaj ti dovede 5. napadača....kao šta su napravili s Krstanovićem u Rijeci...kad se Kek se od muke napio u restoranu u Malinskoj i govorio da to samo ima u Hrvatskoj i nigdje drugdje.

Al ovako,pošto sam si dobar s nekim bivšim izbornicima i njihovom braćom. Oni su dovedeni na zahtjev trenera u Bayern. Što da se oslabi Bayer što da se dobije na kvaliteti. Inače ja i bivši izbornikov brat smo susjedi na zagrebačkom Beverlyu i pijemo kave skupa pa znam šta meljem :)

U Italiji također,trener traži igrače,ne klub.

Za zadnji transfer Bayerna također znam pouzdano,da je Comana isključivo htio Guardiola....zato jer su mu oba krila ozlijeđena. Tražio ga je,dobio ga je i igra. Da ga nije tražio nebi igrao. Veoma jednostavno. A i mediji to potvrđuju: (P.S. zamisli da su mu doveli Marka Rog-a il nekog sličnog kalibra samo zato jer se Sammeru sviđa)

Citiraj:

The background to Munich's interest in Coman is that Bayern coach Pep Guardiola wants to have two fleet-footed wingers for this season's Champions League campaign, having exited the competition in the semi-finals for the last two years
Citiraj:

Guardiola has obviously been a fan of Coman for some time now, he was one of the first managers looking to swoop in on Coman when his contract at PSG expired, last summer Coman chose Juventus but this time, Guardiola has got his chance with his man, and Coman will be his player.
Velim ti,ovaj način koji ti tvrdiš,to nepostoji nigdje u svijetu osim na balkanu. U suprotnom bi treneri igrali ruski rulet a ne nogomet. Recimo Mihajlovic tražio Bertolaccija i Romagnolija...uprava platila preko 40 milera za njih....znaš kad bi dali za njih inače 40 milera? Trener zahtjeva pojačanja na temelju pozicija koje krpa,trener odgovara poslom. Allegri je tražio Mandžukića...dobio ga. Koja bi uprava dala tolko za lika koji nemre 5 puta istehnicirat? Mancini tražio Perišića....20 milja. Znaš kad bi bilokoja uprava na svijetu dala toliko za njega? Nikad pa ni onda. Isto tako si je doveo dva iz Galatasaraya koja je trenirao. Moš si mislit kad bi uprava dovela flop-a iz serije A Mela i nepoznatog lijevog beka.

A sutra ću ti na kavi(ako se zbudim naravno) pitat dal je trener u Borussiji imao ikakve veze sa dovođenjem igrača,jer ipak je susjed pored Bayera,bayerna,juvea ipak igrao i za Dortmund :)

Sad vidim,prva stvar koju je napravio Klopp ko trener Dortmunda je doveo Subotića sa sobom iz Mainza. Doveo si je i Hummelsa iz druge momčadi Bayerna...solo si je obranu složio u samom startu :)

Citiraj:

Mats Hummels and Neven Subotic newcomer. Both only 19 years, both internationally still totally inexperienced. Subotic has so far completed only one Bundesliga game.
Very courageous, Mr Klopp!
Citiraj:

Klopp personally requested FC Bayern teenager.
Citiraj:

In the 2008 summer off-season, Mainz head coach Jürgen Klopp got a job coaching Borussia Dortmund and was instrumental in bringing Subotić along with him.
Doveo ih je Zorc....tražio ih je....Klopp...tko normalan želi u sezonu krenuti sa dva tinjdžera od kojih jedan ima jednu seniorsku tekmu? :) Well done Klopp

Mileni 10.10.2015. 08:57

Chrabl rests maj kejs.

Klopp ce mozda uspijeti u liverpoolu, mozda i nece. No boljeg za taj posao u ovom trenutku nisu mogli dovesti. Nikako. Covjek je dortmund sa jako malim budzetom izvukao iz nicega i nasamarao fc bollywood. Meni dosta :D

mamutarka 10.10.2015. 12:10

o majku ti j**** http://store.liverpoolfc.com/souveni...pp-collection/

pa ovi su skrenuli u l'poolu :D

ivan77 10.10.2015. 12:24

Bit će ovo odlična sezona kod engleza.
U prva 3 je gužva, al realno, sve će svesti na City vs. United.
Očekujem dosta i od Bilića i West Hama, stvarno je faca i najbolji izbornik kojeg smo imali.
United definitivno u LP ide na vrh skupine.
Sitni kiks protiv PSV, ah, dešava se. Ekipa je stabilna i već 5 godina nije bila takva.

ExtremePower 10.10.2015. 16:29

Direktore Brko, molim lijepo na kulturan način
da se otključa tema... :D
Kvalifikacije traje još od četvrtka. :hitthewal:

emilblomsky 11.10.2015. 16:34

Ozlijedio se Benzema,a sad cujem i Modric lakse.Nakon svih ozljeda bude frke protiv psg-a!

Mirkopoter 11.10.2015. 20:55

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2839090)
Ozlijedio se Benzema,a sad cujem i Modric lakse.Nakon svih ozljeda bude frke protiv psg-a!

Ima Casemiro a naprijed može Jese, bude sve ok :chears:

Doink the Clown 12.10.2015. 08:02

Citiraj:

Autor Mileni (Post 2838514)
Chrabl rests maj kejs.

Klopp ce mozda uspijeti u liverpoolu, mozda i nece. No boljeg za taj posao u ovom trenutku nisu mogli dovesti. Nikako. Covjek je dortmund sa jako malim budzetom izvukao iz nicega i nasamarao fc bollywood. Meni dosta :D

A čuj obećao je naslov u sljedeće 4 godine a potpisao je ugovor na 3 :D

emilblomsky 12.10.2015. 08:30

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2839165)
Ima Casemiro a naprijed može Jese, bude sve ok :chears:

Ti se salis?
Jese je u banana formi.Protiv Levantea ajde jos,ali Pariza i Celte,no way jose!!

Mirkopoter 12.10.2015. 13:14

Protiv Parisa je moze se reci nevazna tekma, barem prva jer Real ce proci skupinu ovako i onako.

emilblomsky 12.10.2015. 20:25

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2839341)
Protiv Parisa je moze se reci nevazna tekma, barem prva jer Real ce proci skupinu ovako i onako.

Nema nevazne tekme,kad se tako razmislja ode sve u krivom smjeru.Sjeti se lani Milana,prekretnica!
Izgleda da bude Modric spreman do tada.Bude kiki u spici ,iza njega Bale,Hames i Isco!

Mirkopoter 12.10.2015. 21:59

Citiraj:

Autor emilblomsky (Post 2839550)
Nema nevazne tekme,kad se tako razmislja ode sve u krivom smjeru.Sjeti se lani Milana,prekretnica!
Izgleda da bude Modric spreman do tada.Bude kiki u spici ,iza njega Bale,Hames i Isco!

Ma po meni i da izgube obje od Parisa opet prolaze dalje. Ja ti se oko grupne faze uopće ne brinem a i da se dogodi da igraju tako da im visi prolazak grupe onda nemaju šta ni tražit u nokaut fazi.

Mileni 13.10.2015. 23:15

Druze brko, prerano si zakljucao onu temu. Turci ne idu u baraz, golcinom iz slobodnja (minutu prije kraja) postali su najbolje treceplasirana ekipa, pa time idu direkt kao i nasi :)

ivan77 17.10.2015. 06:41

Ajmo danas MU lomimo Everton i idemo
po prvo mjesto, zagrijavanje za LP :)

mamutarka 17.10.2015. 13:07

saćemo klopa vidit na djelu

mamutarka 17.10.2015. 13:14

našo na fejsu, fora :D

https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...86&oe=5690B239 https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...d5&oe=56CEB276 https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...94&oe=56C22B2B https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...70&oe=568940BC https://scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net...06&oe=56C84AC0

Mirkopoter 17.10.2015. 13:15

Ibra naravno najbolje izgleda :D

ivan77 17.10.2015. 17:56

A gdje je sad ono sprdanje sa MU od prošle godine?
United razbio 0:3 i niže pobjedu za pobjedom!
Ne vidim više ono "ROTFL United", hahaha,idemo na vrh, i u prvenstvu i LP.

Doink the Clown 17.10.2015. 19:46

A i Bilic jos uvijek rastura u gostima :)

Hamm 17.10.2015. 20:01

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2841491)
A gdje je sad ono sprdanje sa MU od prošle godine?
United razbio 0:3 i niže pobjedu za pobjedom!
Ne vidim više ono "ROTFL United", hahaha,idemo na vrh, i u prvenstvu i LP.

Koliko su love utukli bila bi sramota da ne naprave ništa. :)

CFC napokon dobio nekog. :D Nije neki protivnik ali...

ivan77 17.10.2015. 20:04

hehe, namjerno nisam spomenuo i sprdao se CFC, da opet ne dobijem "60 dana", :D
, al ne, ozbiljno, jel će oni napucat tog munjerina? Pa liku stvarno treba psihijatar i tu mislim samo na onaj ispad sa lječnicom.

Doink the Clown 17.10.2015. 20:29

Citiraj:

Autor ivan77 (Post 2841529)
al ne, ozbiljno, jel će oni napucat tog munjerina? Pa liku stvarno treba psihijatar i tu mislim samo na onaj ispad sa lječnicom.

A voli i prst u oko zabost.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:06.