![]() |
Citiraj:
Jel to posebno traženo ili standardno? EDIT: Vidim na fejsu da je standarno, užas... |
Igneos, ovisi kakvu.
Ovakvu napoletanu kao iz o'hare, ne možeš nikako ispeći doma u običnoj pečnici. |
Primjetio sam, da bez obzira koliko mi nokti bili šporki prije nego zamijesim tijesto, poslije budu ko suza...nemam pojma kako i zasto to...
|
Citiraj:
Ni9je to ni izbliza tako puno tijesta, i to nije klasično tijesto. Ne znam jel voliš napoletana style tijesta, ali imo, ovo je uvjerljivo naj pizza koju možeš pojesti u hr. |
mozda bi bez te nabacane rukole lipse izgledala? Mislim, ja to ne bih znao ni pojesti. Jel se to brsti ili kaj?
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
OHara je ono niti smrdi niti miriše. S obzirom na cijene srednja žalost. Inače nisam ljubitelj mlinac pizza. A to šta niko drugi ne radi TAKVU pizzu(kakva je to?) nebi smjela biti nikakva preporuka....pobogu
I mene zanima kaj je napolitana style jer napuljske pizze rade i u Zero Zero i nije bio mlinac kad sam zadnji put bio tam... AKo se zateknete u Munchenu probati Soriano's u Sollnu. |
Meni je u ohari najbolja pizza, zero zero radi sličnu, ali nije prava napoletana jer nema krušnu peć koja može postić ove gore temeprature, pizza se duže peče i tijesto nije toliko mekano i prozračno.
Nije to naravno od presudne važnosti da bi pizza bila fina ali probao sam obje i tijesto u o'hari mi je osjetno bolje. Kao i sastojci na pizzi. Ne znam kad si bio u ohari zadnji put, ali na napoletane su prešli od rujna prošle godine. |
Citiraj:
I na novijim slikama ima previse tijesta za moj ukus. Citiraj:
|
Meni je bila tak tak kad su radili s mlinac tijestom, ali ga je žena obožavala pa smo često išli.
Međutim, kad su na ovo prešli ostao sam oduševljen. Ima top sastojaka i u drugim pizzerijama na pizzi, kao zero zero, karijola, duksa, ali tijesto... Ne da se usporedit, meni je to dva koplja iznad konkurencije. Nije to ni izbliza tako puno tijesta, omjeri sastojaka na pizzi su taman, noali moraš probati da bi to shvatio razliku u tijestu. Tko voli mlinac pizze a la karijola ili duksa, ova mu su možda i neće svidjeti. Ali opet nije to ni klasično zg pizza style tijesto, deblje i teže, a la chelo ili žac. |
Bio sam prije 3 mjeseca i zadržao se tamo samo zbog izbora pivi. I Zeru su mi pizze bolje,za nijansu,al nijedna se ne može pohvaliti nekim VAU efektom.
|
ja bome dugo nisam nit primirisao pizzi, a doma nemam ni sastojaka da sam ispecem vec jako dugo...a cak i kad sam ih kusao redovito, svaka je bila posebna...omiljeni djir mi je bio nagovorit curu da ispece pizzu, pa djir autom negdje u prirodu degustirat...s ketchupom, gljivama, svakakve nadjeve sam probao ali vrhunac mi je bio sa tucanim vrhnjem...doduse, pizza mi nije pizza ako nema origana u igri...
|
Trouble odi u amforu u dubravu i uzmi domacu pa javi kakva ti je. :)
Osobno najbolja pizza u istocnom djelu grada. |
Amfora u Dubravi? Kako to meni nije našao preko aplikacije PizzaApp.hr?
|
Nemam pojma, na poljanicama je.
I obavezno domaca, niti jedna druga! |
U Dubravi vec duze samo P.Verona due mi je vrijedna spomena i za preporuku, za moj neki ukus.
|
Sto žena dvjesto sisa.
Činjenica je da je o'hara priznata pizzerija, i to u europskim razmjerima. No, svako od nas voli drugi stil. Meni paše napoletana, doma sam počeo raditi inačice i odlično mi je. |
Citiraj:
|
O daaa, i meni su tamo jedne od najboljih lazanja kaj sam probao po pizzerijama, restacima...
|
ne znam čemu čuđenje friškoj rikoli na pizzi... a vidim i pršut nije karboniziran što isto može biti samo plus imho.
|
Restoran Sime na predjelu grada zvanom Borik mi je mozda najbolja koju sam jeo u Zadru. Ali mislim da me pizza i dva puta po pola litre pive izaslo oko 200kn, nije bas jeftino...
|
A Mamma Mia na Boriku?
Tamo sam pojeo prilicno dobru pizzu. Jednu od boljih ne-zg pizza u svakom slucaju. |
ako se ne varam, ta mama mia je imala i dostavu i jednom prilikom sam narucio...ne sjecam se vise kakva je bila, ali nisam nikad ponovo narucio od njih...od taxi pizza, najdraza mi je Gušti...
|
Citiraj:
skoro uvijek narucujem, tanku, bolognesse sa jednim slabo pečenim jajom u sredini, i u Šime je vrhunska i definitvno najbolja, tako da preporuka ko god trazi pizzu u zadru |
Citiraj:
Citiraj:
Gle, to je takav tip pizze. One imaju dosta velik i raspuhan rub. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
A di naći dobru pizzu u Splitu?
Bogami,ja u svojih 20 i kusur godina postojanja još nisam našao. |
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da sam već bio stavio fotku ranije na žderonje :D ![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
Poslano sa ITT SINCGARS koristeci ACP125F Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Pazi sad, prva ove godine... za otvorenje sezone. Prije toga dugo nisam bio pravio, sad ne znam jel do mene il je critical neki pao :fiju:... ugl. prava ;). http://i.imgur.com/vCPfMYj.jpg http://i.imgur.com/QlDBuAJ.jpg http://i.imgur.com/baxanef.jpg |
Citiraj:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
lepo, lepo gore ;)
|
Tko ne razumije što je napolitana, ne razumije...
Vjerujem da bi se buljo dodatno prenerazio da sazna da ova na slici košta 92kn. :D Pogovo ako sazna da je tijesto skroz šuplje, da ga ima manje nego u klasičnom rubu neke žnj pizze. Okej mi je pizza u O'Hari, samo kaj je interijer za nulu. Sve je meh, stolci u koje upadneš 20cm nakon kaj sjedneš, nije na razini na kojoj su cijene. Doduše, zadnji put sam dobio tijesto na pizzi koje je bilo užasno žilavo, a rade nauku iz njega. http://www.deviantpics.com/images/20...MG_0085.th.jpg Duksa mi je isto okej... http://www.deviantpics.com/images/20...MG_1003.th.jpg |
Citiraj:
Bio ima 2 godine, ništa posebno Oba Vela mista također...bezveze |
Izgleda da u Chellu imaju neki novi deep dish :D
Ako netko ode probat, nek slobodno javi dojmove :p |
Pod zadnje su im ti deep dish-evi dosta izgubili na draži, nema okusa nekog posebno. Npr. Chicago koji god uzmeš ima špinata ili ragua u tragovima (ovaj od ragua je bolji jer je sočniji deep dish). Ultimate deep dish ne bih znao što jedem da ne piše na papiru. Idemo skoro jednom tjedno tamo na klopu.
Osobno i dalje najviše uživam u Gotham peperoni ili doomsday-u. |
Gothamica je kult
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:01. |