![]() |
Genoa-Juve 1-0, gol u 94. min. Neznam, loše sve to izgleda. :(:(
Morata vrlo dobro odigrao u nastavku, po meni bi trebao startati od početka uz Teveza, a Llorente na klupu. Teško bez maestra Pirla. Malo sam gledao i City-Newcastle 0-2. Navijači i simpatizeri Chelsea trljaju ruke. A i mora se priznati da im zasad ide odlično u svim natjecanjima. Ako još United ne izgubi u nedjelju, komotna situacija za plave iz Londona. |
Real sa B postavom rješio tekmu :) :D
|
Citiraj:
Već gledam kada je city igrao protiv newcastlea... :p |
bas, ono capital jebeni kup :D :D
|
02.11. igraju M.City VS M.United. :) Biti će to veselo. :)
|
Perisic zabio. :goood:
Stuttgart 0-1 Wolfsburg Ronaldo 2.min Granada 0:1 RM |
Newcastle dobio Liverpool. :D
Oscar zakucava za 1:0. :) I evo Austin C. za 1:1. AMA! :D Hazard za 2:1 iz penala. Nisam gledao pa ne znam radi li se o penalu ili padavičarstvu. :D HWU se spasio. :) Gubili su 2:0 i uspjeli su izvući 2:2. |
Napokon Lewa, na po kon :D
|
Celta dere Barcu na Nou Campu, jos 10 min do kraja. :D
Gotovo. :D kmeeeeeeeeeeeee |
Ovaj Inter ima sve predispozicije da se sam izbaci u Serie B...kad već nadležne institucije ne žele :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ajmo MU!!!
|
Čuvaju suci ovaj United ko kap vode na dlanu. 2 penala nisu za Cityu dosudili i drugi čisti crvendać....
|
Nisu mi nikada bili jasni sudački kriteriji u PL
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali za Smailinga je preoštro. Previsoko je skočio da odglumi prekršaj. edit. Ijuft. City radi po receptu Chelsea. (autobus) |
Citiraj:
Gledam tekmu i City je stvarno bolji. Nadao sam se da će united makar 0:0 odigrati. Fellaini je aman taman za NK Bistra. :D |
1 privitaka
Citiraj:
|
Citiraj:
Aguero je odlično odigrao. Mikrofon nema volje za igru pa šara po terenu. Kriminalno lošije igra i ukočeno. edit. Bitno je da Kompany udara i čist ko suza. |
I nakon deset tekmi CFC uvjerljivo prvi. :) To je to! :D
http://www.rezultati.com/utakmica/0G.../#tablica;live Jedino kaj me bode je Arsenal na 4. mjestu. :) 08.11. Liverpool - CFC - ovo će biti zanimljiva tekma |
Citiraj:
Btw Southampton 2. , a Liverpool 7. ... Lovren mora da se udara po glavi negdje :D |
UJ da. :D CFC je u Mariboru.
|
1 privitaka
Stavili na Wiki pa makli ahahahaha
|
Empoli-Juve 0-2, povratak i pogodak legendarnog maestra Pirla.
Napoli dobio Romu 2-0, Juve opet sam na vrhu Serie A. :goood: United slijedeće subote gazi Crystal Palace i kreće prema vrhu. |
Prema kojem vrhu? Vrhu sredine tablice? :D
Crystal Palace baš i nije kikiriki od ekipe. ;) |
Kao sto rekoh...za duplo je bliži dnu ljestvice nego vrhu loool
|
To je samo privremeno. Dovest će Van Gaal to u red.
|
E sad čupajte kosu Junajtedovci, Varan je reka svoje :p
|
Citiraj:
|
Danas u Torinu padaju Grci. Jednostavno moraju...
Juve prolazi sa hendikepom... :) Chelsea sutra u Mariboru, Hamm da li ćeš ići na utakmicu? |
Real Liverpool 7:1 ... tako mi se pari.
|
sutra:
Maribor daje dva gola i pobjeda Chelsea, znači 2:4, i sl. Ajax daje 2 gola i pobjeda Barce, više od 4+ gola na tekmi danas: Leverkusen -pobjeda Real Madrid-Liverpool 4+ Malmo daje gol Arsenal-Anderlecht - X2 Juventus pobjeda Dortmund -Galatasary - X2 |
Citiraj:
E sad zbog čega je toliko ozljeda, pogotovo u obrani, pojma nemam ali to je najveći problem Uniteda ove sezone... |
Citiraj:
|
Proklinjao sam Pereza što nije kupio Falcao-a, a vidiš sad se kajem zbog toga ^^
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nije nemoguće. :) Slučajno sam uzeo go u petak. :D
Ček...pomaknuli su mi se dani. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:55. |