![]() |
Znaci u slučaju reklamacije nakon 2 godine potrebno je na stranicama proizvođača ispuniti RMA formu? To nije problem, no nadam se da neće biti reklamacija :D
I da, nemoj se zamarati sa Ag008 i njegovim idejama i komentarima. Itekako su poznate njegove recenzije u temi o kineskim mobitelima i što je ljudima kroz recenzije preporučao zbog par dolara provizije, no ne želim sada ići u offtopic. BTW Hyper 212 je najjeftiniji u Uzi-ju, 262 kune |
Citiraj:
Inače, pretpostavljam da za tvrtke mogu pitati što ima, dobiti račun na mail i iste sec uplatiti? Oko božića planiram uložiti par tisuća u računalo, osjeća se jadan zapostavljen :fiju: |
Evo slike radnje.
Prvo jedna za određene članove foruma: Neka Hawker, Syss i Bubba goste oči :D https://lh3.googleusercontent.com/sy...=w1280-h720-no Evo jedna polica koja nije do kraja popunjena: https://lh3.googleusercontent.com/_Q...=w720-h1280-no Da si imate di za sesti, jer mene je uvijek najviše od svega u svim trgovinama živciralo da dok se čeka moraš stajati. Pogotovo dok se ovaj ispred mene u redu dođe prepucavati :) https://lh3.googleusercontent.com/X6...=w1280-h720-no A ovak izgleda u krupnom planu, i ne nije još gotovo :) https://lh3.googleusercontent.com/i-...=w1280-h720-no |
I to si slagao 15 dana ?
Pa to blagajnica (šta nejde na more) postavi u jednoj smjeni skup obradi xyz mušterija :fiju: :D |
Najs, razbuca bi dućan ko krmak masnu vriću - zato me ne puštajte unutra :D
BTW Ništa od štange i Nine :p |
Opis prve slike.
Za osobe sa slabom cirkulacijom i sklone pothlađivanju. :D Također sa određenim drajverima vrši pobudu nervnog sklopa. :D P.S. Radimo i druga ozdravljenja tipa odbacivanja naočala, štaka, kolica... :D :D :D E da, a di je kafe aparat i aparat za vodu. Dok mušterije čekaju da ostave koju kunu. |
Citiraj:
OT: po iducu konfu definitivno dolazim u Dubravu :chears: |
Eh da je samo slaganje stelaza bilo :-) Drzava i papirologija... Hijaoooo :-)
Jos nije sve poslagano, aparat za vodu je u pogonu, a za kofi aparat se ceka potez uprave :D |
Caffe makina je narucena i u dolasku je. Moci ce se fini talijanski espresso popiti. 😊
|
Jel prima ojre? :D
|
Najbolje je ovo na pultu(POS uređaji) da te odmah operuša kad dođeš:D i nebrineš se što nema keša:D:fuming:
|
Citiraj:
<3 Ja sam pao, prodana dusa :D Svaka cast momci, super ce ovo biti kad imate ovakav osjecaj i odnos za svoje klijente. Pocetak, tj. nastavak jedne dobre price... |
kad dode talijanski expresso dolazim na jedan a torbu ostavim na pultu za neke stvarcice koje mi trebaju. Dal u trgovini primate odmah eure ili dolare? Čisto me zanima :D pošto vam ovak i onak trebaju :p
|
Zgleda da bum samo kave kuhal :-)
|
pa sad... od nekud treba krenuti :)
|
To se lako riješi, free coffy za račun preko 200 Kn :fiju:
|
Citiraj:
|
Bar 1000 pa nem za kikiriki mazal aparat i pral svaki dan :-)
|
Neka bude onaj aparat na kovanice, još će te i zaraditi.
Inače gdje se registrira Intel SSD (da se dobije jamstvo od proizvođača 5 godina)? Frend mi možda kupi baš od Uzija pa pitam. I onda se šalje u SAD ili Kanadu? Nije li to malo veći trošak za kupca ako se pokvari nakon 2 godine? Meni se tako pokvario Transcend usb stick nakon godinu i pol, na proizvodu piše da ima garanciju od 5 godina ali na engleskom a u trgovini/papiru samo godinu. Poslao mail Transcendu i oni meni rekli da svaka država odnosno prodavač ima svoje jamstvo, u mom slučaju je bilo 1 godinu i da je nažalost isteklo. I to je to. I dalje bi volio da Uzi shop uvede normalne garancije od 3 i 5. godina kao što imaju i druge trgovine koje prodaju iste proizvode (Magazin, Futura, Supernet...), nadam se da hoće otvaranjem ZG podružnice. |
|
Citiraj:
Jel ti covjek fino napisao da ce ti on to odraditi ako ti rikne nakon 2 godine? Znaci posaljes njemu i on ce ti odraditi garanciju kod proizvodjaca. |
Citiraj:
Ako proizvodjac reklamira 5 godina onda to sigurno i daje, to ne znaci da moras natezat maloprodaju 5 godina za reklmacije. Pogotovo jer je kod nas zakon 2godine + ponovna garancija. Da ne kazen da prodajen uređaje od 20-70k € koji samo imaju 1! godinu garancije. Zamisli to. |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Izbor je na kupcu iako je često dobra odluka slati direktno proizvođaču pošto je to njima zanemariv trošak pa kupci često dobiju dosta bolji uređaj u zamjenu. Osim toga, tko zna gdje će biti ove neke trgovine za 5 godina i hoćeš li uopće moći tamo reklamirati, dug je to period. |
Ag008 kao da je ispao iz viceva o bračanima i škotima :lol2:
|
To što je pod must 2 god. za trgovca je tzv. odgovornost trgovca za materijalne nedostatke, dakle proizvod koji u hr ima 1. god. tvorničke garancije (hp laptopi, apple) zapravo ima 2 god. otkako smo u EU, čak i od prije (samo što je 2. godina na trgovcu), garancija iznad 2. god. je dobra volja (tj. može, ali i ne mora se ostvarivati preko trgovine).
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Mozes zamislit koliki je to pressing na trgovca koji krpa kraj s krajem. Citiraj:
Ja prvi put kad san otvorio uzi shop samo san pogleda uvjete poslovanja, to uvik bacin oko, ako mi ne pase idem dalje. Nema mi gorih likova nego kad seru o cijenama, fala bog danas je trziste dosta razvijeno i imas informacije, ako ti ne pase trazi dalje. Potrosi cipela, goriva, mozganja jos za tu razliku. |
Citiraj:
Intel RMA Evo za Crucial u EU. EVGA Seagate Samsung SSD Na dnu je besplatan broj telefona na koji se može zvat. Citiraj:
|
Kolega Nino dali ćete ponovno imati napajanje mislim da od 550w 80+ gold i bilo je oko 400 ili 500 kn?
|
Citiraj:
Već je brdo puta napisao da se svi upiti šalju na mail, jer ne stigne sve pohvatati. Ajmo malo čovjeku olakšati. |
Citiraj:
UziShopu za sada svaka čast, a kada počnu reklamacije, vidjet ćemo kako će to ić. A daj Bože što manje reklamacija :chears: |
Ne znam baš da im je u opisu posla odgovarati na sve upite preko foruma (iako to rade).
|
Naravno da nije, ali je zato u interesu.. ;)
|
Mora uzi i fejs srediti, volim kad mi iskacu ponude ujutro odmah :D vidim da fb ima ali neaktivan, bar meni tak izgleda
|
Pogledaj sad :)
|
1 privitaka
|
Decki, nemojte Zlatku ideje davat, to je jos jedna stvar kaj bu na mojim plećima :-)
|
Neka neka treba raditi :D
|
to ti je jer si stavio one inferiorne sirotinjske procesore u prvi plan, a prvoklasni hardver u drugi - INSTANT KARMA IS A BITCH!!! :D
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:51. |