PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   World of Warships (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=248474)

Tvrdi 30.12.2015. 10:10

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2871378)
Nisam cuo za tu aferu, sta je "navodno" bilo?

Od lika koji igra WOWs od prvog dana alphe....na PM

Citiraj:

Because they never bothered to clear their stats when we got a new patch. So the stats are tainted by old stats when some ships played completly different.
Prime example CV, which could do okay damage at the start of the OBT. warshipstats never bothered clearing their stats from those days, when CV could do things they can't even dream anymore about. Still people look there, see high damage numbers for CV and still think that is true even now.
If they had bothered to segment their stats by each patch then you could use the site.But not with everything mingled together. The whole page is just useless.

BladeRy 30.12.2015. 10:15

Svasta, kako se ljudi bave glupostima.
Al ok, glavne statse sam uzeo sa onog drugog sitea. Inace oba su mi sitea sluzila cisto informativno dok nisam prestao igrat (radi napajanja).

Al koliko gledam ferdija i chasea, jos uvijek po 250k sa carrierom im nije problem.

Tvrdi 30.12.2015. 12:08

Ma iskreno, jebe mi se za statse. Ako mi ne ide s jednim brodom - idem s drugim. Ako je loša večer znam da će bit ona dobra sutra itd. Uživam u igri i dugo me nije nešto tako opsjelo, iskreno.

T}{OR 31.12.2015. 17:40

Igralo se i na staru godinu. Pozdravljam ju sa ne jednim već sa dva Krakena s Pepsi. Ovo je službeno i zadnja ovogodišnja partija:

http://s11.postimg.org/b8l6e03jj/Pepsi_3_01.jpg http://s11.postimg.org/95ar6c3qn/Pepsi_3_02.jpg http://s11.postimg.org/l8g2twesv/Pepsi_3_03.jpg http://s11.postimg.org/rnjp4bawf/Pepsi_3_04.jpg

- Prvu smo igrali Smoki i ja (izgubljena), u toj je pao i Confederate skupa sa Krakenom.

Smoki_Gs 01.01.2016. 23:33

3 privitaka
Dakle,nova godina se krstila sa Mutsukijem :D
Usput,svima Sretna Nova 2016 ;)

Smoki_Gs 02.01.2016. 20:18

1 privitaka
Danasnje igranje u diviziji. Mitra,Thor i ja :D ....

T}{OR 02.01.2016. 23:22

Dobro se plovilo popodne, nema kaj. Nevjerojatno da ja ne mogu složit dobru partiju sa CV-ima ako nisam u diviziji. Ranije danas u prvih 5 minuta mi potope 8 brodova u timu. I kak da ja onda dobivam partije sa CV-ima?!? Srećom tu su Smoki & Mitra uskočili. :)

---

Par fotki koje sam ovako nasumično uzeo iz igre (Alt + G za micanje sučelja):

http://s21.postimg.org/qve3yhdxf/01_Grafika_01.jpg http://s21.postimg.org/qml4maqir/01_Grafika_02.jpg http://s21.postimg.org/z8oe6w2ir/01_Grafika_03.jpg http://s21.postimg.org/j5bx730zn/01_Grafika_04.jpg http://s21.postimg.org/8h3kui1mr/01_Grafika_05.jpg

http://s21.postimg.org/4oonsibib/01_Grafika_06.jpg http://s21.postimg.org/5s8s4gw5f/01_Grafika_07.jpg http://s21.postimg.org/on4iuvw77/01_Grafika_08.jpg http://s21.postimg.org/j1i3qtvib/01_Grafika_09.jpg http://s21.postimg.org/ooegoay0z/01_Grafika_10.jpg

- Ove zadnje dvije su iz zadnje partije danas, kad smo nas trojica pratili diviziju 2 x Colorada. Bilo je gusto do samog kraja.

Lun 03.01.2016. 01:12

Citiraj:

Autor Smoki_Gs (Post 2873167)
Dakle,nova godina se krstila sa Mutsukijem :D
Usput,svima Sretna Nova 2016 ;)

Fino fino. Sve najbolje u novoj godini i tebi i ostalim WoWs-ašima! :chears:

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2873490)
Par fotki koje sam ovako nasumično uzeo iz igre (Alt + G za micanje sučelja):

Ultra grafika?

Mogami kraken

Ovo mi je najbolja partija ove godine. Mogami je fenomenalan brod, uz NM-a mi najdraži.

Izgleda da je postojao nekakv bug sa ARP questom stage 2 Kongo, gdje se umjesto rewarda od 5000 free XPa dobijalo x5000 free XPa (multiplier), pa sad neki imaju free XPa ko pljeve. WG je u međuvremenu popravio bug, a free XP koji su neki dobili sa multiplierom im ostaje.

A sinoć sam odlučio stat na stage 2 tog questa i nastavit danas sa Bogueom, zajebo sam se :hitthewal:

T}{OR 03.01.2016. 10:13

Nisam uopće pazio na ovak quest tako da, ako nekaj korisno osvojite - podijelite s ostalima. :)

@ Lun: Da, sva grafika je na max. Oko 90000 dmg sve ukupno, respect. :goood:

Lun 03.01.2016. 11:55

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2873522)
Nisam uopće pazio na ovak quest tako da, ako nekaj korisno osvojite - podijelite s ostalima. :)

@ Lun: Da, sva grafika je na max. Oko 90000 dmg sve ukupno, respect. :goood:

Konfiguracija ti je pod Moj komp? Pitam jer kad stavim na ultra, igra kao da ima memory leak, počme trzat nakon dvije partije, a imam sapphire 280.

P.S. Za ove questove promijeniš u Yokosuka port i dobiješ 3 stage quest za ARP Kongo i ARP Myoko, anime premium brodovi.

T}{OR 03.01.2016. 11:56

Yup. Tu i tamo možda kad zumiram na nekoj mapi padne na 40 FPS-a, inače zakucano na 60.

Tvrdi 03.01.2016. 19:26

Sretna Nova svim kapetanima.
@Thore - super slike. Vidim da svi šaljete skrinove (vrlo)uspješnih misija ali meni je veća fora podijeliti s vama katastrofe, pogotovo kad ja nisam kriv :D. Jednu partiju s Fusom dakle...roknem Clevea i Furutaku i nađem se solo sa 3 Mutsukija (okružiše me). Pogledam listu igrača kad ono samo ja i CV ostali s naše strane a svi ostali naši mrtvi uključujući i dezorijentirane kretene u našim DDima koji su umrli u prvim minutama fajta a da prdnuli nisu. Torpedirali su me ko majmuna. To su ti zaboravni trenuci. BTW, Nagato samo što nije. NM ostavljam ali Fusoa se rješavam jel mi je NM za mrvicu bolji t6 BB a 2 su mi previše. Ne stignem sve igrat.
@Lun - svaka čast, pogotovo u tom brodu. Iako vidim bilo je malo i sreće s Atagom i Iowom, ali nema veze. Super skor. Mene frka preć na Mogami ali opet Myoko mi nije puno bolji od Pepsija (surplaaajz!) a bome isto je ploveća citadela. Malo manja ali....u zadnje vrijeme AP mu baš ne radi neki dmg...nisam jedini to primjetio. Za Mogami me hebu t8 troškovi...Ne mislim plaćati dovijeka premium acc a neznam kak ću s popravcima za Mogami...Koje topove i skillove si mu stavio? Valjda ove manje jel vidim da prašiš HE....

Smoki_Gs 03.01.2016. 20:03

3 privitaka
Danasnji dan je bio jakooo uspjesan,malo se misija porijesavalo i tako to :D Ja i Thor,pa ja i Mitra i Player :D

Skupljeno 2,5 milje creditsa danas,jupiiii

Lun 03.01.2016. 20:46

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2873800)
@Lun - svaka čast, pogotovo u tom brodu. Iako vidim bilo je malo i sreće s Atagom i Iowom, ali nema veze. Super skor. Mene frka preć na Mogami ali opet Myoko mi nije puno bolji od Pepsija (surplaaajz!) a bome isto je ploveća citadela. Malo manja ali....u zadnje vrijeme AP mu baš ne radi neki dmg...nisam jedini to primjetio. Za Mogami me hebu t8 troškovi...Ne mislim plaćati dovijeka premium acc a neznam kak ću s popravcima za Mogami...Koje topove i skillove si mu stavio? Valjda ove manje jel vidim da prašiš HE....

Da postam slike loših partija, postao bih svakih 15 minuta :D

Mogami je totalno drugačiji od drugih cruisera. Možeš stealth pucat sa 16.5 km, range ti je 18.1km. HE ti je glavni izvor dmga jer svakih 9 sekundi lansiraš 15 projektila, svaki ima 10% chance of fire. Ako naletiš na cruisera do 10km, prebacuješ na AP. Možeš citadelat bilo kojeg cruisera bez problema, i još imaš torpeda.

Skillovi su mi 1. BFT / 2. Expert marksman / 3. šta te volja / 4. AFT / 5. Concealment. Iz tier 1 još moraš imat Concealment & acquisition skill.

Upgrades : MBM1 / GFCSM 1 / Propulsion mod / Steering gear mod 2 / Concealment system mod 1

Trenutno imam Hull B sa 155mm topovima i range upgradeom ( T4 skill AFT uzimaš zbog 155 mm topova, ako uzmeš 203 mm topove ovaj skill ti nije potreban).

Imam premium pa još nisam s njom izgubio kredite, a cijena popravka ako te unište je 102k.

Glavna meta su ti DDovi i na long range BB, koje držiš zapaljenima, po mogućnosti stealthan. Ako te vide najvjerovatnije će te citadelat. Brod ima brzinu od 34.5 čvora i 5.7 rudder shift time, tako da je vrlo agilan i možeš izbjeć dosta damagea ako ne voziš u ravnoj liniji.

Edit:

ARP Kongo (malo prešareno za moj ukus)

Suddenly a wild Tirpitz appears

Edit 2: Da dodam još nešto za mogamija. Sa 9.5km concealmentom ti odlučuješ kad i s kim ćeš se boriti, to mu najveća prednost. A ako i zajebeš, prestaneš pucat i ubrzo si opet stealthan.

mitra 03.01.2016. 20:56

Kupio sam Tashkenta, i sad sam prilicno tuzan. Ima manji range nego kiev, vise je trom, imam osjecaj da vozim neki kruzer, odigrao sam samo jednu i odmah medju desetke, dobio noob team pa me i to jos vise rastuzilo buduci da su nas pomeli...

Tvrdi 03.01.2016. 21:01

Citiraj:

Autor Lun (Post 2873830)
Da postam slike loših partija, postao bih svakih 15 minuta :D

Mogami je totalno drugačiji od drugih cruisera. Možeš stealth pucat sa 16.5 km, range ti je 18.1km. HE ti je glavni izvor dmga jer svakih 9 sekundi lansiraš 15 projektila, svaki ima 10% chance of fire. Ako naletiš na cruisera do 10km, prebacuješ na AP. Možeš citadelat bilo kojeg cruisera bez problema, i još imaš torpeda.

Skillovi su mi 1. BFT / 2. Expert marksman / 3. šta te volja / 4. AFT / 5. Concealment. Iz tier 1 još moraš imat Concealment & acquisition skill.

Upgrades : MBM1 / GFCSM 1 / Propulsion mod / Steering gear mod 2 / Concealment system mod 1

Trenutno imam Hull B sa 155mm topovima i range upgradeom ( T4 skill AFT uzimaš zbog 155 mm topova, ako uzmeš 203 mm topove ovaj skill ti nije potreban).

Imam premium pa još nisam s njom izgubio kredite, a cijena popravka ako te unište je 102k.

Glavna meta su ti DDovi i na long range BB, koje držiš zapaljenima, po mogućnosti stealthan. Ako te vide najvjerovatnije će te citadelat. Brod ima brzinu od 34.5 čvora i 5.7 rudder shift time, tako da je vrlo agilan i možeš izbjeć dosta damagea ako ne voziš u ravnoj liniji.

Edit 2: Da dodam još nešto za mogamija. Sa 9.5km concealmentom ti odlučuješ kad i s kim ćeš se boriti, to mu najveća prednost. A ako i zajebeš, prestaneš pucat i ubrzo si opet stealthan.

Tnx. Glavno sranje s Mogamijem će bit kad ukinu AFT skill kako su najavili....

ARP brodovi su odvratno kričavi i nadam se da ih ne budem gledao na ekranu ako nemam to arp sranje instalirano...ili budem?

Citiraj:

Autor mitra (Post 2873835)
Kupio sam Tashkenta, i sad sam prilicno tuzan. Ima manji range nego kiev, vise je trom, imam osjecaj da vozim neki kruzer, odigrao sam samo jednu i odmah medju desetke, dobio noob team pa me i to jos vise rastuzilo buduci da su nas pomeli...

Ja sam prodao Kieva nakon nerfa jer isti tip broda a bolji je Pljeskawica (samo kaj je nešto sporija). Tashkent je sranje samo takvo u tom tieru.

Lun 03.01.2016. 21:15

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2873837)
Tnx. Glavno sranje s Mogamijem će bit kad ukinu AFT skill kako su najavili....

ARP brodovi su odvratno kričavi i nadam se da ih ne budem gledao na ekranu ako nemam to arp sranje instalirano...ili budem?

Ja sam prodao Kieva nakon nerfa jer isti tip broda a bolji je Pljeskawica (samo kaj je nešto sporija). Tashkent je sranje samo takvo u tom tieru.

Da, kad nerfaju AFT mislim da će mogami biti jedan od gorih cruisera.

Glede ruskih DDova: nije mi jasno koja je njihova svrha kad imaš brodove poput mogamija. Ako su nerfali kieva, onda su trebali i mogamija. Nisu trebali nerfat kod kieva i HP i fire chance i HE dmg. A ako su to već napravili onda su mu trebali smanjit detection range.

Uglavnom pokopali su ruske DDove IMHO.

T}{OR 03.01.2016. 22:04

Porota je još uvijek vani vezano za taj AFT nerf, ili ima nekih novosti?

Ruski DD-i nerfani, a njemački CA lagano buffani (nema više gubitka motora & kormila čim netko kihne kraj tebe). Koni je sad OP brod u svom tieru i IMO najbolji T5 CA. Odnedavno imam i Demolition Expert na njemu: 11% šanse za vatru, roštiljam BB-e sve u 16, još ako uletiš u niži tier borbu ne mogu te ni topovima dohvatit. A AP pojede u 2-3 salve svaki T5 CA čim bok pokažu, a koji puta i "kroz nos".

Ako su ih već tako kastrirali, mogli su ruskim DD-ima smanjit concealment onda.

@ Mitra: to ti je boljka svih T8 brodova. T7 igraš s +/-T7 tierima. S T8 si češće najniži tier u partiji nego srednji ili najviši jer popunjavaš rupe T10 ekipi koje ima najmanje.

@ Gnujko: imam osjećaj da ti Pepsi nije odbojna? :) Danas pao još jedan Kraken s mojom (6 brodova sveukupno).

Tvrdi 03.01.2016. 22:55

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2873866)
Porota je još uvijek vani vezano za taj AFT nerf, ili ima nekih novosti?

Nema novosti ali brijem da će to ukinut. Vidjet ćemo.

Citiraj:

Ruski DD-i nerfani, a njemački CA lagano buffani (nema više gubitka motora & kormila čim netko kihne kraj tebe). Koni je sad OP brod u svom tieru i IMO najbolji T5 CA. Odnedavno imam i Demolition Expert na njemu: 11% šanse za vatru, roštiljam BB-e sve u 16, još ako uletiš u niži tier borbu ne mogu te ni topovima dohvatit. A AP pojede u 2-3 salve svaki T5 CA čim bok pokažu, a koji puta i "kroz nos".

Konig mi je možda i najdraži brod u cijeloj igri. Nema kaj ne može, AP, HE, torpeda....okretan, domet, sonar... samo treba pazit s izlaganjem jer nije neki oklop.

Citiraj:

Ako su ih već tako kastrirali, mogli su ruskim DD-ima smanjit concealment onda.

Ok je da su nerfali Kieva ali umjesto nerfa su ga skroz "ubili" i uz put još plejadu drugih ru DDova. Bitno da sam ja to grindao ko majmun i trošio XP i pare za premium vrijeme.

Citiraj:

@ Gnujko: imam osjećaj da ti Pepsi nije odbojna? :) Danas pao još jedan Kraken s mojom (6 brodova sveukupno).

Oh da! Brod je poseban. Roka APom ko od šale ali ako te uhvate sa salvom explodaš samo tako....uglavnom, meni ugodno iznenađenje a uz neke tvoje savjete i preživljavam lakše....uglavnom poseban stil igre zahtijeva hehe Još učim s njom.....

Lun 03.01.2016. 23:09

Evo da se pohvalim danas sam spušio ban, 1 dan nemogu pisat u chatu.

Iako moram priznat da psujem sve po spisku zadnjih dana, ovdi sam nezasluženo popija bananu. U T9 partiji sa kijevom torpam Amagija, skinem kagera, capam 2 baze i tip u udaloiu počme srat po meni da nisam čuvao cap.

Na B nas je bilo 4 ili 5, izumo je išao na A, a ostatak ekipe na C (i dolje ih je pomelo). Capam B, i vidim da izuma roka Kagero na A, odem mu pomoć misleći ovi na B će osigurat cap. Njih pobiju na B, ja i izumo capamo A i nakraju ispadnem kriv jer sam im napisao "useless idiots". Bio sam prvi u teamu sa 1200 base XPa, drugi je bio taj izumo sa 850.

Dan odmora od chata pa nastavljam sa rageanjam :goood:

T}{OR 04.01.2016. 11:11

Kak popiješ chat ban? Previše reportova?

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2873890)
Konig mi je možda i najdraži brod u cijeloj igri. Nema kaj ne može, AP, HE, torpeda....okretan, domet, sonar... samo treba pazit s izlaganjem jer nije neki oklop.

Da, ne smiješ se izlagati BB-ima nikako, ali ostalo čist uredno tenkira i tu i tamo prođe koji rush na BB-a jer te teško pogoditi kad si "na nož". Meni odličan brod, uživam skoro u svakoj partiji s njime. Najviše kad sam najviši tier = seal clubbing. :D

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2873890)
Oh da! Brod je poseban. Roka APom ko od šale ali ako te uhvate sa salvom explodaš samo tako....uglavnom, meni ugodno iznenađenje a uz neke tvoje savjete i preživljavam lakše....uglavnom poseban stil igre zahtijeva hehe Još učim s njom.....

Drago mi je čuti. Jest "staklena" ali AP udara ko mazga, pogotovo sa zadnjim upgradeom topova. Isto kao Koni, ako si nagnut dosta toga i odbije bez primljene štete. BB-e ne gađat bliže od 15-13 km, jer na tim udaljenostima im lako izbjegneš salvu. Ako pak završiš pre blizu BBima, na udaljenostima ispod i oko 5-6 km onda je pak bolje pokazat bok radi overpena. Tako kažu. To sam samo jednom isprobao protiv Nagata dok je još bio 0.5.1 patch sa Citadel bugom. Na 5 km smo se mimoišli na mapi Fault line. Sprašio mi je salvu u bok za fini overpen i skinuo 1/3 HP-a i ubio motor. Ali sam ga ja zapalio taman nakon što je potrošio repair tako da je minutu kasnije izgorio. Nisam isprobao odnosno našao se u takvoj situaciji u trenutnoj verziji igre.

Mani osobno najdraži brod, nadam se otključat taj zadnji skil da mu spustim concelament na normalnu razinu jer je to glavni razlog što ga ekipa ne voli (prvog te vide i prvi si na nišanu). Čekaj samo kad citadeliraš BB po prvi puta...

Tvrdi 04.01.2016. 11:45

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2873997)
Kak popiješ chat ban? Previše reportova?

Da, ne smiješ se izlagati BB-ima nikako, ali ostalo čist uredno tenkira i tu i tamo prođe koji rush na BB-a jer te teško pogoditi kad si "na nož". Meni odličan brod, uživam skoro u svakoj partiji s njime. Najviše kad sam najviši tier = seal clubbing. :D

Drago mi je čuti. Jest "staklena" ali AP udara ko mazga, pogotovo sa zadnjim upgradeom topova. Isto kao Koni, ako si nagnut dosta toga i odbije bez primljene štete. BB-e ne gađat bliže od 15-13 km, jer na tim udaljenostima im lako izbjegneš salvu. Ako pak završiš pre blizu BBima, na udaljenostima ispod i oko 5-6 km onda je pak bolje pokazat bok radi overpena. Tako kažu. To sam samo jednom isprobao protiv Nagata dok je još bio 0.5.1 patch sa Citadel bugom. Na 5 km smo se mimoišli na mapi Fault line. Sprašio mi je salvu u bok za fini overpen i skinuo 1/3 HP-a i ubio motor. Ali sam ga ja zapalio taman nakon što je potrošio repair tako da je minutu kasnije izgorio. Nisam isprobao odnosno našao se u takvoj situaciji u trenutnoj verziji igre.

Mani osobno najdraži brod, nadam se otključat taj zadnji skil da mu spustim concelament na normalnu razinu jer je to glavni razlog što ga ekipa ne voli (prvog te vide i prvi si na nišanu). Čekaj samo kad citadeliraš BB po prvi puta...

Taj concealment skill na Pljeski i Pepsiju nikako dočekati hehe Ovo sa jednom salvom u pepsija sam više mislio na situaciju kad te baci sa t9 BBima....to je onda pucaj i bježi kolko možeš i ako možeš...
Inače prva partija s Nagatom i roknem 2 komada (jedan Colorado, jebiga nisi bio ti u njemu haha) i treći mi ukradu. Brod je odličan i više mi se sviđa od Fusoa. Za Colorada ću još vidjet. Ako uzmem opet premium onda ga možda izgrindam. Ali NM ne prodajem.

T}{OR 04.01.2016. 14:14

Da, to sa T9 ekipom kad te MM stavi je borba za preživljavanje. Ali začudo, sve partije koje sam tamo igrao su dobro prošle bilo dobivene ili izgubljene jer sam tu ekstra oprezan i držim razmak od SVEGA. Nažalost, sa T8 Nope Orlanom je to svakodnevica.

Fali mi još sića do 14. boda na kapetanu s Pepsi. Razmišljao sam dal presložit ga za Concealment Expert kad dođem do 15. boda ali s njime su Expert Marksman i Incoming Fire Alert skillovi koji život znače. Tako da najranije sa 17 bodova mogu ubost taj skill što ću najvjerojatnije i napraviti. A onda Expert Loader ili Situational Awareness ovisno o dojmovima sa CE-om.

Za sada još uvijek mislim da mi je Expert Loader korisniji. Primjer situacije iz partije koju smo igrali neki dan Smoki, Mitra i ja (7-8 killova IIRC sve skupa): Fault Line mapa, radimo prodor po istočnoj strani kroz onaj uski tjesnac. Dominacija je, pa su samo 2 baze i manje su šanse za DD u tom prolazu. Jedan po jedan nam izviruju i istom brzinom padaju ko muhe - Fururaka, Nurnberg, Furutaka dok prolazimo bez izgubljenog HP-a kroz prolaz i dolazimo protivniku na bok. Taman prije nego što smo izašli, vidim nasukanu Pljeskavicu a imam AP napunjen (spota ju Mitra u Kievu). Odmah prebacujem na HE i za 10 sekundi sam spreman za udijelit mu punu salvu čim izvirim iza otoka, da me nije Mitra zamolio da mu prepustim kill.

^^
Kakava je to samo partija bila. Mitra i ja rješili Furutake s time da sam obje udjelio sve skupa 5 citadela a Smoki one-shotao Nurnberga čim je izvirio (strpljivo je čuvao salvu sa Coloradom). :D

Tvrdi 04.01.2016. 18:06

Da, to s tim premium brodovima je često smijeh jer ih (po)često voze neiskusni igrači. Kak je lik dopustio da ga spota DD sa puno gorim concealmentom i onda se još nasuka..komedija...Pljeska je inače odličan DD.
Nego, mislim da sam za sada kompletirao svoju "raznovrsnu flotu". Išao sam za tim da imam brodove svih tipova i namjena te stilova. Tako da sada u luci imam redom. Minekaze, Blyskawica, Farragut, Murmansk, Konigsberg, Cleveland, Myoko, Pensacola, New Mexico i Nagato. Ako skupim pare i volje dat ću Mutskiju drugu šansu (bar imam sve researchano). Kapetan mu je u rezervi.

Lun 04.01.2016. 19:23

Raspisali ste se o toj Pensacoli, imam je researchanu, morat ću je kupiti.

U luci imam trenutno Arkansas Betu, Boguea, North Carolinu, Mogamija, Amagija, Kieva, Murmanska, Ishizuchia i Emdena. Na Kievu imam još odradit 10k expa da resercheam Tashkenta pa ću ga prodat.

Researchani su Fubuki i Pensacola.

Tvrdi 04.01.2016. 19:31

Citiraj:

Autor Lun (Post 2874234)

U luci imam trenutno Arkansas Betu, Boguea, North Carolinu, Mogamija, Amagija, Kieva, Murmanska, Ishizuchia i Emdena. Na Kievu imam još odradit 10k expa da resercheam Tashkenta pa ću ga prodat.

Researchani su Fubuki i Pensacola.

Tashkent je u svom tieru puno gori brod od Kieva (mislim i još gori concealment), pogotovo jer je i on nerfan..jedino ako ti je cilj popet se do Khabarovska...

Lun 04.01.2016. 19:37

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2874241)
Tashkent je u svom tieru puno gori brod od Kieva (mislim i još gori concealment), pogotovo jer je i on nerfan..jedino ako ti je cilj popet se do Khabarovska...

Eventualno ću nastavit sa ruskim DDovima, ali zasad ću samo researchat Tashkenta. Idem prema Izumu, a on je 15 mil kredita + HuLL/Gun/Speed upgradeovi, a slab sam s lovom, tj. na visokim tierovima jako je teško financirat više brodova, tako da moram odredit jedan cilj.

A to je: Yamato :D

Edit: imam i Farraguta researchanog. Mislio sam ga za ranked koristit eventualno (sezona počinje za 3 dana). Ima tko iskustva sa Farragutom?

Tvrdi 04.01.2016. 19:49

Citiraj:

Autor Lun (Post 2874247)
Eventualno ću nastavit sa ruskim DDovima, ali zasad ću samo researchat Tashkenta. Idem prema Izumu, a on je 15 mil kredita + HuLL/Gun/Speed upgradeovi, a slab sam s lovom, tj. na visokim tierovima jako je teško financirat više brodova, tako da moram odredit jedan cilj.

A to je: Yamato :D

Naravno. Samo u tom t10 će biti i još koji Yamato i iskreno, koliko čujem od ekipe, t10 fajtovi su često živa dosada. Uz to svi su usrani ko grlice jer često nema prilike za "drugu pogrešku" i popravci su skupi. U biti ekipa najviše hvali t5-t7 mečeve.

Citiraj:

Autor Lun (Post 2874247)
Edit: imam i Farraguta researchanog. Mislio sam ga za ranked koristit eventualno (sezona počinje za 3 dana). Ima tko iskustva sa Farragutom

Imam ga ja. Ha čuj, dobar je to DD, uvjetno rečeno, neki balansirani mix Pljeske/Kieva i Minekazea. Ja ga baš nešto puno i ne stignem igrat pokraj svih drugih brodova. Kolko sam čuo to je sweet spot kod US DDova.

Lun 04.01.2016. 19:57

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2874255)
Naravno. Samo u tom t10 će biti i još koji Yamato i iskreno, koliko čujem od ekipe, t10 fajtovi su često živa dosada. Uz to svi su usrani ko grlice jer često nema prilike za "drugu pogrešku" i popravci su skupi. U biti ekipa najviše hvali t5-t7 mečeve.

Ma znam, imam 3 T8 broda, non stop sam u T9/10 matchevima, i meni su dosadni. Ali Yamato je Yamato :chears:

Tvrdi 04.01.2016. 20:16

Citiraj:

Autor Lun (Post 2874260)
Ma znam, imam 3 T8 broda, non stop sam u T9/10 matchevima, i meni su dosadni. Ali Yamato je Yamato :chears:

Kužim te. Nego vidi ovog manijaka, uopće ne koristi zoom. Ili je to kao replay pa nema zooma?

Yamato gameplay

BladeRy 04.01.2016. 20:40

Kad koristis replay, doslovno je replay svega sta si radio ingame. Znaci svaka rotacija misa, chat, zumiranje, ama bas sve.

Ovaj lik sta puca bez ikakva zumiranja il ima sjeban replay sistem, jer shelovi idu na drugu stranu od nisana il ima neki overlay za varanje.

Lun 04.01.2016. 21:10

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2874272)
Kužim te. Nego vidi ovog manijaka, uopće ne koristi zoom. Ili je to kao replay pa nema zooma?

Yamato gameplay

Lol kako melje ekipu :care:

Neznam šta točno snimaju replayi, a kursor zna bit sjeban. Evo jedan replay Yamata gdje se vidi kako tip zumira i isto tako rastura sve u dometu.

T}{OR 04.01.2016. 21:20

Yamato FTW. To je po dizajnu OP brod koji jede druge BB-e. Tako kaže sam WG. Zato i pojede Montanu u 9-10 slučaja.

Citiraj:

Autor gnujko (Post 2874184)
Ako skupim pare i volje dat ću Mutskiju drugu šansu (bar imam sve researchano). Kapetan mu je u rezervi.

Mutsuki ti je kompletno drugačiji način igranja od RU ili USN DD-a. Dalje su svi IJN takvi. Minekaze je zadnji u liniji koji je torpedo spammer, valjda do Shimakazea koji je po meni čisti OP jer nema puno CV-a u višim tierima.

Uglavnom, meni je Mutsuki brutalan DD. Jači od Minekaze u duelu iako ima dva topa vs. njegova 4, ali mu se ta dva jako brzo okreću što je unikat u IJN DD liniji. Torpeda nisu uopće spora, već princip stealth lansiranja traži strpljenje i pažljivo biranje meta: CA ako ide prema tebi ili će izronit iza otoka, i svaki BB pod uvjetom da niti jedna od navedenih meta ne bježi od tebe. Uredno potapam i DD-e sa Mutsukijem. Najveći plus savladavanja Mutsukija je predviđanje gdje i kako se flota kreće i što će se događati. Prije svakog lansiranja pratiš jednim okom metu prije na mini mapi u pokušaju predviđanja gdje će bit kad torpeda stignu do nje.

Postotak pogodaka torpeda mi je 12% s njime, što se smatra jako visoko. Jao što ću tek radit kad skupim bodova za Concealment Expert skill... :D

Citiraj:

Autor Lun (Post 2874234)

Po meni, ne vidim odakle ljutnja prema tom brodu. Svaki CA je ploveća citadela, neki više neki manje u zanemarivim razlikama. Najveća mana joj je brutalno loš concelment i zato kad te svi vide prvo deru po debi. Ako se igra prema prednostima broda, ima dosta ljudi (uključno samnom, Smokijem itd) koji su oduševljeni brodom, čak i iznenađeni koliko je dobar performer nakon prognoza koje slijede poslije Clevelanda i po forumima od ekipe koja se razmazila s njime. Toliko da sam prodao Clevea jer me to HE spamanje ne interesira više - kapetan je sad na Nope Orlanu.

Citiraj:

Autor BladeRy (Post 2874290)
Kad koristis replay, doslovno je replay svega sta si radio ingame. Znaci svaka rotacija misa, chat, zumiranje, ama bas sve.

Ovaj lik sta puca bez ikakva zumiranja il ima sjeban replay sistem, jer shelovi idu na drugu stranu od nisana il ima neki overlay za varanje.

Replayi znaju biti 'zbugani. Ovisno o verziji igre, ne radi torpedo indikator ciljanja, itd. Ne bi me čudilo da ni zoom ne radi kako treba u određenim verzijama igre jer još nisu službeno podržani.

BladeRy 04.01.2016. 21:57

Ma znam da ima problema, al nisam jos vidio replay gdje ne radi zoom nikako. Ako je starija verzija onda se obicno replay ni ne pokrene, al lik je stavio svoj gameplay i uploadao ga + disableani komentari na YT.

Dunno, vise me nista ne cudi.

T}{OR 04.01.2016. 23:22

Nisam gledao puno replay-a niti upalio jedan osobno na svojem kompu, ali da je nekaj čudno s tim replayem je - lik cilja u jednom smjeru a puca u drugom. WTF. Ipak mislim da je problem do samog replaya nego do varanja.

Ovo je recimo replay / dokaz koliko viši tier može biti ne balansiran ako je na jednoj strani Shimakaze kao jedini DD bez CA i CV-a:

Masakr kreće od 19:30 :D

Lun 05.01.2016. 00:05

Citiraj:

Autor T}{OR (Post 2874424)

Ovo je recimo replay / dokaz koliko viši tier može biti ne balansiran ako je na jednoj strani Shimakaze kao jedini DD bez CA i CV-a:

Masakr kreće od 19:30 :D

Da mi je samo vidit lica ekipe koja je upravo kupila Tirpitza i onda ih shimakaze ovako samelje u jednom šutu :roller:

Cuky 05.01.2016. 09:35

kakav masakr :D

a mec je brutalno slozen :D

win32 05.01.2016. 11:31

Hej ekipa, kako nisam igao ni WOT, a ni WOW (ne Warcraft, OFC); zanima me koliko realno izgleda WOW (po "realno" mislim na detalje brodova, naoruzanja, modele i sl.)?

T}{OR 05.01.2016. 12:52

WOWS, pa nema zabune. ;)

Brodovi su dosta realni što se izgleda tiče. U međusobno točnom su mjerilu, ali su udaljenosti ako se ne varam 1/2 ili manje od stvarnosti radi gameplaya jer bi inače borbe trajale satima. Možda i 1/3 stvarnih udaljenosti, govorim o kilometrima.

Svaki brod ima nekoliko trupova koji su iz nekog razdoblja. Npr. Tier 5-7 bojni brodovi počinju u svojim WW1 konfiguracijama ili iz perioda odmah nakon WW1 dok je finalni trup često načičkan sa AA i donosi poboljšanja u vidu WW2 municije i povećanje oklopa. Ima naravno i "papirnatih brodova" odnosno onih koji nikad nisu otišli dalje od crtaće ploče. Ali i ti su napravljeni prema stvarnim planovima / nacrtima. Neke od mornarica jednostavno nisu imale brodove u toj klasi da se popuni svih 10 mjesta u liniji.

Citiraj:

Autor čuks (Post 2874531)
kakav masakr :D

a mec je brutalno slozen :D

Još mi je jače kako prca ekipu na kraju borbe. "I welcome lowe for the water..." - 5 x Tirpitz i 1 x Iowa svi redom one shot killovi. :D

Tvrdi 05.01.2016. 15:53

i sad zamisli da grindaš do Bismarcka i onda te baca u fajt s tim OP đubretom...nije fora...i baš me zanima koji će to fiktivni njemački BB biti u t9 i t10...

Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:45.