![]() |
Meni večeras nije dao ni jednu jebenu rundu odigram kako treba, 5 ili 6 puta me izbacivao sa istim direct x errorom. Kod b3 sam to rješio smanjivanjem frekevencije u ati overdrive-u, sad nakon ovog patcha ni to ne pomaže. Grafi sam smanjio frekvenciju na najmanju moguću i opet izbacuje, jebote igre i mojih 80 eura koja sam i ja budala što kupujem svašta.
Da naglasim te greške nisam imao od b3 kad sam smanjio frekvenciju grafi i to je na taj način šljakalo al eto sad više neće pa svako malo izbacuje. Ne moram ni naglasiti da se to događa samo sa b4 niti sa jednom drugom igrom :). |
Citiraj:
|
Pročitao sam da paljenjem V sinca se riješava-smanjuje bug, i igra je radila ok, bez rušenja.
I jedan interesantan bug, na china rising, mapa sa pečinama, neznam sad koja, stavljen spawn beacon u pečinu, kod spawna na beacon, spawnam se sa padobranom unutar struktura pečine (planine), unutar stijena, ne samoga prolaza, i zabijam se u zid i umirem svaki puta. :lol2: |
Znam, to je ona mapa u Krapini :D
|
Citiraj:
|
Ma ne znam, nema ni nešto puno igrača u BF4. igrao sam BF3 i cinilo mi se da je bilo vise servera koji su popunjeni
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
besplatni handgun shortcut kit
|
Citiraj:
Na dnu ovog linka imate link "Battlefield premium giveaway" na kojem dobijete handgun i DMR shortcut kit. |
J.... to kad treba imat premium...
|
Citiraj:
|
Evo igram nove mape i ne mogu nikako sa TV raketom oštetiti metu u zraku, pogodio sa brodom i sa chopperom protivničke mete i jedno veliko ništa.. :(
Također se dogodi kod uzlijetanja s avionom s piste da odbija prihvatiti space ili miša za podignuti nos.. |
Meni su nove mape sranje, doduše možda i zato šta nisu nove.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jet take off je sjeban na SA mapama.Ah, DICE. |
Citiraj:
meni je ovaj firestorm bolji od svih novih mapa, svakom njegovo... |
Stari je Caspian 30x bolji od svih mapa koje je DICE izbacio za četvorku.
Novi Caspian je prenačičkan, Firestorm je nekad bio dobar sad ništa ne vidiš od vatre, Oman bi bio super da nema levolutiona koji je eye candy za morone, a Metro nisam odigrao duže od 30 sec jer soundloopa čim se joinam. |
|
Citiraj:
PS. oćeš ju kupit da nastavimo tradiciju? :roller: |
A nije igra tako kriticna, za kojih 10 mjeseci ce rijesiti sve bug-ove, pa ti bude zao sto si prodao acc :lol2:
Što se tiče graficke je neki Radeon onda da.. Vise mi nisu nvidije drage, a ove zadnje dvije sto sam od tebe uzeo su vec negdje dalje nasle nekog vlasnika:goood: Ako ti kakav r9 270 uleti to uzimam sigurno :chears:. |
Citiraj:
Trenutno sam u fazi rasprodaje, a nabavka će kasnije tokom godine. Taman će popravit BF4... (vječiti optimist...) |
Citiraj:
http://opusteno.rs/slike/2012/11/sme...e-dace-bog.jpg |
Skida mi 400mb update, zna li tko šta je ?
|
Baš sam htio pitati što su sad potrgali. :D
Idem probati, pa javim. Možda ima nešto veze s mentlom jer su danas izašli novi driveri. EDIT: Ovo je bilo brzo. http://prntscr.com/2vsim6 |
|
Feb 25 PC Game update notes
-Fix for the so called “sound loop crash” issue that caused the game to freeze -Fix for an issue that sometimes prevented players from shooting while in the gunner position of a vehicle -Fix for the headshot icon appearing incorrectly at non-headshot deaths, such as suicide or dying of an explosion -General stability improvements Mantle -General stability and performance improvements -Fix for an issue that caused the sky/fog to be either too bright or too dark when Mantle was used -Added on-screen video memory utilization statistics with “Render.DrawScreenInfo” edit. Ako stvarno popravi sound loop onda sam sretan i hitam u kupnju |
Soundloopa i crasheva više nema, barem ne na Metrou
|
Tako je...imao sam soundloop i crash samo i isključivo na Metro-u, ali sada sve radi OK!
|
EDIT: Sry, od svih prozora, napravio reply u krivi :D
|
ja nevjerujem nakon zadnjeg updatea igra ponovo ne radi stop working hahahah pa ovo je smjeh od tima i ekipe koja radi ovu igru. Ajde mi posaljite PM kad dodu novi update da probam ;)
|
Citiraj:
I ako imaš raptr instaliran (amd gaming evolved app), deinstaliraj ga. |
Svake godine izbace novi "polovni" BF i onda 9 mjeseci popravljaju bugove
|
Citiraj:
|
http://www.battlefield.com/battlefie...s/naval-strike
Ide spammanje dlc-ima. Još će na kraju bit točne glasine da novi bf izlazi 11/2014.... |
Evo meni do sad sve super radilo i sad vec par dana ne mogu opce pokrenuti igru.
Prvo mi mi izbaci da trebam 13.12 il novije drivere( ja imam na hd4870 13.9 i do sad nije bilo te poruke) i onda kad opet pokrenem server i kad prođe loading meni se zamrzne slika i u bettelogu mi više ne pokazuje da sam na serveru nego mi piše transitioning. Obrisao sam onu datoteku--- "UI.DrawEnable 1 Sad ako mi neko može reci u cemu bi mogao biti problem jer da napomene još jednom do sad mi je sve radilo bez problema, a BF3 mogu i dalje normalno pokrenuti? |
Pa instaliraj nove drivere i vrati tu obrisanu datoteku. Obrisao si datoteku koja služi za prikaz HUD-a ili user interfacea.
|
Citiraj:
:D:D:D |
O tome se i radi da ne mogu instalirati nove drivere. Kad stavim novije od 13.9
onda imam neke ih 2009 godine ni sam ne znam koja verzija,a za tu datoteku su mi rekli da probam obrisati pa sam i to probal al ništa ne pomaže. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:03. |