![]() |
U biti Blood and Wine je "kraj" cijele sage ako sam dobro shvatio?
Inače na Steamu svi witcheri uključujući i Witcher adventure na sniženjima :D |
Ma sve je to napravljeno tako da i može i ne mora biti kraj sage.
Witcher 3 je nekako vezan za original knjigu i w1 i w2. BaW je sasvim druga priča kao i HoS. Želim reći, da ne bi ništa propustio da ne odigraš ekspanzije osim jebene zabave. |
Citiraj:
Ja sam ME1 izroko za 65h, a sad u ME2 imam 45h i ni blizu kraju. Nemam pojma za koliko sam spizdio w1, ali ispod 50h sigurno, baš sam sinoć htio instalirati witcher 2, vidim nema skinuto pa mi se nije dalo (vjerojatno greškom obrisao), pa instalirao metro 2033 redux. Uglavnom brijem da W2 neću toliko sati trebati |
Ma kako je uspio utuc 3k sati u W3. Nije da nemas sta istrazivat okolo, al nema 3k sati contenta osim ako nije igrao NG pa NG+ pa NG++ pa NG+++ itd.
|
Neznam jel vec netko stavio ali ako netko jos nije usao u svijet Witchera, eto prilike :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
OKP (OCD) vjerojatno, manifestiran u igrama
|
Citiraj:
Nisam rješavao samo nebitne questove i to neke. |
Citiraj:
Igra samo RPG-ove, i sve ostalo su dječje igrice po njemu. Tako da ima luđaka. Ali većina tih luđaka forsira sate na speed runove i pokušava WR oboriti. |
Citiraj:
|
Igra izasla 2015-te a apdejti i dalje stižu, što reć :care::care:
|
Što reći, to je CDPR.:care:
|
zato sto se igra i dalje dobro prodaje.
2017. g je prodaja presla 2016.g |
ima netko za preporucit neki build?
|
pitanje u vezi ekspanzije.
kada sam krenuo igrazi odavrao sam opciju samo witcher 3. i sada mi se pojavio lvl 30 quest i pise da je iz HOS ekkspanzije. jesam li ja nesto sjebao prilikom odabira jer sam ekspanzije htio odigrati nakon sto zavrsim igru ili je to normalno l? |
Nista nisi sjebao, ekspanziju mozes odigrati kada zelis.
|
aha znaci preskacem pa se poslje vratim.
tnx |
nije baš da rade 1000 igara na godinu, a i pitanje koji postotak ljudi radi nakon nekog vremena. U svakom slučaju pohvalno da se brinu za vlastite igre, a druge strane gledano marketing.
|
Izasao mod koji ce bar neke od nas natjerat na novi run.
Witcher 3 Enhanced Edition The Witcher 3 Enhanced Edition introduces lots of new stats like attack and dodging speed, poise, adrenaline, vigor and more. These stats are all interconnected and have effects on regeneration rates, values and many other things. Furthermore, this mod overhauls the game’s sword mechanics, adds a new array of combat moves and new animations to Geralt, introduces a friendlier HUD, and improves the game’s combat. Do note that this mod requires a new save as both the vanilla saves and saves from before W3EE V3.0 are not compatible with it. Ako je samo 50% istina, bice prokleto zabavno |
Počeo napokon witchera. Igra mi se svidjela na prvu jer volim igre gdje ima dosta priče a i atmosfera je odlična. Stigao do Velena i sad vidim da mi se pokazuje prvi quest od ekspanzije. Koliko sam shvatio to ne moram sada igrati nego kada završim pa onda mogu heart of stone i blood and wine ekspanzijuu naknadno? Nego vidim da ima craftanja i kemijanja pa me zanima da li je to dosta bitno za rješavanje main story-a? Nikad to nisam volio u igrama osim onoliko koliko je potrebno da se može priča završiti :D
|
Expanzije mozes kad hoces. Doduse, tesko ces sa lvl 5-10 prelazit lvl 35 questove :)
Glede craftanja, ne moras craftat oklop i maceve, nije 100% potrebno. Olaksava zivot al nije "must have". |
Citiraj:
Kako su level req. tako ih riješavaj (prvo level 1 questove, pa level 2, i tako redom, bez obzira da li bili main ili side)... Riješavaj sve 100%, sve questove redom prije nego kreneš u novu zonu. Kraftanje pomaže ali je nepotrebno. Možeš priču završiti bez i jednog crafta (možda jedan quest samo treba nešto, ne sjećam se više). |
Citiraj:
Tako da, sve mi se pari na još jedan run od 150-200h :D Sent from Usreo Mobara |
Thx na informaciji, stvarno mi se ne da trošiti vrijeme na craftanje. Redom rješavam questove i uživam u priči i svijetu.
|
Evo kak sam ja riješio craftanje. Prvo sam tu i tamo znao zacraftat neki item pa sam i od toga odustao. Poslije sam se samo vucarao okolo, kupio sve crafting iteme iz chestova, tu i tamo koji biljku.
Odjednom kad mi je došlo da craftam, imo sam sve potrebne iteme jer sam radio ono iz prve rečenice! Tak da nemaš beda. Čak i bilje moš kupit kod dilera za džaba ak ti se ne da dismountat i kupit. Od itema sam na kraju craftao samo set. Doduše kad sam se predomislio da bi nosio heavy armor set, ponestalo mi crafting materijala, u stvari mi je love najviše ponestalo pa sam morao ronit one jebene škrinje po Skelige... |
Evo i mene na brodu, jucer krenuo i 2 sata planulo tiktak. Na prvu mi ima jako puno detalja za upamtiti, filtriram sto je bitno i nebitno, igram mozda pretemeljito jer dosta lootam okolo a nemam pojma trebam li. Planirao sam odraditi sidequestove paralelno s main questom (kako prolazim mjesta tako rjesavam side)... Mozda mi to malo ubrza lvl up, nemam pojma.
|
Nećeš pogriješiti ako lootaš sve što možeš, u igri je teško kupiti išta kvalitetno jer je preskupo, a loot koji ti ne odgovara lako prodaš pa kasnije imaš za knjige, materijale i što ti već treba. Sidequestove svakako rješavaj jer su često zanimljivi, a dosta pomaže levelanju. Ako radiš baš sve sidequestove, što bih preporučio, kroz glavni quest ćeš se samo prošetati bez nekog velikog truda. Igrao sam na normal težini i nisam naletio na težu borbu, jedino ona na kraju Blood&Wine može biti malo nezgodna, sve ostalo je lagano ako radiš sve po redu.
I pazi da ne petljaš sa dvije sorcerice u isto vrijeme :) |
Citiraj:
|
Uzeo danas orginalac kod Ljetnog Saleta na Steamu :) svakako ovo ove godine ide još jednom u 200+h na 1440P, čim završi svjecko i vani postane neizdrživo vruće sve do navečer :D
|
Tak treba Brko ;)
Sent from my LG G6 |
ja cekam da se vratim s mora da rjesim ekspanzije.
kakva je to greska bila rjesit wild hunt prije mora i ostavit ekspanzije da vise u zraku 😂😀 |
Bas je greska...BaW je meni najbolja igra ikad...setting,dvorci,vampiri prica...brutala
Hos nista posebno spram baw ali i dalje vrhunsko |
Također. HoS niš posebno, kao dio igre. Ali BnW je extra klasa. Španjolska at its best :)
Sent from Usreo Mobara |
Kakva španija? :D
Meni je to mješavina Italije i Francuske :) |
Vidi se da nisi bio u Oviedu i okolici :) malo ali maaalo baca na okolicu Firence, ali više je Španjolska nego bilo kaj drugo ;)
Sent from Usreo Mobara |
Meni je Italija 90% vremena. :D
|
Čak imena i nazivi su talijanski.
|
Drug Brko vidi se da nisi bija u Virenci:)
|
Sve je to ionako bila Njemacka
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:26. |