![]() |
Ma znam da ce flash vjerojatno rijesit al tako mi se ne da to... Imam mpbz aplikaciju i toliko tlaka mi je svako malo ici po kod za autorizaciju da je to strasno...
|
Mene će banat iz PBZ-a zbog toga. :D
Dok sam drkao po romovima na ex mobu, dvaput mjesečno sam bio u poslovnici samo zbog toga. Više me nisu ni pitali što trebam. |
Uh, kamera na Z1 :(
Držim da mobiteli i dalje ne mogu zamijeniti, čak niti bolje kompaktne fotiće (vjerojatno mogu one do par stotina kuna), ali malo sam išao testirati Xperiju Z1 i svoju Sony Nex 5R kameru. Jao Bože dragi... očekivao sam naravno čistu pobjedu fotića, ipak 1/2.3" protiv ASP-C senzora, uz kvalitetniju optiku nema što tražiti, ali razlika koju sam dobio me ipak šokirala. Fotke slikane Xperiom su zapravo loše, baš loše. Kakav je to noise? Tek na manual, na 8mp slika izgleda, ajde - nekako. Sve u svemu, nezadovoljan sam. Zato i jesam u mjesec dana okinuo 6 slika, neupotrebljive su. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
ovo se pocelo dogadjati na mom htc one miniju isto...i isto od prije tjedan-dva |
i meni se javlja to sa speakerom...
http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia...lt/td-p/371517 na 4. stranici je link na http://talk.sonymobile.com/t5/Xperia.../587785#M17510 gdje vele da chrome zapravo uzrokuje probleme ... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
E al pazi ti imaš samo mPBZ uzmi si i mToken uslugu time se možeš ulogirat na web i onda si reizdavat ključeve odnosno ove aktivacijske kodove.
Naravno ni to ti ne pomaže ako updejtaš os i onda shvatiš da si zaboravio uzet ključ iz starog OS.a tj. tražit reaktivaciju prije :(. p.s. bar mi u PBZ.u možemo na web.u (Internet bankarstvu) reizdavat te aktvacijske ključeve. |
Citiraj:
Citiraj:
BTW. isprobaj Perfectly Clear app. Čini mi se da je noise znatno manji. |
Takodjer mi se dogadja to sa speakerom, pocelo je prije 2-3 dana, uzas. Ovaj 4.3 je smece kakvog nema, toliko problema da to nije normalno. Em mi je zeznuo memorijsku pa malo-malo joj ne mogu pristupiti, pa sad ovo. Jos mi se dogadja nekad i kad se javim da nece ugasit ekran kad prislonim glavi, i slicne gluposti. Nadam se da ce KitKat to ispraviti.
|
pozdrav
dali ima tko iskustva s kupnjom preko njuškala |
Ja sam uzeo preko njuskala xperiu z, gledaj samo da je mob novi i zapakiran, i da je kupljen uz pretplatu, jer tako ćeš dobiti 2 godine garancije, a i jeftinije ćeš proći
|
Citiraj:
SUS će ti ga reflešat sa tvojim firmwareom kojeg imaš, ako te već trta zejebavat se sa FlashToolom i FTFovima sa XDA foruma. Probaj to i 99% sam ziher da će ti problemi nestati. 4.3 od zadnjeg updejta .101 je OK. Riješen je battery drain i još neke sitnice. |
Ja neznam ali brijem da je do zadnjeg updatea kojeg sam dobio prije 2 tjedna...sad kad se javljam moram se javit pa prislonit mobitel na uho jer u protivnom se pali zvucnik -.-
|
A,ja znam da radi sve za 5!flešenzi kiriki,kao što kaže drug brko!
|
Šta se to događa s tim Xperiama? Prvi fw su donosili neke nove kul i fensi stvari, a ovi noviji degradiraju uređaj.
|
Citiraj:
|
Sony Xperia mobiteli
Problem na svim mobovima je OTA. Od iOS-a do Androida. Jednostavno je tesko updejtati firmware dok su aplikacije i podaci zivi. Svaki OTA update je od 10-300 mb a cijeli fw je 1gb navise. Cist FW,najmanje gresaka
|
Citiraj:
|
Vjerojatno nikad ni neces imati problema ,osim ako taj FW ima tvornicke bugove.
|
Prvi puta vidim toliko bloatware aplikacija otkad sam nabavio sony.
Onemogućio sam 7 (nisu sve Sony, dosta je Google), te obrisao 4 ili 5 t-mobile aplikacija (srećom, mogu se obrisati...). |
Citiraj:
Citiraj:
|
Ma ima i europa C3 unbranded isto golotinja!
|
Citiraj:
|
Ovakva akcija će biti i kod nas, zar ne? :fiju:
http://www.pocket-lint.com/news/1277...ch-tv-for-free |
Citiraj:
|
2 privitaka
Citiraj:
Inace battery drain vise nema, ja prezadovoljanPrivitak 13126 Privitak 13127 |
je li kamera na X SP doista toliko loša koliko pišu strani reviewi? :/
inače mi se čini zaista solidan uređaj (na mobicity je fina cijena) |
Eto Z2 na preorderu kod Engleza za 446 GBP. Za prvih 200 naručitelja u cijenu će biti uključeni BT zvučnik i sluške vrijednosti 125 GBP.
http://www.mobicity.co.uk/sony-xperi...l#.UyBXnM5N3Ym |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Covjek je u pravu. Mi placamo VAT kao i svaki gradjanin EU. Za nas je cijena 528 GBP. Exluding VAT je samo za firme.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mob je stvarno avion. Taman negdje u jesen si posaljem XZ u mirovinu i uzmem XZ2 :D
|
Citiraj:
|
A vidjet cemo, malo me ljuti XZ zbog bugova na 4.3, ako 4.4 bude letio ne ide on od mene god dana :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:34. |