PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   SP 2014 (Brazil) (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=224501)

Brko 16.11.2013. 13:14

Citiraj:

Autor Bruno_Rv (Post 2495807)
Perisic je imao veliku zelju,trcao je,borio se ali izgubio je jako puno lopti,i ono malo sansi koje su se stvorile fulao je svaku. Borba ne znaci nista ako je iskoristivost nula bodova,samo se iscrpis,i sebe i druge a na kraju kifla.
Modric je bas postao alibi igrac. 99% tocnih dodavanja ,ali onome do sebe.
Ono dodavanje u obrani,izmedju veze i obrane i vracanje unatrag je postalo vec dosadno za gledati. Mi smo kao slavni tehnicari postali tehnicki nesposobni. A i muda smo izgubili negdje po putu......

Muda su nepovratno izgubljena 20.06.2008.

tutix 16.11.2013. 13:16

A Modrica su oni onemogucili, oko njega je cesto bilo 3 igraca u isto vrijeme a nitko mu se nije otvarao. I ja bi bio ziheras da su iza mene dizel masine Corluka i Simunic.

Al da, gubio je lopte i gusila se igra oko njega ali cesto je to tako. Problem je ako on izgubi loptu, ova dvojica to jednostavno ne mogu stic.

ivan77 16.11.2013. 13:29

Joj dajte prestanite... da stvarno ne kažem nešto krajnje neprimjereno...
Po koji bi vi? Mako "štimčeve ere" ovo je napredak kakav nismo mogli ni sanjati!
Pa taj bilmez je unazadio RH nogomet za 17 svjetlosnih godina i sad bi da Niko to "popravi"
u mjesec dana?
U utorak ćemo bljesnut i razvalit ih 4:0, dajte malo dečkima da se oporave od "diktature orangutana"...

Flood 16.11.2013. 14:46

potpisujem ivane :)

pinkskin 16.11.2013. 15:16

Ivane molim te šuti i mani se prognoza oko repke.

Omerta 16.11.2013. 15:19

@ buljo - točno to u vezi Luke. Ja, koji sam njegov miljenik, mogu reći da je jako jako loše odigrao. Kao i uvijek, "brojao" sam mu greške, greška za greškom u dodavanju lopte, baš loše. Eto, nije bio njegov dan.

Ali ono što ja mislim, ovako je trebalo biti.. Ipak treba "nahraniti" njihove navijače, digla im se tolika euforija u zemlji, kakvu ne pamte.. U Zagrebu će biti druga stvar..

Perišić - tu se ne slažem sa tobom. On je pokušavao i pokušavao, ali ništa. Stekao sam dojam da se je golom na silu htio iskupiti radi ONE greške koju je napravio.. Bio mi je vrlo loš.

Vedra strana je onaj mladi dečko Rebić. Ima nešto, brzinu, snagu, ulaskom u igru sve je nekako na moment živnulo, ne znam..

Rakitić nestandardno odličan, dobre duge lopte..

Srna niš, Dudu niš, Mandža niš. A jeste vi primjetili kako riskiraju naši stoperi, dodavaju se nekako traljavo, mlako, a protivnčki igrač u blizini, ccc..

Trebao je Benko igrati od prve minute, pa izaći tamo negdje oko 60.-te minute, što i je njegova realna granica minutaže po tekmi..

buljo 16.11.2013. 15:57

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2495863)
@
Perišić - tu se ne slažem sa tobom. On je pokušavao i pokušavao...

Srna niš, Dudu niš, Mandža niš.

E baš to na kaj sam mislio kad sam rekao da je bio bolji od pola repke, trudio se i trudio, al nije išlo (ukupno nije bilo loš), a ova trojica se nisu baš tako trudili a napravili su praktički ništa.

Rađe bi gledao nekog tko je zajebao pa se trudi ko konj da popravi dojam nego netko tko je prosječan pa mu se progleda kroz prste za lošu tekmu.

Ono kaj je kovač rekao, duge lopte na nebodere, di je lopta po zemlji, brza dodavanja i pasovi? Trebaju pogledat koju tekmu barce, jer island protiv nas igra kao (gotovo) svaka ekipa protiv barce. :p :D

tor 18.11.2013. 10:43

Bez vrijeđanja i psovanja, to ostavite za lokalne birtije. Ako se ne znate normalno razgovarati, lako podijelim par banova pa bude više mjesta za ove koji znaju što znači normalna konverzacija.

spawn 18.11.2013. 17:03

Treba pogledat koju tekmu nase reprezentacije iz 2007,2008. Ne treba gledat Barcu,Real itd.
Treba se nadati da nasa repka ide u Brazil,bez obzira jeli zasluzila ili ne. Nasi se cesto vuku po kvalifikacijama,pa igraju odlicno na turnirima. Samo da Kovac ne bude jos jedan u nizu koji beskrajno filozofira s eksperimentima kao sto je bio Olic desno,ili Rakitic tako defenzivno postavljen. Smatram da lopta treba sto manje biti u nogama Simunica,Corluke,Lovrena,Shifa i igraca u obrani. To silno vracanje lopte unatrag je toliko iritirajuce da je moj stari , koji nogomet gleda tu i tamo,dosao,sjeo i nakon par minuta pitao s koje strane je nas gol :D :D :D :D :D

esc 18.11.2013. 20:45

ma neznam čemu sad olić,eduardo,neka postavi neke koji trenutno mogu više trčat i više dat na terenu,vezna linija je bez ideje,nema tu nikakve akcije,treba žalit za bilićem i žutim
nadam se da su vježbali penale:D

Brko 18.11.2013. 23:45

Citiraj:

Autor esc (Post 2496941)
ma neznam čemu sad olić,eduardo,neka postavi neke koji trenutno mogu više trčat i više dat na terenu,vezna linija je bez ideje,nema tu nikakve akcije,treba žalit za bilićem i žutim
nadam se da su vježbali penale:D

Nek stavi Benka i Rebića i Mandžu u napad i nek ih izbombardira odma u prvih pol ure. A ne opet mudra taktika 6-3-1-0-0-0 sa Modrićem na DMC poziciji...

Master_Hrc 19.11.2013. 10:14

Nevjerojatno mi je da vecina nasih reprezentativaca u svojim klubovima ono igra solidno dapače rasturaju neki a u repki nisu u stanju zabit gol Islandu sa igračem manje.....lolčina

Znači nije do toga da neznaju nego jednostano nemaju volje i elana....imho...
Treba im se zahvaliti i pozvati ekipu kojoj je čast igrati u repki i koja ce se trgati da se dokaže......

Što se tiče današnje tekme kako god se okrene dugoročno mislim da mi navijači nebumo profitirali (u smislu gledanja ljepog nogometa i pobjeda), sramota bi bila da izgubimo od Islanda jer smo objektivno bolji i kvalitetniji, njihovu bahatost da ne spominjem....ako izgubimo ovi klošari iz vrha hns-a se sigurno neće povući...a ako pobjedimo opet ce sve ici po starom.......jer nakon koliko ono, 5 utakmica bez pobjeda je sramota sama za sebe....sramota za koji naravno opet nitko nece odgovarati (brend i onaj nadrogirani jel)

esc 19.11.2013. 15:05

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2497044)
Nek stavi Benka i Rebića i Mandžu u napad i nek ih izbombardira odma u prvih pol ure. A ne opet mudra taktika 6-3-1-0-0-0 sa Modrićem na DMC poziciji...

2 napadača dovoljna,4-4-2 po meni najbolje
40minuta su imali igrača više,slaba igra dok su bili ravnopravni,koavč kaže da nisu vježbali penale,nadam se da ipak jesu

chief_wolfinjo 19.11.2013. 15:11

Citiraj:

Autor Master_Hrc (Post 2497162)
Nevjerojatno mi je da vecina nasih reprezentativaca u svojim klubovima ono igra solidno dapače rasturaju neki a u repki nisu u stanju zabit gol Islandu sa igračem manje.....lolčina

Znači nije do toga da neznaju nego jednostano nemaju volje i elana....imho...
Treba im se zahvaliti i pozvati ekipu kojoj je čast igrati u repki i koja ce se trgati da se dokaže......

Što se tiče današnje tekme kako god se okrene dugoročno mislim da mi navijači nebumo profitirali (u smislu gledanja ljepog nogometa i pobjeda), sramota bi bila da izgubimo od Islanda jer smo objektivno bolji i kvalitetniji, njihovu bahatost da ne spominjem....ako izgubimo ovi klošari iz vrha hns-a se sigurno neće povući...a ako pobjedimo opet ce sve ici po starom.......jer nakon koliko ono, 5 utakmica bez pobjeda je sramota sama za sebe....sramota za koji naravno opet nitko nece odgovarati (brend i onaj nadrogirani jel)

to sam i ja primjetio da nekak igraju bolje za svoje klube nego za repku.

Brko 19.11.2013. 15:25

Predobro im je i imaju prevelike nove. Ista fora kak smo propali nakon svjetskog 1998 kad su se baš svi dobro prodali. I naravno, niko za nikog neće trčat.

panda505 19.11.2013. 15:41

Citiraj:

Autor chief_wolfinjo (Post 2497347)
to sam i ja primjetio da nekak igraju bolje za svoje klube nego za repku.

problem je što su u klubovima totalno drugačije iskorišteni nego u repki

Rakitić ne igra u repki ono što igra u Sevilli, Modrić pa igra nešto drugo naspram igre u Realu, Mandžukić također

lagano je bacat spiku da se više trude za klubove nego za repku (što je nekim djelom možda i istina), ali daleko veći su ti problemi pošto ih se ne koristi na pozicijama na kojima igraju najbolje

Brko 19.11.2013. 17:16

Panda, imaš pravo, ali to je bilo za vrijeme Štice budaletine. Kovač ih je postavio na njihove pozicije.

I kako je odigrao Modrić?

adaksinjo 19.11.2013. 17:17

veceras najsigurniji keof 13 u dugo vremena :D

Flood 19.11.2013. 17:31

Citiraj:

Autor Drug Brko (Post 2497415)
Panda, imaš pravo, ali to je bilo za vrijeme Štice budaletine. Kovač ih je postavio na njihove pozicije.

Nadajmo se da su se na Islandu uigrali koliko toliko...

panda505 19.11.2013. 17:44

Citiraj:

Odigrao je loše, što je i sam rekao.
No opet nije do njega, igra cijelu sezonu u Realu jednu poziciju, kod šticoja drugu i sad kod kovača opet novo. Nije tak lagano onda se prilagoditi

spawn 19.11.2013. 17:44

Citiraj:

A kome da doda kad je samo Mandzo u napadu i to u sredini. Ne moze bas Mandzo pokrivati sve zivo? Eduardo iza Mandze? Rakitic ko zna gdje,a zna se gdje igra u Sevilli? Iako se generalno slazem da Modric treba dati puno vise za repku.
Kovac je takodjer malo eksperimentirao.

Po meni Benko lijevo i Mandzo desno (mislim na polozaj u napadu),Rebic lijevo,Modric,Rakitic,Srna za prvu postavu. Kasnije dobra zamjena po potrebi,ako treba Eduardo u napadu,u vezi imamo Kranjcara i Kovacica npr. Rebic je inace napadac ali s lijeva moze probijati kao Kranjcar u najboljim danima :D
Obrana je malo li la ali za prvu postavu Simunic,Lovren,Corluka a lijevo nemam pojma. Rupa. U obzir imamo i Schifu koji motze uletit u kombinaciju.
Sistem po meni 4-4-2. Moje misljenje da smo ovakvi najbolji. I tako trenirati stalno a ne svaka tekma drugi ljudi i drugi sistem.

Evo da se dodam i ja u ovih 4 500 000 izbornika u HR :D :D :D

QuidZz 19.11.2013. 19:30

Pletikosa - Srna, Ćorluka, Šimunić, Pranjić - Rakitić, Modrić - Olić, Kovačić, Perišić - Mandžukić

chief_wolfinjo 19.11.2013. 19:44

evo i sastav službeno :)

http://www.zaslike.com/files/ygz0pe0rtr1stvl20yff.jpg

Brko 19.11.2013. 19:50

Kuijpers... Bit će dozvoljena grublja igra dakle...

MAGARAC 19.11.2013. 20:14

Evo Brko, sad prognoziram 2:1 pa mozes pisat kasnije kak sam fulo ko zadnji put kad nisam nist ni prognoziral.

estugarda 19.11.2013. 20:30

Ovo je opet katastrofa...

tutix 19.11.2013. 20:36

Katastrofa? Pa gol visi 20 min vec...

estugarda 19.11.2013. 20:36

U tome i je problem...igra se 100% naprijed, i ne može se dati gol Islandu na Maksimiru. Za to vrijeme Island sam napravi par sansi...
Katatstrofa...

tutix 19.11.2013. 20:37

Aha :D. Bit ce, bit ce

Roberto 19.11.2013. 20:42

evo vam pranjic bek. dvije kontre povukli prek njega, decko se ne vraca. bit ce dobro ak nam tak ne spice gol. inace ok. prema naprijed smo dobri.

edit:
GOOOOOOOOL! Mandzo, napokon :D

estugarda 19.11.2013. 20:42

Fala k....!

tutix 19.11.2013. 20:43

Pa nedamo im disat od pocetka, moralo je uc

borny 19.11.2013. 20:45

Kaj im je Niko zabranio da pucaju izvana? :stoopid:
Stalno se zabijaju u dvojicu-trojicu...

Brko 19.11.2013. 20:46

Citiraj:

Autor MAGARAC (Post 2497482)
Evo Brko, sad prognoziram 2:1 pa mozes pisat kasnije kak sam fulo ko zadnji put kad nisam nist ni prognoziral.

Zamjenil si me sa burkom :D

Odlično, sve je dobro, samo je kovačić zakurac...

Perki 19.11.2013. 20:49

Prvi korner da nismo nabacili i eto ga.

Perki 19.11.2013. 20:52

Viđe sranja. A Islanđani su bili spremni za puno komada, da im više nikad ne padne na pamet da uopće uđu u sljedeće kvalifikacije, a kamoli da se nadaju prolasku na prvenstvo.

estugarda 19.11.2013. 20:53

omfg

borny 19.11.2013. 20:55

Koji je klinac uopće dizao nogu glupson??

Brko 19.11.2013. 20:55

Ljudi, nije nam suđeno svjetsko 2014. :D

listerstorm 19.11.2013. 20:56

Zasluženi crveni. Ajmo izdržat ovo, daleko smo bolja ekipa.

Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37.