![]() |
Citiraj:
|
Zanimaju me 2 stvari u vezi one x-a... kad dobijem mail na gmail nikad mi ne dode obavijest, a obavijesti u vezi FB-a nekad dobijem nekad ne. Jel se moze igdje riktat to? Jel moguce stavit vlastiti zvuk za poruku? Guglao sam al nis nisam nasao.
|
U postavkama mora biti upaljena automatska sinkronizacija za sve pa će ti pokazivati notifikacije kada šta dobiješ na mob (čini mi se po defaultu svakih 1h provjerava poštu).. za promjenu sms zvuka, otvori sms pa u settingsima imaš notifikacije pa promjenis si zvuk koji hoćeš..
|
Da li netko zna gdje u Zagrebu ima izložen HTC One x bijeli, da se može vidjeti?
Obišao sam više Vip i Tele centara ali ili nema uopće mobitela ili je samo siva varijanta. |
Citiraj:
Skuzio sam za sms, thnx |
Citiraj:
Instaliraj si facebook mesenger, na njemu push puno bolje radi, znači instantno dobije poruku na mobu. |
pozdrav, imao sam samsung galaxy ace, s kojeg sam presao na htc desire hd, s mobom sam stvarno pre zadovoljan, jednostavno mi savrseno odgovara. frend mi je dao dobru ponudu za njega jer mu se jako svida, a meni je u oko upao htc sensation, pa me zanima neka usporedba, dali ima neke mane probleme i sl. hvala unaprijed
|
Ima jedino manu da mu ulazi prašina ispod ekrana,zato na to posebno obrati pozornost kad ga kupuješ i neka obavezno ima garanciju jer ako nema prašine ne znači da neče biti kasnije.
|
vidim da ima i problema s wifi_ om, znači garancija pokriva čišćenje ekrana?
|
Rijetki su s problemom s wifi-em,garancija pokriva novi ekran :D
Moj je na reklamaciji,ne mogu dočekat da stigne nazad :D |
HTC Sensation se gasi
Pozdrav,
nisam odavno svracao ovdje sve dok mi se nije pojavio jedan problem. Naime imam HTC Sensation kupljen u T-Mobile i sve je bilo savrseno ali doslovce dok ga nisam stavio na ICS (sluzbeni update), bar mi se cini da je do tada sve bilo ok. Otprilike otkako sam stavio ICS na njega poceo je zahebavati odnosno sam od sebe se ugasi i kad kazem ugasi mislim da se totalno ugasi i treba ponovno pisati pin i sve ostalo. Problem se vecinom desavao kada izvadim mobitel iz djepa. Prvo sam mislio da ga ugasim dok sjedim posto je u hlacama pa sam stavio sifru za otkljucavanje pozadine kako bi eliminirao tu mogucnost, pogadjate, i nisam ju eliminirao. Stvar koja najvise nervira u cijeloj prici je ta da nakon sto ekran zasvjetli i ispise se HTC pa zatim ispod quietly briliant pokazuje mi prizor kao kada sam ga stavljao na ICS odnosno vrti se onaj krug i pise optimizing applications x of 34. To oduzme dobrih 5 minuta. A u zadnje vrijeme se pocelo desavati da ga otkljucam i samo sto upalim neku random aplikaciju ili cak niti ne upalim crkne kao sto je prije crkavao samo u djepu pa sam pukao i rekoh idem traziti pomoc. Nisam primjetio niti da se mobitel grije niti sam stavljao aplikacije koje nisu sa Android marketa/play store...jednostavno ne znam u cemu je problem. Zaboravio sam nadodati da mi nesta kao rootanje ili bilo koja radnja radi koje mogu izgubiti garanciju ne padaju na pamet a opet bi probao rjesiti problem ako je moguce bez slanja mobitela na garanciju jer ga necu imati 2-4 tjedna a s obzirom da mi niti laptom nije u funkciji trenutno ne mogu si to dozvoliti. |
Nadam se da imas garanciju i jedino sto mozes napravit je nosit ga na reklamaciju. Prije toga napravi factory reset i vidi jel ce se onda gasit.
|
Napravio si Factory Reset poslije nadogradnje na ICS?
|
jebote frajer sa ekranom od one x-a zabija čavao, a meni evo nakon 10 dana u strogo kontroliranim uvjetima crta od 3 cm posred ekrana, jebem ja gorila staklo. Pod određenim kutevima se fino vidi i dok je upaljen ekran...
|
Citiraj:
|
mislim da sa nokijom zabija čavao, a ne sa one.
|
Citiraj:
http://www.corninggorillaglass.com/p...th-gorilla/htc ali on nije mislio na Evo model, već je rekao "evo meni se pojavilo...." Citiraj:
http://androidcommunity.com/the-htc-...ails-20120531/ |
Citiraj:
|
Citiraj:
Btw. na ovo zabijanje sam mislio: http://www.youtube.com/watch?v=mYLZGctnAnI (Juice je vec postao vidim) Citiraj:
Foliju organski nemogu podnjet... Ovom prigodom samo komentiram "kvalitetu" gorile(2?) |
znači sad je nabijanje čavala in :D
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Vjerojatno ti updajte nije napravio sve kako treba, kao i svaki drugi OTA update. Jedino rjesenje je probati staviti stock full firmware pa vidjeti kako radi.
LINK Skini ovaj EXE file,sacuvaj podatke koji ti trebaju (imenik,slike itd) i pokreni ovaj exe i prati upute. Prije toga napuni bateriju. |
Ekipa, jel zna netko gdje kupiti kvalitetnu bateriju od cca 1900 mAh za Sensation?
Pronašao sam nešto ovako: http://www.htcexpress.com/htc-batter...-usb-chgr.html Jel ima netko kakva iskustva? hvala |
Imam ja bas tu sto si linkao, definitivno je bolja od stock baterije, tak da slobodno uzmi.
|
evo uzeo HTC One V, smišan mali uređaj.
Slika na ekranu je odlična, bolja nego na One S, kamera od 5 MPx, bolja je od galaxy S-a, znači vjerojatno najbolja u toj klasi. Mobitel je čvrst, robustan, ima bradu i voli velike sise. ICS na njemu radi veoma fluidno, a bateriju ćemo još viditi. U svakom slučaju, fin komad uređaja. O kvaliteti izrade uopće ne treba pričati. |
Došla narudžba poucha u Intelkom za HTC One X, danas ga bio pokupio!
|
Decki ,imate temu o otkljucavanju mobitela i sve sto vas zanima u vezi toga,pisite tamo a ne ovdje da probamo teme odrzavati cistim i da se ne gubimo.
|
evo, uspjesno clocka htc one V na 1.9 GHz, mob je druga masina. antutu 3543 bodica. sad jos triba viditi bateriju, ali mislim da nece biti super izdrzljiva :)))
|
Poslao sam Sensation na reklamaciju zbog prašine ispod ekrana i čudne vibre,nešto kao da zuji kad vibrira,predao ga VIP centru jer je kupljen u VIP-u i oni normalno poslali u Agramservis.
Sad sljedi problem,mobitel je predan u VIP 4.6,u ZG je zaprimljen 8.6,ne znam jesu ga slali biciklom po kuriru pa mu treba 4 dana do ZG,Jučer pošaljem mail Agramservisu da mi pošalju radni broj naloga i lozinku da vidim jel gotov mobitel jer je prošlo skoro 2 tjedna. Danas mi stigne mail sa brojem naloga i jako sam se "obradovao" kad sam pogledao što piše. Kao prvo:Status Vašega naloga: Čeka na servis nakon 11 dana još ČEKA na servis Kao drugo:Kvar Greška: Izgled / kućište, Opis greške: NE RADITI AŽURIRANJA, PRAŠINA U EKRANU, PREJAKA VIBRA , ZUJI. Vidljiva oštećenja: UREĐAJ CIJELI IZGREBAN, PRAŠNJAV Greška je izgled,kučište??UREĐAJ CIJELI IZGREBAN, PRAŠNJAV?? Mobitel nema ni jednu jedinu ogrebotinu,doslovno, a ekran ima samo jedva vidljive mikroogrebotine od prašine jer bivši vlasnik nije koristio foliju. Što sad da im napišem,na koju foru su oni to napisali i zašto? I piše još:Jamstvo: INW Što to znači?Google izbacuje samo jedan koristan rezultat u vezi toga a to je da je neki iPhone zamjenjen novim uređajem. |
Obrati se Wraggu s tim pitanjem.
|
Citiraj:
To što čekaš toliko je vjerojatno zbog manjka rezervnih dijelova, a za to nije kriv Agramservis nego HTC koji nema dovoljno dijelova na stanju. BTW, ne radim u Agramu već dva mjeseca, da netko nebi pomislio da nisam objektivan :) |
Citiraj:
Ali jako me ljuti ono Vidljiva oštećenja: UREĐAJ CIJELI IZGREBAN, PRAŠNJAV Ne znam zbog čega su to napisali kad je mobitel kao nov. |
Ma lik na prijemu vidio prasinu pod ekranom pa napisao. To ti je nesto kao generic unos. Nemas brige, promijeniti ce ti kompletan display.
|
Pozdrav svima,
buduci da ce izgleda morati na reklamaciju (opet), trebao bih Legendu vratiti stock ROM. Koji od ovih trebam skinuti? :) Kupljen je u VIPu. Hvala :) |
Citiraj:
Jako loše al opet "normalno" pošto je to Rvacka... |
Citiraj:
|
Citiraj:
Zaboravio sam staviti u onaj post link s ROMovima :) http://shipped-roms.com/index.php?ca...d&model=Legend Ovaj je ok, jelda? Nebrandirani, eclair. LEGEIMG_Legend_HTC_WWE_1.31.405.5_R_Radio_47.26.35.04_7.05.35.26L_release_126592_signed.zip |
Citiraj:
http://shipped-roms.com/download.php...853_signed.exe |
Citiraj:
Bogme, da se dobrano klokati ako to tocno prikazuje ;) ... :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:50. |