![]() |
Što je s ovim tjednim paketima? Ako je aktiviran mjesečni i aktiviram nakon toga tjedni, koji se prvo troši?
|
Citiraj:
https://img6.uploadhouse.com/fileupl...e0b6490839.jpg |
ti tjedni paketi su više odeš na more pa si aktiviraš više ili po potrebni mjesečne možeš kombinirati na manje pakete. Nije ništa posebno nije ni ništa revolucionarno.
|
Citiraj:
|
Prijavio sam im. Rekli su da su poslali tehnicare. A tehnicari su rekli da su bili, spomenuli su neko mjesto za koje nikad nisam cuo, i još spomenuli da ja uopće nemam LTE tamo. Meanwhile, na tom prijavljenom mjestu Bonbon daje 1mbps i timeoutove, a HT 50+mbps. Po kartama je skroz pokriveno. Kad uđeš u centar Marije Bistrice, sve je okej, ali van centra gdje bi trebalo biti (a i je) pokriveno s bandom 20, katastofa.
Budale, i još iz mene rade budalu. Ta komunikacija s tehničarima ide preko nekog bedaka u SZK koji nema pojma. |
Kada restartiram mob, on se ne spoji na mrežu. Piše prijava na mrežu bonbon. Ovo se događa samo kad mi je podešena 4G mreža. Mob je moto g5. Ako ručno prebacim na 3G pa onda na 4G sve radi normalno. Što bi moglo biti?
|
vidi da li ti je apn internet.ht.hr
|
Ručno sam upisao taj i sad izgleda da štima :)
|
čudim se da još nitko nije komentirao web stranicu od bnbon-a
Ovo novo, moraš se dobro urokat sa nečime da se snađeš tamo sad. WTF je ovima? Do sad sam si pratio preko weba stanje sa brojevima, minute, sms i kome kad treba uplatit pare.. a sad ? Pa samo zbog toga ču preselit sve brojeve na neku drugu mrežu |
Da, ono je očito bilo previše pregledno (svi brojevi s iznosima računa na jednoj stranici), trebalo je to zasrati za mlađe generacije koje ne vide čitati ako sve ne trči po ekranu i ako nije u eye-cancer boji.
|
Sad sam tek vidio redizajn redizajna! Užasan je!
|
a gledam i na fejstu .. niko nista na komentarima
očito samo meni smeta i pce ekipi stari smo ? |
Jos najmanji problem što je užasno, nego ništa ne radi, kombiniraš pakete, on doli nekad ne računa, ali to je još ok.
Dakle prijatelj mi se išao prebacit sa vipa na njih, i upisuje podatke, prvi put ne može kliknti na ulicu, refresh, sve iz početka, upiše sve, ne dolazi mail confirm, on pogasio sve, nakon 15 min doša mail, al nema linka, ponovo sve iz početka. I treća sreća, jeli, upiše on sve podatke dođe confirm kod, dođe mu zahtjev na mail, kad svi brojevi što je unio počinju sa 097(prvi u dropdownu) ne 091, što je on odabrao....... |
Novi web im je katastrofa. Amen.
|
Bome da. Jučer se logiram nakon 10tak dana čist da vidim kak trošim i to... kad ono "koja čička materina je ovo". Prvo mislim jel to možda mobilnu stranocu otvorila. Na kraju ne, they went full retarded. Užas. Sere mi se i bljuje istovremeno.
Sent from Usreo Mobara |
Osjetio sam da mi se mozak smežurao kad sam otvorio onaj side menu i kad je sve počelo letiti i te boje, ogromni fontovi i bzzkhgghkzz .... x.x Kao da su im web radili oni klinci koji rade Fanta reklame.
Starimo :D |
I sa developerske i testerske strane isto koda su dica radila
|
bemti .. za ovo bi trebala peticija .. još nitko nije toliko zaglibio ko ovi
glavni za to bi trebao letjet na glavu ko onaj plavi štrumf |
koma.... radim sve prek njihove aplikacije, osim dok moram preko potrosenog paketa aktivirati opet isti paket.... to sam isao na njihovu stranicu... ali ovo je boze sacuvaj... podsjeca me na onaj katastrofalan dizajn h1 prije nego su potonuli...
sta je najgore, neko je za ovo dobio masne pare.... |
Donji desni kut kaže da im je Nivas radio web.
Ista agencija je nedavno i Krašu napravila novi web koji jako sliči, samo što je crven http://www.kras.hr Ne znam tko odobrava takav grozan dizajn |
Zaigrali su se s frameworkom pa samo štancaju responsive webove koji na svim mogućim uređajima uspijevaju izgledati jednako užasno i krivo :)
|
Jesu ti Nivas zasluzni i za novi HRTi, isto grozno i ništa ne radi :lol2:
|
Citiraj:
|
Đizs krajst, izgleda da su sad takve stranice popularne. Font 80 i udri. Nisu skužili da je čak i MS odustao od Metroa na desktopu...
|
kad ce uvest neograniceni net nabijen ih njih i ovu ogavnu stranicu sta su im djeca od 10 g. radila
Sent from my Redmi 3S using Tapatalk |
Jeste probali otvoriti sajt na mobu? Niti nemojte! :D
|
E pa kad tako napišeš, onda će tek ići probati. Da, zanimljivo izgleda na mobu.
|
|
hmmm, kak to neka akcija ili?
|
Klikni i javi
Prvo snimite screen Pa im onda hebete kevu preko supporta i mora proci Usput im spomenite tj pitajte koju drogu treba konzumirat prije posjete njihovog sajta |
Stranica im je užas, neka žešća droga
|
Izgleda da su loše gljive uzeli :D
|
Loše gljive uzeli su i web programeri i oni iznad njih koji propisuju poslovanje.
Nakon više od godinu dana bonbon pretplate uspio sam propustiti platiti račun za 6.mj, datum dospijeća bio polovicom 7. :) Mea culpa, ja zaboravio, ali koja je to hrpa dezinformacija na njihovom službenom webu. Primjer,info s njihovog weba "Pitanja i odgovori": Citiraj:
Citiraj:
Danas mi dolazi email opomena u kojem piše: Citiraj:
Bitno da su digli naknadu za SMS plaćanja sa 0.65 na 0.75 kn. Valjda trebaju dizajnerima platiti ovaj predivni web :) |
2 privitaka
Ne znam da li je ovo dostupno kod ostalih operatera, al čini se da se BonBon modernizirao i aktivirao VoLTE i VoWiFi usluge. :)
Danas stigla poruka o besplatnoj aktivaciji usluga, ali nažalost još nisam stigao isprobati koliko je kvaliteta razgovora bolja u odnosu na "normalnu" metodu razgovora. |
O, super!
Thanks, i ja sam aktivirao. Jedino kaj su downgradeali je novi bonbon.hr za slijepe i slabovidne, al dobro. :D |
Kakvu to nadogradnju trebam napraviti?
|
Nisam ni ja siguran na koju nadogradnju u poruci misle. :D
Pretpostavljam da ako mob podržava 4G/LTE, podržava i VoLTE. Eventualno u postavkama moba je potrebno to uključiti. Na Galaxyju S8 switch za VoLTE je u Connections -> Mobile networks -> VoLTE calls. |
Na s7 je VoLTE podrška došla sa nekim updateom, tako da najvojerojatnije misle da se treba updateati software na mobu.
|
Radi samo s ovim uređajima.
Samsungovi modeli: S7, S7 edge, S8, S8+, Note8, A3 2017. A5 2017, J3 2017 Apple iPhone: 6, 6 Plus, SE, 6s, 6s Plus, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X |
Kod šogorice sam danas vidio VoLTE znakić na Huawei P20, doduše, onda ima t-mobile, ali trebalo bi onda i na njemu raditi.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:28. |