PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   League of Legends (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=194895)

X-Plosiv 13.03.2013. 23:24

Citiraj:

Autor John Creasy (Post 2357522)
nemogu vjerovat.. kažem da idem na mid, i uzmem vlada.. i svi ostali odaberu osim jednog lika koji bi trebao na top.. i suti cijelo vrijeme.. i zadnje 3 sekunde pickanja kaže da on oće na mid i uzme swaina.. jebemu mater..

Danas sam uzeo Ryze mid, i lik odmah napočetku rekao da će support. Odabere mi 10 sec prije Swaina s exhaust...tišina 5sec i samo chat krene

"Swain support?"
"Why not, OP"

Uđemo u gejm, krene ovakav chat

"Swain don't have stun"
"Yes he does"
"No, omg, gg, fuck this"
"he has that root shit whatever"
"oh fuck yes, yes"

ownage je bio, njihova tristana umjesto da ide ad dođe na mid protiv mene (ja ryze)...a syndra ode dole na bot

ovi rasturili, i kasnije i swain postao malo jači, i uspjeli dobiti :fiju:

EDIT:

Change, ako hoćeš, ja ću ti uplatiti tih 10e, ti uplati 10e na moj račun...

xGAME 13.03.2013. 23:30

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2357595)
Naravno da Visu electron svugdje podrzavaju, neznam od kud ti to.

Xgame, u kojoj banci imas, PBZ?

Da, u PBZ-u imam.

@Mommistake Ako zelis, mogu ti ja uzet RP. Uplati mi na racun i giftam ti (imam acc na Eastu na kojem sam igrao ~3 godine).

Edit: Vidim vec se X-Plosiv ponudio prije mene :)

X-Plosiv 13.03.2013. 23:45

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2357639)
Da, u PBZ-u imam.

@Mommistake Ako zelis, mogu ti ja uzet RP. Uplati mi na racun i giftam ti (imam acc na Eastu na kojem sam igrao ~3 godine).

Edit: Vidim vec se X-Plosiv ponudio prije mene :)

Ako ste u istoj banci onda bolje tebi, jer ja sam u OTP, a znam da nitko od vas nije kod njih :kafa:

Mommistake 14.03.2013. 09:07

Hvala na ponudi.

Javim vam se kroz koji dan, da vidim kaj ću napravit ;)

Mirkopoter 14.03.2013. 21:30

Kupio Fizza danas i laganini rasturacina u 3 game-a. U sva 3 sam startao lose sa 0/3 skorovima, ali kad sam kupio Lich i Rabadon onda sam sve to nadoknadio. Stvarno prejak champ.

Mommistake 14.03.2013. 21:54

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2358340)
Kupio Fizza danas i laganini rasturacina u 3 game-a. U sva 3 sam startao lose sa 0/3 skorovima, ali kad sam kupio Lich i Rabadon onda sam sve to nadoknadio. Stvarno prejak champ.

Je, super je. Ja ga isto namjeravam, ali pošto imam dobar mid pool, trenutno nije u prioritetnoj listi :D

Mirkopoter 14.03.2013. 22:23

Ma nije ni meni bio, htio sam Singeda i Volia, ali su me onda igraci par puta razbili sa Fizzom i bio sam primkran da ga uzmem :D

Mommistake 14.03.2013. 22:41

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2358398)
Ma nije ni meni bio, htio sam Singeda i Volia, ali su me onda igraci par puta razbili sa Fizzom i bio sam primkran da ga uzmem :D

Eh, uz yi-a, dianu, katu, kennena i eve, koji mi relativno ok idu, moram si popuniti supp i adc spotove :D

X-Plosiv 14.03.2013. 23:33

Ja savjetujem Lux, to je po meni jedan do najsigurnijih mideva...

sada uzeo u ranked lux vs diana da je counteram (svi pizde kako diana countera lux, što je istina)...završio 9/3/14, ovi pizdili :D

Mommistake 15.03.2013. 10:25

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2358432)
Ja savjetujem Lux, to je po meni jedan do najsigurnijih mideva...

sada uzeo u ranked lux vs diana da je counteram (svi pizde kako diana countera lux, što je istina)...završio 9/3/14, ovi pizdili :D

Ali nemožeš ti pričati o champ vs champ kad od većine imaš puuuno veći skill.. Ja neznam da li sam kad izgubio protiv Lux s Dianom...

X-Plosiv 15.03.2013. 11:43

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2358602)
Ali nemožeš ti pričati o champ vs champ kad od većine imaš puuuno veći skill.. Ja neznam da li sam kad izgubio protiv Lux s Dianom...

Svako toliko dobijem i ja po pički na MIDu, ali to me naučilo kako da igram pasivno :fiju:

Radi se o tome da s Lux ti u fazi možeš praktički igrati safe mode, bilo protiv Fizza/Diane/Kassadina. Max E, nakon prvog bluea samo farmaš tako ako treba. I imaš teleport na lux, što je OP.

1vs1 u mid/late Diana pobjeđuje Lux ako su na podjednakim itemima (farm, kill itd.). Čisto jer Diana ide tanky like a motherfucker, a lux ide više na cdr/dmg/penetration. Druga je stvar ako lux uhvati dianu prva u Q + basic.

Moraću opet početi igrati Dianu, jučer u ranked oni pickali kassadina, i ja se sjetim da dugo nisam igrao s Dianom, i uzmem ju (idiot, da smo izgubili bi se sjetio zašto u rankedu ne igram s champovima s kojima dugo nisam igrao)..završio 13/3/6, ali farm 122 u 32 min je bio sramotan (nitko nije farmao, bili su cijelo vrijeme neki okršaji)

inače, probao sam započeti build ako se ne varam 2 ward - 2 mp - 5-7 hp potova na Diani, i stvarno je bilo OP, jer sam kassadina tako jebao na prvim levelima da je to bilo dfuq :goood:

nekako kada igramo normal ili tako nešt,o mi se ne isplati raditi taj "sustained build" tj. započeti tako lane fazu, jer općenito se više isplati ići odmah na dmg itd., ako vidiš da druga osoba igra li la (all hail to lolking in loading screen)

Ono što dosta ljudi zaboravlja jest WARDovi...i samo wards, wards wards, oni pobjeđuju igru. Ja sam gledao, i u prosjeku od zadnjih 50tak gejmova na MIDu kao MIDer kupim nekih 6-10 wardova po gejmu

Guls 15.03.2013. 11:48

Trebao si vidjeti ragequitanje kada sam na yoricku znao uzimati 1hp + 13mp na topu... ali sam sjedio u lejnu do prekosutra, farmao do zla boga.

Krešimir-ZG 15.03.2013. 11:55

Pozdrav svima. Thresh je pre OP support. Moji mainovi su Thresh, Malzahar i Riven. Volim igrat i sa Volibearom i Galiom.

EUNE: RazZzerMan7
WEST: CROmagnion

Ali zanima me nesto drugo vezano za league of legends. Jel itko ima ikakva saznanja hoce li se moc kupit Razer Goliathus ili Sphex Colectors edition (League of legends) u Zagrebu ? Je li to samo za internet trziste ?

X-Plosiv 15.03.2013. 12:09

Citiraj:

Autor Guls (Post 2358700)
Trebao si vidjeti ragequitanje kada sam na yoricku znao uzimati 1hp + 13mp na topu... ali sam sjedio u lejnu do prekosutra, farmao do zla boga.

hahahahah
ovo uzmi drugi put kada igramo

nego pitanje za yoricka
ti njegovi duhovi prate samo champa, ne minione? tako da ti možeš do sutra samo na njega bacati ili ?

Mommistake 15.03.2013. 12:30

Citiraj:

Autor Krešimir-ZG (Post 2358710)
Pozdrav svima. Thresh je pre OP support. Moji mainovi su Thresh, Malzahar i Riven. Volim igrat i sa Volibearom i Galiom.

EUNE: RazZzerMan7
WEST: CROmagnion

Ali zanima me nesto drugo vezano za league of legends. Jel itko ima ikakva saznanja hoce li se moc kupit Razer Goliathus ili Sphex Colectors edition (League of legends) u Zagrebu ? Je li to samo za internet trziste ?

Jako teško da će se moći kupiti. Jakoooo. Rijetko kad možemo mi kupiti takve stvari, to je prvo, a drugo out of stock je na njihvoj stranici atm, pa ne vjerujem baš :)

Krešimir-ZG 15.03.2013. 14:02

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2358747)
Jako teško da će se moći kupiti. Jakoooo. Rijetko kad možemo mi kupiti takve stvari, to je prvo, a drugo out of stock je na njihvoj stranici atm, pa ne vjerujem baš :)

Glavno da se moglo kupit ono govno starcraft II edicija citava :S

Krešimir-ZG 15.03.2013. 14:20

Citiraj:

Autor X-Plosiv (Post 2358729)
hahahahah
ovo uzmi drugi put kada igramo

nego pitanje za yoricka
ti njegovi duhovi prate samo champa, ne minione? tako da ti možeš do sutra samo na njega bacati ili ?

da, samo enemy champove.

Mommistake 15.03.2013. 14:26

Citiraj:

Autor Krešimir-ZG (Post 2358853)
Glavno da se moglo kupit ono govno starcraft II edicija citava :S

Blizzard :D

Mirkopoter 15.03.2013. 21:11

Citiraj:

Autor Krešimir-ZG (Post 2358881)
da, samo enemy champove.

Prate i minione kad je champ daleko, mislim to se podrazumjeva ali da nebi bilo zabune :goood:

Kad sam pročitao vaš post nekako sam dobio volju za igranjem Yoricka i odigrao jedan i naravno spušio :D

Igrao top protiv Zed-a, uzeo teleport + flash i dobro sam igrao, farmao i poke-ao ga ali njihov double mid Nid i Akali se nafidali i jbg.

xGAME 16.03.2013. 00:40

ZAC Revealed

OP!

I nova Karma

Edit:
ZAC u brojkama
Howling Abyss ARAM mapa.

Mommistake 16.03.2013. 10:43

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2359292)

ZAC bude neki solo top, možda jungle, ne? :)

Sviđa mi se jako :)

xGAME 16.03.2013. 11:06

Da, za Top i Jungle. Sviđa mi se, ali bojim se da će to biti pre OP. Kao VI (koja je još uvijek OP), postat će noćna mora za ADC-e.

Mommistake 16.03.2013. 11:51

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2359398)
Da, za Top i Jungle. Sviđa mi se, ali bojim se da će to biti pre OP. Kao VI (koja je još uvijek OP), postat će noćna mora za ADC-e.

Tak sam si i mislil ;)

Sviđa mi se champ, nema mane, može se healati, ima escape, dobar dmg... To je to :)

HAL 16.03.2013. 15:44

Onaj passive od ZAC-a je lol. Nema šanse da ga itko ubije pod towerom.

panda505 16.03.2013. 16:28

Citiraj:

Autor HAL (Post 2359523)
Onaj passive od ZAC-a je lol. Nema šanse da ga itko ubije pod towerom.

ne bi se složil...

isto sam mislil' za aniviu, pa sam ju pod turretom roknuo x puta :D

Mirkopoter 16.03.2013. 17:06

Zac ima 1 area stun, 1 area slow, ulti tipa malphite plus slow, passive tipa fucking anivia. Riot, wtf?

Mommistake 17.03.2013. 11:00

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2359564)
Zac ima 1 area stun, 1 area slow, ulti tipa malphite plus slow, passive tipa fucking anivia. Riot, wtf?

Ma, ak će biti op (a nekak mi se čini da ne), jer je tak bilo i s quinnom i threshom, pa je uvijek neka caka.. Ali ak će biti, će ga nerfati :)

Mirkopoter 17.03.2013. 11:21

Pa samo sa trenutnim ability-sima je op, čak mu ni ne treba dmg.

xGAME 17.03.2013. 11:31

Ne možeš uspoređivat Quinn sa njim. Quinn nikako ne paše u ovu metu, taj heroj nema nikakve logike. U S3 smo, HP je glavna faca među statsevima i ZACu je to najbolji prijatelj, ima gap closer, radi dmg ovisno o % max hpa, ima slow i stun. Napravili su championa koji ima apsolutne sve što si može netko željeti. Na papiru je to savršen heroj. Vidjet ćemo kakav je u igru, ali kao netko tko igra AD, bojim se ga :D

Mommistake 17.03.2013. 12:44

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2359884)
Ne možeš uspoređivat Quinn sa njim. Quinn nikako ne paše u ovu metu, taj heroj nema nikakve logike. U S3 smo, HP je glavna faca među statsevima i ZACu je to najbolji prijatelj, ima gap closer, radi dmg ovisno o % max hpa, ima slow i stun. Napravili su championa koji ima apsolutne sve što si može netko željeti. Na papiru je to savršen heroj. Vidjet ćemo kakav je u igru, ali kao netko tko igra AD, bojim se ga :D

Ma jasno, ne upoređujem, neko kažem da sad u S3 je na papiru prije release-a sve super (tako i Quinn i Thresh), a kad dođu nije baš tak sve supač xD

Slažem se s tobom u svemu, samo kažem da netreba prerano govoriti da je champ OP ili za baciti :)

Makar i supp bi on mogao biti ok isto :)

HAL 17.03.2013. 13:06

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2359947)
Ma jasno, ne upoređujem, neko kažem da sad u S3 je na papiru prije release-a sve super (tako i Quinn i Thresh), a kad dođu nije baš tak sve supač xD

Slažem se s tobom u svemu, samo kažem da netreba prerano govoriti da je champ OP ili za baciti :)

Makar i supp bi on mogao biti ok isto :)

Po meni Thresh je trenutno uz Lulu U gayboy Tarica najbolji support u igri, ali Quinn je jednostavno drek (iako sam mislio da bi mogla biti dobra) - Quinn ima dobar kit; blind, slow, gap closer/escape, ali range je za drek i nema mobilnost i burst kao npr. Vayne, a onaj ulti je jednostavno užas i služi za chase kada je ekipa na low HP-u, jer sve ostalo je samoubojstvo (neznam čija je pametna ideja bila da se ADC-u da melee ulti u meta gameu gdje top bruiseri doslovno tope sve pred sobom).

U pravilu Riot ti radi po kurvinskom principu već neko vrijeme - izbace champa koji je OP, prodaju bundle sa champom + skinom za 1350 RP-a (ako se ne varam za cijenu) i onda ide takav overnerf da je to žalosno, ali ne odjednom, nego u dva do tri manja patcha kroz neko vrijeme. Npr. tako su uništili Rengara koji je po meni jedan od najzabavnijih champova u igri, ali je postao totalno smeće i u top laneu i u džungli zbog overnerfova.

Zac se čini užasno fun, već dva dana pokušavam ući na test server i odigrati ga, ali je queue po sat i više vremena, tako da nema smisla. Mislim da će Zac biti odličan jungler, a kao top laner će jednostavno biti preriskantan za igranje jer mu skillovi koštaju HP i onda nema šanse ući u jače trejdove i ekipa će ga jednostavno izgurati iz lanea u early gameu. Mogao bi biti solidan agresivan support, to se definitivno slažem.

Mommistake 17.03.2013. 13:44

Citiraj:

Autor HAL (Post 2359967)
Po meni Thresh je trenutno uz Lulu U gayboy Tarica najbolji support u igri, ali Quinn je jednostavno drek (iako sam mislio da bi mogla biti dobra) - Quinn ima dobar kit; blind, slow, gap closer/escape, ali range je za drek i nema mobilnost i burst kao npr. Vayne, a onaj ulti je jednostavno užas i služi za chase kada je ekipa na low HP-u, jer sve ostalo je samoubojstvo (neznam čija je pametna ideja bila da se ADC-u da melee ulti u meta gameu gdje top bruiseri doslovno tope sve pred sobom).

U pravilu Riot ti radi po kurvinskom principu već neko vrijeme - izbace champa koji je OP, prodaju bundle sa champom + skinom za 1350 RP-a (ako se ne varam za cijenu) i onda ide takav overnerf da je to žalosno, ali ne odjednom, nego u dva do tri manja patcha kroz neko vrijeme. Npr. tako su uništili Rengara koji je po meni jedan od najzabavnijih champova u igri, ali je postao totalno smeće i u top laneu i u džungli zbog overnerfova.

Zac se čini užasno fun, već dva dana pokušavam ući na test server i odigrati ga, ali je queue po sat i više vremena, tako da nema smisla. Mislim da će Zac biti odličan jungler, a kao top laner će jednostavno biti preriskantan za igranje jer mu skillovi koštaju HP i onda nema šanse ući u jače trejdove i ekipa će ga jednostavno izgurati iz lanea u early gameu. Mogao bi biti solidan agresivan support, to se definitivno slažem.

Jbg, novci rade čuda danas.. Svaka takva kompanija je to isto napravila. S odlične igre došli na igru koja je toliko komercijalizirana da za neke hard core gamere je to jadno.

Ne slažem se s ovim oko HP-a ZACovog... Isti je morde, probaš lagano farmati na početku, kupiš nekih HP item, i dalje nečeš niti osjetiti HP drop. Ali definitivno super champ bude.

HAL 17.03.2013. 14:16

Citiraj:

Autor Mommistake (Post 2359992)
Jbg, novci rade čuda danas.. Svaka takva kompanija je to isto napravila. S odlične igre došli na igru koja je toliko komercijalizirana da za neke hard core gamere je to jadno.

Ne slažem se s ovim oko HP-a ZACovog... Isti je morde, probaš lagano farmati na početku, kupiš nekih HP item, i dalje nečeš niti osjetiti HP drop. Ali definitivno super champ bude.

Da zato ga baš hoću probati, zanimaju me ti HP costovi kod skillova, pazi fora je u tome da Zac navodno ima jaaaako male cooldownove na skillove, veli ekipa da je prakitički spammable i to ti je onda early game velik problem protiv champova koji imaju odličan trade u laning fazi (npr. Riven, Renekton, Rumble) i koji te doslovno mogu izgurat pod tower i napraviti ti još veći problem kada počneš spammat skillove kako bi ulovio koji CS više. Ako uspiješ nekoga toliko izgurati pod tower onda kreće silovanje na levelu 6 na najgori mogući način.

PRIMJER
Neki dan sam igrao Renektona protiv Singeda, oboje ultra jaki top champovi, ali je fora u tome bila što ja igram oba champa jako puno i stvarno dobro znam matchup. Fora je u tome da sam lika izgurao pod njegov tower (krenuo sam sa 9 potova i 2 warda), jer Singed nemože tamo dobro farmat, također čim malo izađe van dobije W + Q combo (stun sa 3 hita od W i lijep damage od Q). Na levelu 6 sam ga prvi put ubio pod towerom i to se samo nastavilo dok mu nisam uzeo tower do nekog levela 10.

Mommistake 17.03.2013. 14:30

Citiraj:

Autor HAL (Post 2360015)
Da zato ga baš hoću probati, zanimaju me ti HP costovi kod skillova, pazi fora je u tome da Zac navodno ima jaaaako male cooldownove na skillove, veli ekipa da je prakitički spammable i to ti je onda early game velik problem protiv champova koji imaju odličan trade u laning fazi (npr. Riven, Renekton, Rumble) i koji te doslovno mogu izgurat pod tower i napraviti ti još veći problem kada počneš spammat skillove kako bi ulovio koji CS više. Ako uspiješ nekoga toliko izgurati pod tower onda kreće silovanje na levelu 6 na najgori mogući način.

PRIMJER
Neki dan sam igrao Renektona protiv Singeda, oboje ultra jaki top champovi, ali je fora u tome bila što ja igram oba champa jako puno i stvarno dobro znam matchup. Fora je u tome da sam lika izgurao pod njegov tower (krenuo sam sa 9 potova i 2 warda), jer Singed nemože tamo dobro farmat, također čim malo izađe van dobije W + Q combo (stun sa 3 hita od W i lijep damage od Q). Na levelu 6 sam ga prvi put ubio pod towerom i to se samo nastavilo dok mu nisam uzeo tower do nekog levela 10.

Da, relativno male cd-ove ima.. Dosta slično mordeu...

Q - 9/8.5/8/7.5/7
W - 4/4/4/4/4
E - 24/21/18/15/12
R - 130/115/100

W možeš praktički spamati, za farm i harras..

EDIT: Sad se prilično ljepo nasmijao na forum.hr-u o svađi 2 člana u vezi garena... That's why i love pcekspert :)

Mirkopoter 17.03.2013. 20:41

Jeli on ap ili ad?

Možeš ti spamat ali ode hp i to jest problem na početku i kad odeš prvi put back i kupiš neki item ajmo reć za hp, i dalje ćeš osjetit kako hp ode.

HAL kako se zove taj test server?

Btw. slažem se za ono da su čini se napravili savršenog champa, stvarno od pasiva do ultia sve savršeno posloženo.

HAL 17.03.2013. 21:25

Citiraj:

Autor Mirkopoter (Post 2360248)
Jeli on ap ili ad?

Možeš ti spamat ali ode hp i to jest problem na početku i kad odeš prvi put back i kupiš neki item ajmo reć za hp, i dalje ćeš osjetit kako hp ode.

HAL kako se zove taj test server?

Btw. slažem se za ono da su čini se napravili savršenog champa, stvarno od pasiva do ultia sve savršeno posloženo.

AP tank champ kako se čini.

Evo info za test server: http://euw.leagueoflegends.com/board...d.php?t=905638

xGAME 17.03.2013. 21:49

Priča se da je ZAC underpowered, da ako se builda hp (što se i mora jer mu spellovi uzimaju hp) ne radi neki dmg, a ako ide na dmg, nema sustain. Nadam se da će biti pažljivi kod balansiranja toga.

Mommistake 17.03.2013. 22:00

Ma to sam ja rekao. Neće biti OP. Jer samo ako gledate koliko njemu hp-a ode za W-E-Q-W combo, je nekih 20-tak %.. I svaki E je 4 sec cd ali 5% hp-a. On će biti neki bruiser, s više naglašenim hp-om..

HAL 17.03.2013. 22:45

Citiraj:

Autor xGAME (Post 2360283)
Priča se da je ZAC underpowered, da ako se builda hp (što se i mora jer mu spellovi uzimaju hp) ne radi neki dmg, a ako ide na dmg, nema sustain. Nadam se da će biti pažljivi kod balansiranja toga.

Baš sam se toga i bojao, jednostavo će biti preriskantan za top lane, iako ima dobrih opcija što se tiče builda za AP tanka - Rylai`s (spelling?), Liandri`s Torment i moglo bi biti ok. Čini se da će ipak biti bolji jungler.

Mirkopoter 17.03.2013. 23:09

WotA anyone :P

Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:38.