![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Dosad sam koristio Firefox na XPu, jučer sam instalirao 7icu na novi SSD i stavio Chrome. Danas sam uštekao nazad i HDD sa XPom.
Želim importat podatke sa profila iz FFoxa, stoga sam prvo pokrenuo FFox da učitam profil kojeg imam na disku, no baš i nemogu dalje od Documents and Settings foldera sa WinXP particije. Idem preko explorera bacit oko na folder, i Win7 kažu da ja nemam pristup tom folderu, no mogu odabrat da mi se omogući pristup, odaberem, oni izvrte svoje, i sad imam pristup folderu no ko da i nemam, ne vidim nikakve bitne datoteke, npr. application data... |
Citiraj:
|
Google sync radi samo sa bookmarksima.
Sa MozBackup sam rješio FFox->Chrome, i Thunderbird. |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/f/3r/Eu/4zPhL...ko-to-laze.png |
Windows 7 administrativna prava??
Spojen kao administrator, prilikom pokušaja instaliranja nekog programa iskoči mi prozorčić you dont have administrative rights sa opcijama da pokusam instalirati kao admin i kao user (koji je admin). Kada stavim da instaliram kao admin javi da pass ne moze biti prazan (a pass nisam niti stavio).
Desni klik run as administrator radi i instalira. Uz to kada pokušavam prebaciti između particija neki file javi you dont have permissions to move bla bla skip, try again itd... UAC iskljucen, svjeze instalirani windowsi 7. Da li netko zna u čemu bi bio problem? |
jesi restartao komp nakon sto si maknuo UAC?
|
Evo novi problem:
Kad upalim komp ne radi mi internet i dolje u desnom kutu mi stoji uskličnik za mrežu. Odem u device manager i disablem pa enblam mrežnu i internet proradi.. Zna netko kako bi se to moglo riješiti? |
Citiraj:
Ako je DHCP, probaj manualno sve postavit i disejblat IPv6. |
Koristim DHCP, ne znam koje adrese trebam postaviti manualno? Može pomoć oko toga...ne znam jel bitno, ali koristim Optimu, a router je Siemens SE515.
IPv6 sam diseblao u registryu.. |
dok ti radi, pogledaj detailse od connectiona i iste adrese stavi.
|
Hvala obojici, sada radi normalno. :)
|
I need help...dal mogu u skype-u namjestit da mi kupi zvuk preko stereo mix-a ali u isto vrijeme da mogu u pozadini pricati...dok sam vodio radio to sam odradjivao preko sam broadcastera u njegovim postavkama...jedino je u windowsima trebalo biti na stereo mix-u...a sad ovo je uzas nikak namjestit mozda nesto propustam....hvala svima unaprijed
|
ej društvo trebam pomoč! Imam od nedugo laptop sa win 7. Problem je u tome što sam instalirao igru f1 2010 i pokrenem sve radi i onda kada idem iz igre van ne izađe mi normalno nego mi kaže NEOČEKIVANI PREKID PROGRAMA. Prije te igre sam instalirao isto tako f1 2009 i bio mi je istiproblem samo je onda bilo kada sam htio uči u utrku!
Stavio sam također te igre i na xp i tamo radi sve za 5! Molim cas jer zna nezko što da prabam ućiniti??? |
Bok ljudi opet neki problemi :D
Imam adobe reader 9 i kad ocu neki pdf otvoriti u firefoxu on izbaci poruku sa naslovom adobe reader i u okviru se pojavi upitnik i ima gumb Ok ( kad stisnem ok otvori se nova prazna stranica ), jel znate mozda u cemu je problem, kad otvorim neki pdf sa kompa radi, probo sam zbrisat pa ponovo instalirat, prvi put otvori poslije toga nece.. u IE mi isti problem javlja |
@Nikola to se i meni zna desit, iako se samo PDF ne otvori..
Stavim OK, i samo reload dokumenta napravim i onda sljaka okey. Ne smeta mi nesto puno, jer se dogodi to svako xy put! :) |
Ako bas iskljucivo ne trebate readera 9, rijesite ga se, instalirajte foxit, instalirajte flashgot i pdf download add-on za ff i prilikom otvaranja PDF-a ili odaberete da skinete PDF ili odaberete otvaranje u vanjskom programu prilikom cega FF skine taj PDF i odmah ga otvori u foxitu.
|
LOL, za to ne treba nikakav add-on, ne znam čemu kompliciranje? Jedinostavno instaliraš Foxit Reader, ali prilikom CUSTOM instalacije staviš da NE želiš plug-in za Firefox i nakon klikanja na pdf će te pitati hoćeš li skinuti ili pogledati pdf...
|
samo podesite vanjsko otvaranje pdf-a u adobe readeru i problem rijesen...
@hrcafaca Pogledaj si pod compactibility mode...probaj pokretat kao administrator...ak te izbaci probaj podesavat pod compactibility mode- xp-wista |
Citiraj:
|
|
Hmmmm, ali imam jedan veliki problem iz engleskog imam 2 pa baš neznam prevoditi!
|
Ne znam što ti misliš u životu raditi bez znanja makar jednog jezika ali dobro. Evo ti:
http://translate.google.com/translat...ws&sl=en&tl=hr http://translate.google.com/translat...ml&sl=en&tl=hr |
Opet je isto izbaci me kad hoću ući u meni i naravno onda mi ne snima! Stavio sam na win xp (SP3)
|
probaj se u compactibility mode-u igrat s opcijama...imas dole disable desktop composition, probaj pokrenuti u nizoj rezoluciji (malo se igraj s tim opcijama)...ako ti ni jedna opcija odatle nepomogne onda sigurno nije "ona prava" igra
|
ovak imam problemčić, kada idlam, svakih kolko tolko čujem krčkanje hard diska, kao da nešto radi pa me zanima što i kako to isključiti
zasad sam isključio samo ovo services.msc -> windows search DISABLE što još ? :D |
Citiraj:
:chears: |
power options mi je na power saver, ali namjestio sam ovo never pa ćemo vidjeti http://forum.pcekspert.com/images/smilies/chears.gif
|
Ovako bi trebalo bit:
http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_710b6d6b.jpg Nadam se da je to, to :) :chears: |
je je tako sam namjestio, budemo vidli http://forum.pcekspert.com/images/smilies/chears.gif
|
Ok! :D
|
da li je moguće složit da mi volume tipke rade unutar igre/fullscreen aplikacije ?
|
Citiraj:
Ja sam na HP mini 2133 sa linuxa prešao na w7 ultimate i onda bi čekao pola dana da bilo što otvorim . Sada imam starter i vrti se ko blesav ( istina je da je presiromašan ) i sve radi ko po loju . Jedino bi volio imati programčić ( HP web instant ) kao hp 210 koji ima mogučnost raditi sa skaypom , mailom i nekim internet pretraživačem a bez da pokrene windows -e. Tako štedi energiju i lijepo izgleda . Usput ako neko zna postoji li način da se isti ugradi u moj Hp 2133 bio bih zahvalan . |
zanima me kako rijesavate probleme s winsxs folderom? jel postoji kakav alat koji ce to pocistiti jer mi pocinje stvarati probleme velicina foldera (zauzima skoro 50% particije)
|
Citiraj:
Recimo Ashanpoo Uninstaller mi svako malo javlja da nema ovlasti obrisati povelik broj raznih fajlova baš iz tog foldera. To znači da bi ih trebalo ručno tražiti i micati, što baš i nije praktično. Imaš ovdje malo više o famoznom folderu. |
otprilike 32 bitni sustav uzme uz neke osnovne program 8-12gb, dok 64 bitni os uzme oko 20gb pa cak i vise (sto vise program instaliras to ti winsxs raste)...zato treba imati odvojenu particiju za podatke i za system...to se u pravilu nesmije brisati jel ce doci smetnji na kompu
mozes probat s ovim obrisati http://aspoc.net/archives/2007/12/05...tory-in-vista/ |
Imam Radeonku HD4850 HDMI kabelom spojenu na plazmu.
Na XPu bi u BSPlayeru pod audio output prebacio na ATI HD Audio i imao bi odvojen zvuk od BSPlayera i od ostalih sranja na kompu. Pa ono upalim film na TVu u pozadini i igram igru (expanded desk.) E sada mi na 7ici to vise ne radi! :( HELP PLZ http://saturdayeveningposters.com/fo...ilies/pray.gif :chears: |
pogledaj u opcijama da nisi mute-ao HD izlaz, jer mora sljakati ako mu tamo kliknes, jesi probo preko nekog drugog programa?
|
imam problema sa instalacijom win 7 pro na sljedeci sustav:
sempron 3200+ asrock k8nf4g-sata2 s754 sa integriranom nvidia 6100 sa 128mb memorije 2x1gb ddr1 400 80gb hdd uglavnom sve radi super, ali slika je uzasna, nekakva tamno crvena, 95% ekrana se ne vidi na pocetku instalacije je skroz normalna slika i onda kad bude pri kraju, reboota par puta i sve, zavrsava instalaciju valjda instalira drivere za graficku i onda se sve sj*** ekran se zacrni na kratko kao pri normalnom instaliranju grafickih drivera i nakon toga je slika takva kakvu sam opiso na takvom uzasnom ekranu sam uspio nac drivere za 6100 ali nisu pomogli, takodjer sam naso video drivere za nf410 chipset, kao 2 u 1 valjda, sve vezano uz taj chipset i takodjer nije nista pomoglo ono sta me cudi recimo kada otvorim web site od guru3d i idem nes downloadat onda je onako skroz bijeli ekran i kad povecam na full screen explorer onda ta "bjelina" "probije" kroz to tamno crveno i ekran i dole toolbar izgleda sasvim normalno, cim ugasim tu stranicu sve se vrati na tamno crveno, sad drugim stranicama mi nije radilo, nista se nije moglo procitat, bas na guru 3d :) eto, dajte plz pomagajte, ne znam kaj bi vise osim da se kupi druga graficka? pcie utor ima ploca, ali i to mi je problem otkad je trznica zatvorena, a na njuskalu nema nista osim nekih malo jacih, a bojim se da napajanje nebi to izdrzalo jer je neko shrotex help |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:28. |