![]() |
Citiraj:
Reci ti meni, koji je tebi nick? :D |
Citiraj:
Ja sam danas odigrao par partija MP "s nogu" (ali doslovno jer ne mogu sjediti) i svidja mi se ono sto sam stigao vidjeti. Jedva cekam da ozdravim, pa da mogu sjesti i s gustom odigrati i SP i MP |
Citiraj:
Ovo su obicne gluposti i samo se sramotis :dobar::dobar: |
Ono što želim reći je jedino to da po meni competitive gaming i varanje ne idu u isti kontekst.
A dalje moš prosipat pamet koliko hočeš, opinions are like assholes, everybody has one. |
Citiraj:
Jel g2t još živ? Jel prelazite na novu mrtvu igru ili ostajete na staroj mrtvoj igri? :roller: |
Evo i ja ju konacno stavio na komp, dosao sam do onoga dijela kada moras baciti bombe kako bi se one mete na shooting rangeu spustile tu sam izasao iz igre :D
Nekak su mi oni krumpiri u cod-u 2 bili napetiji :D :D :D |
Citiraj:
Dosad jos nisam igrao a da nisam imao 4 ili 5 crtica. |
Citiraj:
|
evo instalirao igru i mogu reci da sam zadovoljan :) jos samo da radi taj prokleti mp bila bi cista 10-tka
|
Citiraj:
Ja igram SP i super mi je. Sutra ću otići do Algoritma (danas mi je rekla da možda ima samo u jednom Algoritmu- neću napisati u kojem, da mi neko ne "preotme" zadnji DVD :p) pa valjda kupiti original... :goodnite: |
A nemojte me hebat da se ova dvojica jos svađaju ko je bolji na TDM-u lol
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Evo probao i ja da vidim o ćemu se svađamo tu :D
Grafika i boje i novosti super osim jedne po kojoj ovo više nije Cod nego neki jadni drek od igre. Kakve šugave zvijezdice, kakvi su to leveli, iz misije i misiju koja nema veze jedna sa drugom... Prestrašno, ovo više nema veze sa ničim. Uvijek je cod imao neku priču (ma da uvijek jadnu al je imao) i sve je išlo nekim tokom, ovdje se niš ne zna. Onda branjenje, najveći idiotizam od svega. I još za kraj tu su kao neki squadovi il koji drek a ja igram solo stalno. :D Igrat cu jos malo i uninstall, šteta za MP, ali kad je ovakav SP ne treba imati ni MP kak valja. EPIC FAIL! ^^ |
I koja debilana od igre...cim upises neku komandu koja nije vec u config_mpu nece se pokrenuti, konkretno sam htjeo vidjeti r_drawdecals, i nece. I nece mi nikako prihvatiti cg_drawfps 1 u MP :/
Ali danas sam malo svrljao po multiplayer mapama, i vidjeo sam ih par dobrih, i fpsi su mi cist OK. Od 110-230, zavisi od mape do mape. |
WoW
"> |
Sad ce se netko javit i reci ce da za ovu igru trebas imat skilla :fiju:
|
hahaha koji lucker :D
|
Citiraj:
:stoopid: Cekaj, ti si igrao spec ops mod, i mislis da je to neka sugava kampanja ili ?! WTF ? Jer je singl plejer kampanja stvarno strava pa ne kuzim o cemu ti places ? |
Hahaha koji lik na ovom gore videu,ne vjerujem...:D
Ja sam u postupku nabave te igre,po vasim pricama vidim da je dosta oke(iako ima i dosta koji pljuju po njoj),al eto..nista se ne zna dok se ne vidi :) |
Eto ja se slazem sa svime sto je Buljo napiso.
Sp sam pros u nekih 3h i nesto sitno. Da je lose bilo bi dobro, al stvarno je strava. MP sam igro i definitivno su napravili jos jedank korak ka nubekima. Tj jos su vise napravili da je skill manje potreban. CoD4 nije trebo skill al ovo je prestrasno. Al kako ljudi kazu svako ima svoje ukuse i o njima se ne raspravlja :D |
Citiraj:
Puno je teže sada vidjeti protivnika, pošto ima puno detalja u igri, a kamuflaže na odjelima dobro rade posao Sreća je sasvim drugi faktor u cijeloj priči :rolleyes: |
Odigrao single, uglavnom dosadno, oružja dobra, do sad nisam ni shvačao koliko često koristim lean...
Koje portove treba forwardat da bi radio MP? Otvorio sam sve što se dalo naci na portforward za sve COD-ove, i dalje mi stoji NAT TYPE : STRICT. Možda i tompson zahebava? Pokrenem find game i piše waiting for 7 more... i tak stoji i stoji |
Citiraj:
IMO kampanja je odlična kao i priča, a dramatični kraj..:D |
Citiraj:
LOL! EPIC Buljo FAIL :D |
Citiraj:
Evo qoute jedan da ne pisem: Citiraj:
THOMPSON = SHIT |
Citiraj:
Meni također stoji NAT TYPE: STRICT i igram normalno MP Šta bi taj NAT trebao biti drukčiji? Šta je to uopče :D |
Citiraj:
Port forward? Znači da sve konekcije u vezi s codom idu prek jednog porta (obično se to radi za torrente) u postavkama routera. |
Završio igru, našao sve laptopove, trebalo mi je 8 sati. Fuckig too short.
Prica je dobra, ali igra nije bolja od svog prethodnika. kao da se sve ponavlja. i nema nekog upečatljivog nivoa koa npr All Ghilled Up u Cod4. Nakon All Of Pripyat, ide mi naqrac šta nemrem preskočit ogradu od 20cm :D UNINSTALL slijedi :D |
Citiraj:
SP sam reko i ponovio....intelektualno sam prerastao takve igrice,di ubijam stotine CPU upravljanih likova ko rambo u afganistanu...jednostavno me ne zadovoljavaju takve igre te kratko odigram,brže još zgasim.... tako da nisam mjerodavan o nekom SP MP: fail,epic fail.... čekali preko 5 min da se neko pojaci da stisnemo connect...i onda juhuuuuuuu,krecemo..... host migration jedno 5 puta....al ajd to se moze podnjet,uzevsi u obzir da igre original imaju pretežno njubare od 15 godina i čim zgube 3 killa odlaze s igre..... tako da dolazimo do onog najstrašnijeg,pinga.....malo radi OK,potom katastrofično loše u dve migracije,potom opet zadovoljavajuće(ne onoliko dobro kolko ja zahtjevam i tak). Naravno da tamo neki stari igrač koji je nadigrao mečeva i mečeva nemre funkcionirat. Konzolaški štih igre je prisutan i na PC verziji podosta....nažalost COD serijal na onakvog kakvog smo navikli prije je mrtav. Sad je to igra za tupave amere konzolaše i njihove preslikače u ostatku svijeta. |
Vidim da ekipa ima problema sa nabavkom igre u algoritmu,ja sam jucer kupio u city centru (zagreb)konikom ducan ima ih jos dosta.
Jos jedna stvar imam tilgin router i nat type mi je strict ali igram normalno multy. |
Profil je trenutačno najjeftiniji, 375 kn.
EDIT : I Sophoslab ima istu cijenu. |
Pa dao sam vam stranicu prije sliku, skinete je direkt na komp. za 295 kn...
http://callofduty.gamesplanet.com/ca...ame-xfire.html |
Citiraj:
Meni je SP genijalan!! |
|
Hmmm, evo danas ujutro druga priča :D
Našao sam SP :D :D :D Nego pogledajte vrijeme mog prošlog posta pa ćete znat gdje je problem :D Igrao sam malo SP i sviđa mi se, zasad mi je dobar. |
Načuh nešto da se radi na modu za dedi servere, tj da su pronašli fileove koji su blokirani kao i za mogućnost konzole u igri?
|
|
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:55. |