![]() |
Preporuka za SBSettings, složiš si da se dock otvori slajdanjem po gornjih 5mm ekrana i autohide :)
|
Citiraj:
Slozis bilokoju kombinaciju gumba za to. Npr istovremeno stiskanje oba volume gumba ili duze drzanje home buttona. |
Hvala na odgovorima, nakon što je iphone završio u vodio uspio sam ga popraviti ali neke stvari ne funkcioniraju više.
Quisklock radi super |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Mute i volume mi rade tako da me lock gumb nezabrinjava previše.
Otišla mi je i kamera, kupio sam drugu i ne radi, očito kontakti na matičnoj su spaljeni. A znaš možda zašto wifi mi ima slab signal? Očito je do antene, ali sve izgleda ok,,, |
Uzeo bih u americi jer je 500dolara(2500kn),a postarinu ne bih platio jer trenutno imam nekog tamo ko mi moze ponijet,ali kako se ni ta osoba bas ne kuzi u iphone,pa da ne bacim lovu u vjetar probat cu naci preko oglasnika neki za 3000kn (ima ih za 3300 ali mislim da bi mogli ici 100-200kn dolje)i uzet ovdje.Pitanje,vecinom su na tmobile zakljucani,znaci nece bit problema otkljucat ga da mogu na vip ili tele2?
|
Eto izašo je
http://images.apple.com/ios/images/title20101116.png I sad je besplatan onaj Find my iDevice. Citiraj:
|
Još da ubace iHangover app, pa za kaznu zbog pijančevanja / gubljenja staklene ciglice, ne možeš koristiti kako treba uređaj par dana ^^
|
kada ce izac JB za ios 4.2?
i ak sam ja JB sa greenpoisonom dal mogu onda slobodno upgrejdat na 4.2 i dali cu morat ponovo radit JB nakon sta upgrejdam? |
Citiraj:
|
Evo i meni danas stigla 4. sa 4.1 softom i JBana s greenp0ison-om , stvarno sam zadovoljan, samo da si kupim onaj gumeni kondomcic da ga ne izgrebem i to je to.Koje navigacije preporucate? snimio sam onaj installous i preko njega skinuo navigon i tomtom, ima li jos koja? Btw ovaj install0us je super stvar, sve full apps i games a sve free.
|
Ja ču se morat strpit za svoj iphone... neda mi T-mobile pretplatu jer sam mlad... jaooooo... i sad dok se ne zaposlin opet ništa od toga :(
|
Igo i Navigon su najbolje za HR. TomTom ne pokriva bas dobro HR, dok je za Europu savrsen
|
Cime namjestate svoje neke melodije za zvonjavu i sms ? Ja sam probao sa AnyRing-om ali osjetno smanji kvalitetu zvuka pa me zanima nesto drugo?
|
Možeš ovdje: http://audiko.net/ ili preko iTunesa izrežeš i spremiš, proguglaj ima neki tut.
|
za zvonjavu napravim sam melodiju.
sa ovime: http://mpesch3.de1.cc/mp3dc.html odrezem pjesmu kak ocu prebacim ju u itunse, kliknem desnu tipku>convert to AAC nadjem di je pjesma i promijenim extenziju iz *.m4a u *.m4r i onda prebacim u ringtones u libraryu i syncam sa iphonom. melodije za SMS nisam stavljo svoje. sa iOS 4.2 ce doc novih 17 melodija za SMS i dodat ce mogucnost da stavis i svoje :D |
Jos jedna stvar, anyring mi je upravo sjebo ajfon i sad mi sve sto pusti u ipodu svira mono, lose kvalitete i na jedan zvucnik.Posto nemogu JBat 4.2 dali netko ima cistu instalaciju 4.1 ili link? thx
|
Citiraj:
|
Nisam mislio doslovno nego se cuje jako lose naspram prije onog sto je bilo.Sad sam restorao i sve je ok.Ugl Posto sam ja jos u flex tarifi, tek od 1.12 mi krece i tarifa i ponudili su mi da za tih 7 dana ukljucim webnwalk da mi ajfon ne pocucla promet.E sad ako sam ja ugasio celular data i 3g dali je moguce da on povuce ikakav promet osim preko wirelessa ? I dali je u SZK moguce provjeriti kolicinu podatkovnog prometa u tekucem mjesecu ?
|
SMS: Stanje
Broj: 0110 |
ne cucla nikakav promet, a stanje provjeris tak da posaljes SMS poruku sadrzaja STANJE na 0110 i onda ti izbaci kolko si potrosio ;)
|
nesluzbeno
od 1.12.2010 iphone 4 ce biti dostupan u tele2 i vipu. |
Jel itko zna di je trenutno najmanji red za iPhone?
|
Njuškalo.hr / PCE tržnica, ja sam svog piknuo na PCE-u, korektan dogovor i trgovac mi je na ruku išao ;)
|
Citiraj:
|
A ok, u dubinu priče nebih ulazio :) nego jednostavno ti želim sreću na šalterima gdje nema gužve :D
|
Citiraj:
Prilicno dobra akcija, pogotovo za T-mobile. Mislio sam na red za cekanje iPhonea u T-centrima. U kojem centru ima najmanje rezervacija... |
Glupo i nobovsko pitanje, ali kako obrisati sliku iz ajfona koja nije uslikana njime, a da ne idem na itunes ?
|
ako nemaš dolje desno nacrtano smeće morat ćeš preko itunesa
preglupo al tak je |
Citiraj:
|
Pa i nije bilo bas tako, ja sam svog relativno dugo cekao.Ali sad trenutno ih ima ja mislim.Btw dali ce se ili se vec moze u 4.2 ios podesiti bilo koja melodija iz moba za poziv/sms ili i dalje moram filozofirati s konvertiranjem ?
|
Cimer danas kupio, isao vidjeti koliko treba cekat, rekli mu da odma dobije. Otiso u stan po novce i vratio se s mobitelom.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Jos jedna stvar koju sam primjetio isto malo priglupa ( iphone 4 ) .Kada razgovaram s nekim i on prekine cujem 3 puta zaredom nekakav ton, kao da nemozes dobiti nekog, jel i vama tako ili ?
|
Upravo sam instalirao flash za iOS i radi super svuda. Jedino na jubitou ne vidim film kao treba, ali ionako mi treba za glazbu nedostupnu na ifon jubitou, dok filmove gledam na jubitou za ifon. Za sadržaj, koji nije video, radi odlično. Kakva su vaša iskustva sa flashom?
|
Citiraj:
koristio sam flash neko vrijeme ali sam onda skuzio da mi uopce netreba jer se u 99% slučajeva samo reklame vrte.. |
Citiraj:
|
Ma, stavio sam ga da vidim jel propuštam šta i shvatio da ništa ne propuštam.:) Ne znam zašto ljudi kenjaju što nema flash, ljubomorni valjda. Što se tiče smislenosti rečenice, kak nije smislena? Pa sve je jasno. :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:31. |