![]() |
Citiraj:
Jednostavno love ima, i stvarno se može guštat, trenutno derem Mustanga GT500 u Američkim eventovima :D EDIT: GTR R35 in da haus, kako je auto prejebn. Drži cestu i ubrzaje kao metak. Uzeo sam ga u Tire3 i razbijam ih sve. |
7:10 na Nürburgring Nordschleife @ GTR R35 full.
Uglavnom tek sam odvozio puna tri kruga, i bilo je puno grešaka (endurance), rezultat ću poboljšat uskoro :D ima auto potencijala. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nego ovi iz Tire 4 se nemogu upgradeat :stoopid: I šta znači Works (one boje ili sam nešto propustio)? |
Citiraj:
Da bi nadogradio na Works moraš imat sve dijelove kupljene za auto (u donjem desno dijelu monitora ti se pune barovi za works), i kad sve kupiš, moraš pritisnut backspace onda kupiš. Cifra je oko 250 tisuća, sad ovisi o autu. |
Citiraj:
A tire 4 je li uopće moguće upgradeat, jer mi Zonda F nije ponudilia mogućnost upgradea :( |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Apgrejdaj viper-a srt10 na works, pa ćeš vidjet. Nešto prestrašno:D
|
Citiraj:
Inače digao sam GTR R34 @ Works, E36 @ Works, GT500 @ Works. Uglavnom vidio sam novog GTR @ Works, a moj neće iako ima sve kupljeno :stoopid: |
Citiraj:
EDIT: Evo kolko ovdje vidim, uskoro dolazi najavljivani patch koji bi trebao popraviti hrpu toga. |
PC SPECIFIC
- Improved ATi graphics card support - Improved dynamic vertex buffer usage (performance optimization on all PCs) - Fixed crashes on certain PC configurations when changing shadow settings - Fixed intermittent crash during first lap of races on certain PC configurations - Disabled forced dampening for custom wheel presets on PC - Optimized multi-GPU PC operation Da sam developer, mene bi bilo sram ovo uopce objaviti. Samo dio pc specific gresaka. Al ajde, priznali su, i popravit ce, valjda. 1. decembra :) |
Citiraj:
Citiraj:
_______________________________________________________________ EDIT: Naravno moja Zonda F smrdi na nemože na Works event, gdje završni boss vozi Zondu F :smoke: isto tako Tire 4, Zonda F/R nemogu se upgradeat, 722GT isto :( |
Evo uspio sam odvozit kakav takav krug sa zondom F
6:32 http://www.imagesforme.com/thumb/thumb_a161f2c0.jpg Ima tu jos gro mjesta za popravak, par zavoja na kojim spusim 5 sekundi i jos ih par ne odvozim dovoljno agresivno.... kak vi stojite sa vremenima? btw. vozim na trust volanu za 100kn iz hgspot rasprodaje (vec se cudno cuje kad skrecem :D ) |
Ja bolje vozim ovaj nfs na tipkovnici nego na volanu. volan mi je thrustmasterov i košta 300kn pizda mu strinina, a tak je neki mali ko moj dlan, uopće se ne da upravljat s njime. Kak vi uspijevate igrati na tako malim volančekima?
Postoji li negdje neki volan npr kao od normalnog automobila, bar po veličini? Nemrem ja ove igračkice držat u rukama, pa sve bum to polomil. Inače sam jučer počeo igrat, sad sam tier 2 i vozim Audi S4-upgrade. Igra je zasad prebljutavo lagana. |
Citiraj:
S malo iskustva, vježbe i kalibracije su stvari došle na svoje;) |
Citiraj:
|
Ne znam, kad imam prevelike šake za taj mali volanček. Razmišljam si da u dućanu kupim onu presvlaku za volan i zalijepim za ovaj, možda će mi onda bit lakše...
|
Citiraj:
Pa ne voziš kamion, voziš trkaća auta ;) |
Citiraj:
Nego tražim ovaj novi patch ali kolko vidim nema ga. |
Citiraj:
|
Ček kolka je onda veličina tvog volana? Po tome što si naveo rekao bih da je nešto veći od cd-a-
|
|
Citiraj:
|
Je, da, očito vrijedi ona koliko para toliko muzike...
|
Citiraj:
Puno pristupačniji Logitech Formula Force EX ima 26cm promjer |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Need For Speed: Shift Patch 1.02
This is the patch for the North American version of Need For Speed: SHIFT. :kafa: ((post 666 :fuming: :D )) |
Citiraj:
|
Citiraj:
btw. Patch 1.02 includes five new cars (Toyota Supra Mk IV, 1967 Shelby GT500, 1967 Chevrolet Corvette Stingray, 1969 Dodge Charger R/T and the 1971 Dodge Challenger R/T). There is a new game mode called Team Racing which pits Team Red vs Team Blue in an intense battle for track domination. The maximum number of racers in an online game is increased from 8 to 12. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
zale se uglavnom na to da patch jos nije dosao na Steamu... idem sad doma, pa cu probati :) |
Probao sam maloprije i ogromno povecanje performansi. Pici sve preko 50 fpsa na 1920x1200 sa 4xAA i 8xAF sa 15 protivnika :D
|
Ne kužim zašto je onda meni sve po starom? I naravno igra mi se opet ruši.
|
zato sto vjerovatno koristis crack!?
|
Zato što vjerojatno nemam original.
|
probao sam patch
konacno mi works Lamborghini ne struze po podlozi :goood: i oversteer slider je sad popravljen :) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:46. |