![]() |
Potrebno je bilo... ;) ugl,super je grafa upiknuo sam si Zotac 9800GTX+ amp! i samo me zanima posto joj je went malko sjeb** ( ona turbina) jel zna netko kako regulirati taj vent :D
|
Citiraj:
http://www.guru3d.com/article/rivatu...erclock-guide/ |
Citiraj:
|
fora je u tome sto nemoze preko rive...jednostavno nema fan control....jos nest me zanima jel ona stalno radi na full taktovima posto znam da mi je 8800GT radila u low profile-u na 450-700?.ova stalno radi full. Dali je mozda zbog 180.42 drivera ??
EDIT : eo za probu sam se koristio 177.89 driverima i sad imam fan control ali svejedno nema low profile valjd je takva kartica.. :D probam sa 178 driverima navecer... |
Citiraj:
hvala na preporukama:fala: |
9800GTX+ ili 4850
ja bi iso na nvidiu, ali opet, to sam ja :) |
NX8800ULTRA - T2D768E - HD-OC
1672kn |
Citiraj:
zemi si fino 4850 ako preferiras ATI, ili 8800GTS ako ti vise pase nvidia, i ustedi 500 kn :chears: |
Zakaj je ta ultra tak odjednom pojeftinila???
|
8800 gts vs 9800gt vs hd4850
pozz deckima iz foruma imam jedno pitanje,koju bi vi grafu od ovih 3 kupili?
zanima me koja je nabolja a koje najslabija:fala: |
Ima hrpa tema--> xy kartica vs. yx kartica ... koristi tražilicu
http://www.guru3d.com/category/vga_c...rk_vantage_06/ |
Nemoš ni sa jednom pogriješit.
Osobno bih išao na 4850. |
|
8800GTS sa G92 i 128shadera za 999kn ti je uvjerljivi best buy.
|
decki hvala vam:respekt:
|
Preporuka grafe
Evo zelim uzet grafu ali neznam sta da uzmem 9800GTX+ , XFX 8800GT ili da uzmem 8800GTS sa g92 nije mi cijena bitna....neki predlazu ovu gts zato sto nije skupa ali nabavljam od frneda koji mi da probni rok na koju ocu i ima garu a cijene su cak i za 50-100kn jeftinije neg kaj idu na forumu!!
Moze pomoc onda? I ne moraju biti samo ove moze preporuka za bilo koju iz 8 i 9 serije!! |
ja bi išao na 9800gtx
|
ja bih isao na leadtek 8800 gts 512 :D
|
Imho, GTS ftw. GTX+ bi mi bila zadnja opcija s obzirom na standardne razlike u cijeni. Daj napiši za koliko koju možeš dobit.
|
Eh to cu sutra znat ali kazem idu jeftinije neg tu na forumu ja sam...u petak napiso kaj ocu sve i on je reko ok u pon cijene...stavio sam skoro sve nVidine tako da cu saznat onda u pon...u uto onda narucujem ak se odlucim , a u sri ona stize na probu
|
Koju karticu kupiti?
uopce nisam vise u toku s grafickama jedno 2 godine,htjeo bi si uzeti neku novu da sto bolje vrti igre a opet ne zelim iskesirati brdo love
gledao sam po zagriji,linksu,hgspotu zbilja ima svakakvih i tesko mi je odabrat sta vrijedi... razmisljam nesto uzeti izmedju 400-600kn pa eto molim pomoc,iso bi si to sutra uzet pa sto vise prijedloga to bolje hvala |
1.Koje sucelje?
2.Kako glasi ostatak konfe? za 600kn se u ducanu dobije 9600gso koje je dosta solidna . |
amd dual core 4000+
2gb ddr ali sad sam trazio po netu nisam naso tu za 600kn,najjeftinija oko 750 |
recimo ovdje.
Obrati paznju i na trznicu, da se uloviti i bolje za tu lovu, bilo je neki dan nekih novih 9600gt za 550kn, polovnjak bi se trebao naci i za manje ali ih ne prodaje nitko, znam jer sam ja trazio jednu. (zapravo ima jedna na trznici ali za previse love osim ako lik nije spustio cijenu, mene je trazio 800kn :D). Bude nekad i 8800gt za 600-650kn ali te obicno odmah odu i treba biti brz. No s ovom s gornjeg linka neces puno pogrijesiti, za tu lovu odlicna kartica. |
kliknem na link ali nist mi ne otvara
|
BFG ili Club 3D
Ispricavam se na posebnom threadu, iako ih ima milion ovakvih, no dosta mi je hitno pa zato nadam se da nije preveliki problem. Info mi treba do negdje 14, 15h danas.
Koju bi graficku karticu prije preporucili: BFG 9800GT OC ili Club 3D 9800GT Ne trebaju mi odgovori tipa da uzmem 4850 jer je bolja, jer slazem SLI, a kao sto se vidi, imam vec 9800GT. Moji za i protiv su: BFG:Ima 10 godina garancije (nije da ce mi trebati tolko, ali mozda ce cak ova grafika stajati u ovom kompu malo vise godina - vise od dvije) i...to je to Club 3D:Jeftinija 100kn E sad, ono sto bi meni prevagnulo je buka ventilatora (vaznije) i vasa iskustva sa doticnim karticama (manje vazno - imam jamstvo), a to nisma nigdje nasao. Da, BFG je tvornicki OC-ana, ali to mi nista ne znaci s obzirom da mi moja Gigabajtica to nije. Ako moze pomoc, a onda se moze tropic i lockati ili izbrisati vec danas navecer da ne bude jos samo jedan u nizu koji zagadjuje forum:chears: |
I...nitko ne zna koja je tiša? Poželjno bi bilo i temp koje su, ali najbitnija mi je buka, jer ova 9800GT koju imam sa Zalmanom mi je dosta bučna, pa ako bude još jedna takva, bit će mi previše
|
Kupljeno, može lock ili delete, meni svejedno
|
Da ne otvaram drugi topic,šta je bolje?
RADEON HD 3870, 512MB DDR3 ili N8800 GTS, 640MB DDR Nove su kartice i cijena je blizu.Ja nekako vučem prema Ati-u zbog novije arhitekture,novijih đinđa,manje gutanja struje i manje grijanje Ati-a. Šta vi kažete? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Bi se složio sa mnom oko Ati-a? |
U odnosu na 640mb model , da - osobno bi i ja uzeo ati 3870 . Ali u odnosu na 8800gts 512mb - ne , taj novji model je jednostavno Uodlican , pogotovo ak ih se jos nadje po 999kn u Hgspotu .
|
Samo bih skrenuo paznju na igru GRID, kome je stalo do nje, nek uzme HD4850, jer je skoro duplo(!!!) brza cak i od 8800GTS 512. Znam iz osobnog iskustva, a i po testovima po netu je tako.
Inace, ako to izuzmemo, 8800GTS 512 za 999kn je bolji izbor. |
graficka
imam i ja jedno pitanje oko kupnje graficke. mozda ce se iskusniji kompjuterasi grohotom nasmijati kad cuju pitanje. priznajem da se ne razumijem previse u hardware.
imam na maticnoj obicnu DDR memoriju i agp slot. nemam PCI-ex slot. gledam podatke o novijim grafickim i vecina ih u specifikaciji ima podatak npr. 256mb ddr2. znaci li to da takva graficka ne bi radila na mom kompjuteru zato sta imam obicni ddr a ne ddr2? hvala svima koji ce odgovorit. |
Citiraj:
Memorija na grafičkoj nema veze s memorijom na ploči i radila bi. Tebi je bitno da bude grafička bude AGP. |
radit ce ti...Uzmi neku x1650 ili x1900 od ati-a...nadju se jos po trgovinama..a moze i polovna tu ima ih
Inace nisi naveo koji procesor imas i to?? |
Citiraj:
|
moze jos jedno pitanje?
je li chipset ati x1650 napredniji ili 'zaostaliji' u odnosu na ati radeon 9800? isto pitanje vridi za odnos gigabyte gf 6200 i nvidia fx5900 ultra? |
Citiraj:
Kupi na tržnici nešto od serije 1900 iz atija ako ima ili 7600 nvidia. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:22. |