![]() |
Vidim ja da se moram ponavljati kao papiga :D
Po meni sve se svodi na ove dvije mace: http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.583 http://www.links.hr/index.php?naziv=...kl=051.803.556 A dijele ih nijanse ;) I stotinjak kunića nadoplate of kros :D |
Ma uzet ću 4850. Baš sam čitao zanimljiv review http://www.driverheaven.net/reviews....=725&pageid=16
4850 će da bude. :D VPU recovery here i come :D LOL |
Citiraj:
Ja sam mislio da je moje Zalmance glasno i prevario se kad cujem kakve su to turbine ove nove kartice, a sad ga sa Fenmejtom uopce NE CUJEM :D Da imam takvo sto bucno bacio bih komp kroz prozor ili ga zasarafio za vanjsku jedinicu klime na zid stana vani :) @Matt...i ja bih na tvome mjestu. |
Citiraj:
|
I sam sam ozbiljno razmisljao o toj kartici u ADM-u, ali onda se prvo skresao budzet, a onda je i uletjela ova povoljna 9800GT OC iako bas ne smekam nVidiju vec 6-7 godina...ali lova zakon mijenja, sto da se radi :)
|
Citiraj:
BTW nekako sam u zadnje vrijeme dobio naviku da prvo ovo gledam kod grafulja, a onda sve ostalo ... to ti je iskustvo, prvo jedna 1950Pro i nakon nje 2900Pro ... |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
http://www.imagesforme.com/images.ph...4082009263.jpg
![]() http://www.imagesforme.com/images.ph...4082009264.jpg :D Obuzela me sjeta i tuga za serijom 5,6 i 7 pa rekoh ajmo se vratiti kući i eto, lesi se vratio kući. Desi lesi :D Hvala svima na savjetima. :chears: |
Nemoj nam sad kukat kako je HD4850 bolja :D
|
He he, ipak Nvidia (strava, podsjeća me na moju samo je malo manja), baš si im želio doplatiti ha? :D
|
A kaj sam ja rekel, uvjek nakraju dođe na nVidiu.....
btw imaš isti printer ko ja hihi :D:D |
Nadam se da nije ko moj. Mom kad staviš novu boju onda ne želi printati. Printa do pola stranice i onda ko iz protesta stane. Al čim je boja na nekih 4/5 onda je sve 5.
Što se kukanja tiče, mogu reć da će ubrzo twin turbo gore. Ova turbinica se čuje a ja sam ipak navikao na tišinu. Nadoplata je 150kn. Priznali su mi 810,00kn, te im se zahvaljujem. |
koji sam debil :) ...
Ugl., dobra kupnja matt, sad sam ti ju baš išao preporučiti ;) (nije da je best baj, ali ej blizu) edit: za jedno 2 godine ce sjesti u moje ruke vjerojatno, kao i ona 6800gs:D:D joke;) |
Dobar izbor.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zar nije bila 250 ?:D Kako mi je žao što sam ju prodal, jer rijetka je jako... hint: 6800gs, inina zgrada... edit: Milsim da ces ovu gts-icu muciti vise od 3 godine, vjeruj mi |
Ma skužio sam ja odmah da si to ti Kljajiću :D
Kad se sjetim da sam je prodao jer mi se nije dalo srušit win, mrak mi padne na oči. Bila je to i ostala hebena kartica. |
Citiraj:
Al ajme meni, nije valjda to bio razlog prodaje?Stari moj, mora da ti se stvarno nije dalo rušit win..jer tada je ta grafa vrijedila i 250 kn.:nono: Sry na OT-u |
Pa za tolko sam ti je i prodao. :D Ma Isprobavao sam svašta, od memorije, procesora i ni na kraj pameti mi nije bilo da je do wina. Hebiga bio sam zelen, a i nisam puno izgubio. Došla je 7900gs :D
Nego, BOT ide lagani mod :D Za par minuta u pogon će da ide Twin Turbo :D Dosta mi je buke, ipak sam ja pristojan čovjek i nevolim buniti starce u njihovom slatkom snu, a ni sebe :D |
zz ljudi, imam pitanje
koliko je realna vrijednost 9600pro (AGP)? |
Ispod Mažuranića.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
No, no nemojmo sad tako :D
Nego eto, napravio sam narudžbu za kolegu za model Sapphire 4670 ddr3. Vjerujem da će biti zadovoljan s obzirom na komponente koje ima (Athlon X2 3600+, 2gb rama i 19"CRT). Sad ak će mu smetati buka promjenit ćemo i to. Grafa dođe 490kn i naći ću mu ako treba neki S1 za 100kn i dobit će odličnu grafu. |
Citiraj:
|
Postovanje,
molim strucnjake za preporuku nove graficke, cijenovni rang bio bi do 1500kn, nesto robusno. hvala |
GTX260 216sp ili GTX275, kratko i jasno. Ili ako baš nećeš nVidiu i hoćeš probleme onda HD4890...
|
Zasto je ati toliko problematican? i koju onda karticu odabrati, od najskuplje do najjeftinije razlika je 500kn a sve su 4890?
|
zbog drivera je problematicna
prosvrljas po temi o hd 4890,vecinom je razlika u hladjenju,taktovima grafe,bundle-u(opcenito) ja nemam problema,samo sam spomenuo da skrenem paznju da ati ima losije drivere od nvidie hd 4890 je super kartica,nemam nista protiv nje,procitaj sto sam napisao |
Citiraj:
Dobro, on ni ne igra nego samo vrti čmarkove i spama-kakvi su tvoji problemi? |
Citiraj:
Igram se 3-4 puta mjesečno po 1-2h i onda si više neću dozvoliti da moram pizdit nad karticom jer mi igra lagga, spucane su teksture ili slične stvari koje mogu mnogo veseliti čovjeka. Zadnje što sam bio imao problem su bile HD3870 (i jedna, i dvije u CF-u) i GTA4, igra je laggala nenormalno, konstantno je padao FSP. Drugi dan ubacim 8800GT i vidi vraga, igra ide savršeno :kafa: Tako da, naučio sam se pameti i bježim od crvenog vraga :D |
Citiraj:
Citiraj:
|
I kakve to ima veze sa spamom i 4890?:stoopid:
Nije ti ovo prvi put da bacaš takve komentare...malo-malo zaspamaš temu sa takvim spikama... Citiraj:
Po meni i nije baš najisplativija, bolje uzet običnu 4870 ili pričekat novu seriju. |
Nemam ja ama baš ništa protiv HD4890, kartica je odlična i predstavlja jako dobru kupnju. Ja samo upozoravam ljude da se ne čude kasnije ako nedajbože bude kakvih problema...
Izmijenjao sam u mjesec dana nekoliko nVidia, nakon 8800GT je bila 8800GTS 640MB, pa onda 8800GTS 512MB, nakon nje 9800GTX i sutra dolazi GTX260. Sve su savršeno radile, a dam si ruku odrezat ako neće i GTX260 savršeno radit. Ja preporučim nVidiu, ti ili netko drugi ATI pa si nek čovjek odabere čemu ga srce vodi :D |
Pa, lijepo sam te i kulturno upozorio (budući da ti nije prvi put), samo ti nastavi:)
|
Citiraj:
|
ooooj, kasno je za takve spike
rađe vas dvojica meni recite ima li kod nas, IGDJE, kupiti Asusove kartice MATRIX serije |
Mmm, Q9650 i Matrix, ciljaš na opaku kombinaciju :zdero:
Vjerojatno si trebao napraviti neki preorder za nju jer ih bude napravljeno samo 1000 komada ako sam dobro zapamtio :stoopid: |
daklem,
ostala mi je dvojba izmedju ati i nvidia kartica, gledam po forumima i kao ljudi imaju gro problema s drajverima itd od ati kartica, pa ne rade kak spada, bla bla tak da sam zaglavio izmedju: Sparkle GeForce GTX260 Core 216, SLi 896MB GDDR3/448-bit, PCIe, Dual-DVI/HDCP ili SAPPHIRE VC SAPPHIRE PCI Express 2.0 x16 ATI Radeon HD4870 GDDR5 SDR 512MB/256bit, 750MHz(core)/900MHz(mem), 2xDVI, Video-OUT, Dual Slot Fan Cooler with 4 heatpipes, Lite Retail e sad posto cijena i nije neka razlika, a zakljucio sam da mi se na moj monitor ne isplati dati 1700kn za karticu.... sta je robusnija i u globalu kartica s kojojm ce biti najmanje zajebancija... uzmite molim u obzir i moj komp... hvala |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:11. |