![]() |
mislio sam na fleku sa tamnijim prikazom slike, promijena boje, nesto... to bi onda bilo 100% to sto sam opisao, ne fleka na ekranu.
|
Vis...i ja sam se prvo smijao ali sam malo razmislio i dosao do istog zakljucka - ode fosfor. Sori. :chears:
|
ja mogu reci da imam 1 mrtav pixel .....
na crt monitoru 17" star dobrih 5god .... nije staklo vec ja bas na slici ... kad ugasim monitor nekih 20sec je jos tamo onda nestane |
Citiraj:
|
Citiraj:
:lol2: a danas, doso po sluske sto sam narucio u četvrtak. Pola robe im nije doslo, katastrofa. Ni u kvarku jedno 2 tjedna prije nove godine ne narucuju nikakvu robu jer je .. eto nova godina |
Nije informatička firma ali zgodna anegdota...došao u Algoritam u Avenue mallu i između ostaloga prošećem do dijela sa medijima...gledam, ima hrpa toga a tražio sam lightscribe medije, zatrebalo mi. Naišao djelatnik odjela pa kažem da uštedim vrijeme traženja i pitam: "`dan, imate li lightscribe medije?"...frajer se zblokira, dođe k sebi i kaže, "ne, imamo samo Verbatim i Traxdata medije"...:D
Mada da budem pošten, nisu imali lightscribe ni verbatimove ni Traxdatine...ali sam to morao sam pogledati.:D |
Naišao u Sinj i čuo da ima jeftinih traxdata DVD-a u Getro-u.
Prešao cijeli dućan kupio neke sitnice, tražim DVD-ove a njih nema nigdje. Pitam prodavačicu (cca 25god ima): "Imate li DVD medija?" Ona:"Kako ne ali ih nisi vidio na uglu?" Ja:"Ne možet li mi pokazat?!?" Ona:"Evo ovdje kako nisi primjetio..." Uzima ona kutiju kad na njoj neka šrotex marka DVD playera. Lijepo sam curi kaza da mi to ne treba, a ona je:"Onda mi nemamo ono što tražiš". OK mogla si odma reć a ne ono DeVeDE plejr! ;) Kada sam izaša iz dućana :D :D :D |
Citiraj:
Što se "mrtvog pixela" tiče. Fizički je nemoguće postojanje mrtvog pixela na CRT-u. Jerbo izraz mrtav pixel postoji samo za LCD. Sad si promijenio izraz u crna točkica što je već nešto drugo. Kod tebe je vjerojatno riječ o prašini unutar ekrana ili kvaru na nekom od tri elektronska topa. Mogao si ga reklamirat prije 5 godina kad si ga kupio a nisi. Tvoj problem. Pa mislim da je malo kasno za kuknjavu oko toga. Citiraj:
Ako se ovdje neko puše, to si onda ti. A prevelika si njubara tu na forumu za takvo nešto.:kafa: |
Citiraj:
Nedavno u Ve-Mila u Splitu uzimam frendu komp, govorim liku komponente bla bla bla..I složimo mi to i kažem mu kad će to oni sklopit da mogu doć po komp. Kaže on meni, imaš tri opcije za sklapanje: 1: Mi ti ga sklopimo, besplatno, i stavimo ti markicu... 2.Platiš 180kn i mi ti ga sklopimo i nedobiješ markicu 3.sam ga slažeš. Kažem je pa nije mi važno za markicu, ako je skinem ostaje pojedinačna garancija po komponentama. A prodavač meni da ako skinem markicu da imam samo 1 god garancije na komponente koliko god one imale jamstva..Ja osta paf..Kaže ja njemu kako je to židovski i kurvanjski, a on da eto tako pokušavaju izbjeć sklapanje kompova.. Ipak je frend platio i od***ao markicu.. Ali, jeli to protuzakonito? Ja sam u istog Ve-mila uzeo komp u 9.mj i nisam ništa platio ni dobio markicu niti mi je to itko spominjao. To sam mu i rekao i on kaže da se neko sigurno za***a.. |
Dali je zakonito ili nije,tko će znat...vjerojatno nije,ali obzirom da nam se zakoni jako slabo provode...možeš prdnut na rupu na koju hoćeš... :lol2:
Sad kao smiješno,a u biti žalosno... Nego da,inače piše za Vemil da se skidanjem naljepnice gubi svako jamstvo...e sad to što nebi trebalo i smejlo biti tako to je neka deseta priča... :fiju: Links je po tom pitanju ok koliko sam upućen,i dalje priznaju jamstvo na sve komponente mislim.. .:) Nego da : @Fanatik : Gle,nije takvim stavrima mjesto ovdje...iskreno malo si me razočarao tim neozbiljnim stavom za svoje godine...kažem za svoje - mislim nisi deda,ali da se razumijemo nisi ni mulac.. :goood: Pokazati razumijevanja i prema noobu koji ne otvara jer ili nezna šta radi,ili ne smije zbog gare. a i zbog neznanja usto,a ne ga odmah poklapat kao zadnju šerpu.. :kafa: Tako da chill i ono...ako ti je lakše da je netko prvi nešto počeo,nemoj se spuštati na taj nivo.. ;) I NHF pls. :beer: Eto,ako modovima šta smeta,pa neka pbrišu gornja 2-3 posta,koliko već treba..?.. :) |
[quote=srale7;909222]Moram priznati da do danas nisam vidio ovu temu, a stvarno je odlična.. I sad sam u komadu pročitao svih 28 strana.. Pa da podjelim i svoja iskustva..
2005 sam se odlucio kupiti laptop. Izbor je pao na Acera WLMI 5024. Uzimao sam preko starine kartice i tu su karticu primali po najboljim uvjetima u jednom ducanu u Dubravi, Arteh mislim. I ja tamo lijepo platim laptop, 10k kuna, i frajer mi kaze da dolazi za max tjedan dan, jer je to bio trenutni bestbuy i stvarno ga nigdje nije bilo. Laptop sam dobio za 3 tjedna..Zvuci malo pederski od njih, ali razumijem..Ljudi su i nije tako strasno.. Laptop i danas radi ok.. Stari nije to do njih nego do njihovih dobavljača.A što se tiče likova koji tamo rade oni su super uslužni i imam samo riječi pohvale.I da dućan se zove Arhiteh. pozz |
Oštećenja fosfora nisu ništa tako rijetko ja sam imao par CRT TVa tokom godina koji su imali malo sprcan sloj kod izrade tako da je moguće, jedan je čak imao recimo takvu bad toččku baš ali to je u biti rupa u sloju...
|
Moj slucaj u Osijeku:
Ve-mil Ja: trebao bi tv karticu U8000 za pc Prodavacica: odite gore na kat s ovim praznim papirom da dobijete stambilj Ja: odem gore, dobijem stambilj i vratim se kod prodavacice Prodavacica: idem ja sada natrag gore na kat pa cu odmah donije karticu -"cekao sam 20min i prodavacica silazi" Prodavacica: nisam nasla gore u vitrini pa cu provjeriti na skladistu -"opet je proslo 20min" Prodavacica: nisam nasla ni u skladistu ali za svaki slucaj cu provjerit opet na katu u vitrini -"nakon silnog trazenja nasla je u vitrini" HGspot JA: trebao bi 25kom Verbatim dvd-a Prodavac: trebate li prazne ili pune JA: okrenuo se i da bi izasao iz trgovine pride drugi prodavac Prodavac 2: oprostite mom kolegi ali danas ima los dan |
Citiraj:
|
Citiraj:
NHF anybody!:chears::chears::chears: |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
RisingPower ipak si malo predaleko otišao, makni post i riješite to preko pm-a jer bi mogao na hlađenju završiti...
|
Iskreno, sasvim mi je svejedno hoću li završiti na hlađenju ili ne jer sam nakon ovoga izgubio volju da sudjelujem na forumu. Čim nešto krivo kažem ili se nespretno izrazim odmah se aktivira nekakvo dežurno zabadalo koje me zasipa lavinom ismijavanja. Mislio sam da je ovo ozbiljan forum na kojem nitko ne šikanira slabije upućene korisnike, ali sam se očigledno prevario...
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
http://www.cheesebuerger.de/smiliege...ge/390/367.png |
@Striček Fanatik (puran zagorski):
Više ne želim trošiti svoje vrijeme na uzaludnu raspravu sa tobom. Rekao sam sve što sam htio, a sada će te jednostavno ignorirati. Lijepo odi tražiti nekog drugog neiskusnog korisnika koji ,za razliku od tebe, nije popio svu pamet svijeta i počni ga ismijavati čim ti se ukaže prilika. Nadam se da ćeš imati bolju (dužu) zabavu od ove danas. Sretno :) P.S. Ona riječ ispod tvojeg nicka sa lijeve strane te savršeno opisuje. :goood: |
Naravno, argumentirao si svoje uvrede. Nema veze. Al smiri se malo, popij koji apaurin, naj se pjenit toliko. Blagdani su.
I da, to ispod mog nicka spada također u smisao za humor. Koji budale nemaju. Kao ti. I ja mislim da ovome nema mjesta ovdje, zaspamali smo thread. Ako imaš šta za reć, al pametno, imaš PM. |
vrijeme radnje: 04.01.2008
mjesto radnje: hgspot u mandiju stoje 2 prodavaca kod laptopa i televizora i dode neki lik pitati dali laptop ima wireless..... ova dvojca sepogledaju zacudeno da koj k... ih to pita.... onda se jedan pametan sjetio da je to ono kad na specifikacijama pise WLAN..... to nekak zgotove i gledam ja macbook i slusam njih 2 sta pricaju... jedan je prepricavao kako ga je danas neki lik ispitivao za plazme i lcdove... pitao ih je za rezolucije.... a ovaj komentira da on nije isao u skolu kako bi to znao, da gdje bi to mogao nauciti i da ga to uopce ne zanima.... i njima dvojci je to bilo urnebesno smijesno i jos su zakljucili da znaju onovnu razliku izmedu lcda i plazme i da je to njima dovoljno.... |
@ RisingPower
@ fanATIk Sa ovim mojim postom je gotovo vaše "prepucavanje" ako se toliko volite odite na kavu ili se nastavite dop preko pma. |
Citiraj:
|
|
Zakaj si postal dvaput?
|
i kaj sad da ja to stisnem u kosaricu i obavim placanje jos veceras?
sutra ga dobivam besplatno?? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
imam jos jednu (ne)zgodu u net-com-u:
ja: dobar dan prodavac: sta trebas ja: trebami nvidia 8800 gt prodavac: sta je to samo sam se okrenuo i iso ca :D:D:D prodavac nezna sta je 8800 gt pa stvarno super. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:20. |