![]() |
ODO ga je umočio. : lol2 : : roller :
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Epizoda s Odom fakat zaslužuje :rigam: smajli.
|
zato sam ja bio pametan ito izbjego. kaj jel ima uskoro neki nastavak kaj je bar malo gledljiv?
|
Pa kaj nije Dominion ušao u Alpha kvadrant via Wormhall.
Propustil sam nastavak te epizode - kaj se dogodilo :confused: Mislim si - propustil jedan nastavak, ali nema veze. Sad će bit belaja. Kad tamo prvo nekaj kenjaju o Julianu da je genetic fr33k ( who gives a rats ass ), a nakon toga OdO postaje jebač rumene kadulje. Ma hebo vas to - dajte KRVI :D |
...
Citiraj:
|
Danas :zjev: :dosadno:.
|
Re: ...
Citiraj:
Karadasija ( K ): Oprostite gospodo, ali vi ste Jemhadar? Najstrašniji ratnici u poznatom svemiru u službi Dominiona. Jemhadar ( J ): Jest mi smo. Došli reko malko preko crvotočine da pravimo belaja. Mnego što se radi. K: Ah eto ništa, drhti se, šupak ždere gaće i tako to ..... Mnego, da mi malko popijem koju rakijicu, skuhamo kavicu. Sjednemo popričamo jeltem. Vidite vi nas pojedete za gablec ako se zainatite. Međutim mi vam nudimo mirovni sporazum - bezumni i hladni ratnici kakovi jesmo. Dajemo život za Karadsiju, ali čemu sad to - svi smo isti ispod fotonskih torpeda. Odojak se već hladi na stolu, pa da prionemo. J: Hah ... što je tu je. Požderimo, popijmo. Nakon toga čemo vam malko slovati Kardasijanke i Bog te poživil. Mnego ... kad malko se napijemo i nakon toga odmorimo - moramo nazvati DS 9 , već smo zabrinuti za Milseovu bebu, to je pravi zaplet, ko jebe rat i krvoproliče - bezumni strojevi za ubijanje, ovisni o drogama, koji misle samo na rat, kakovi jesmo. Hjebote - koji zaplet :rolleyes: :beer: |
ZA SVE ONE ...
Za sve one koji očeju znati koje su serije zanimljive a koje dosadne!!!!!!111one!!!!
Evo vam Direktan LINK , a današnja epizoda je bila epizoda "Business as Usual" , to vam je broj 516. E sad ljepo od tud na dalje morete prije pogldati sadržaj i otprilike videti dla bu zanimljivo ili ne. |
Citiraj:
|
Ovak bi Paske rekao za tu žemsku. :D
Citiraj:
:burn: |
ste iskali morti ovo kroz zadnjih par posteva
http://www.forum.hr/images/smilies/rigo014.gif |
Zadnjih par epizoda http://www.forum.hr/images/smilies/rigo014.gif
|
Šta je bilo u današnjoj epizodi? Jel bila loša ili jako loša?
|
...
Citiraj:
|
E pa ovaj DS9 je da si zile rezes!!
pa ja ne kuzim kak nemre ni jedna nastavak biti bar prosjecan ak nis drugo jer ovo je stvarno katastrofa.:mad: :mad: :fuming: |
Re: ...
Citiraj:
|
Meni je najbolja epizoda iz TNGa "Dyson's Sphere" ili tak nekak. A druga mi je ona iz Voyagera sa brodom na kvantno-fluktuirajući pogon.
|
Re: Re: ...
Citiraj:
|
Re: Re: Re: ...
Citiraj:
|
Re: Re: Re: Re: ...
Citiraj:
|
Moj 1000-ti post
Eto i ja sam dogurao do 1000, a to se naravno treba posvetiti Star Treku... :beer: za sve i :gusti od marelice: (moj najdraži sok :D) za vga killer-a.
|
Re: Moj 1000-ti post
Citiraj:
|
Citiraj:
|
: lol2 :
|
Epizoda s Klingoncima je bila gledljiva, dosta bolja od prijašnjih, samo kaj idioti nisu prikazali fajt:smoke:
Danas je First Contact:) , najbolji ST film. Ste vidjeli kaj su u novinama i na teletekstu napisali o njemu? Da prema Zemlji ide FLOTA Borgovskih brodova kako bi uništili izum Zeframa Cochrana koi omogućuje putovanje kroz vrijeme. Meni je ta flota očigledno promakla jer sam vidio samo jednu Borg kocku, a koliko ja znam warp ne omogućava putovanje kroz vrijeme. |
Da su to pisali fanovi, onda ni tri stranice ne bi bile dovoljne. ;)
Jebena im je flota. :rolleyes: Taj sam film čekao. :clap: |
ohohoh, defajnt in action , samo mi je malo stupid kaj tolko brodova nemre srediti običnu kockicu , ak je to katica mogla sa svojim brodekom , ajoj , pa da , ipak je ono teta katica , njoj niko nije ravan :p
|
5,6,7,8,9,10...... ccccc. kolko sporednih likova , i ko i saki put svi buju nastradali , tj , ovaj put buju asimilirani :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 23:58. |