![]() |
Ovo nije loš mix za 2011, ofc da svako ima svoje favorite, ali jako dobro. |
Citiraj:
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
stvarno obje stvari satiru TOTALNO :care: :D
|
Chi-Ad Eye Am The I. Meni osobno najjaca stvar. :)
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Izgleda da cu i ja morat FB napravit zbog trancea i eventa itd, lakse se prati tamo...
Baja kako ti ide taj profil da te dodam, budm ti lajko stvari :D |
ma Baja slobodno dodavaj stvari vamo i za one koji nisu na fejsu ;) :)
|
U zadnje vrijeme ove laganije stvari uglavnom slušam, nekako umirujuće djeluju.
|
Citiraj:
Citiraj:
Zadnji par dana samo Andy Blueman singlove i remixe, lik stvarno zna napravit dobar trance. E da, i tu idu redovito linkovi, nema zime :D |
Nismo valjda svi smrzli :D
|
Tri novije
|
ovaj malo poznati izvodac je meni prejebeni...nisam naletel na neku losu pjesmu od njega.... slusajte ga... evo jedne meni super :)
http://www.youtube.com/watch?v=I6tVitO6vRo |
Citiraj:
Shamballa i Timewave Zero su mu vrhunske stvari no ostalo je tek iznad prosjeka, ovu zadnju stvar Cocoon neću ni komentirat jer je smeće. Nek se vrati stilu koji ga je proslavio no nekako mislim da je i on otišao u k***c kao još dosta producenata trance-a u zadnje vrijeme. :hitthewal: |
Citiraj:
|
|
|
Citiraj:
Jedna pegla :) |
molim preporuku jako dobrog psy/goa continuous mixa (bilo liveset, radioshow, bilokaj, po mogućnosti s linkom), pošto nisam u tim vodama a baš bi si preslušal :)
|
|
Za sada mi se čini kako će ova kompilacija biti prilično dobra, ko zna možda si je i kupim u tvrdom pakovanju. Nisam si priuštio nikakav CD još od Corstenove Once Upon A Night kompilacije. Sve šta sam od tada uzimao bilo je isključivo u digitalnom obliku, planiram si uzeti i Phantasmu od Boliera ali nikako da je nađem za neke male pare. |
Baja & Ja imamo isti ukus :)
Meni se ova sviđa: ...i ova: -obje su na TRANCEMASTER 7004 |
|
Ovo mi je stvar godine sigurno :
|
|
Iman još masu od danas ali neman volje linkat ;) Citiraj:
|
Evo jedan moj progressive projekti pa slobodno bacite koji komentar.
|
Samo jedno ću ti reć: Go pro, bro!!! :respekt: :D
Upravo slušam i ostale i odlične su, pogotovo Liveset ;) |
Citiraj:
- spora stvar dosta - jednostavna (nema baš reverba, delaya i sličnih karofeka) - jednostavni instrumenti Malo to još doradi, ali svakako piva za trud i incijativu :beer: BTW u čemu si sklepa? FL? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:15. |