![]() |
Metallica - Cyanide
ako netko nije cuo... svida mi se intro riff i ono na basu .... eee.... sad samo treba docekat 12.9 da album izade ! bas me zanima ! :beer: |
Citiraj:
OMFG FUUUUUUUUUUUJ, oglušio sam, fujjjjj, kako bend takvog statusa može tako nisko pasti Uši sam okaljao, fuj Zadnji album je imao jednu i pol dobru pjesmu, i bio je katastrofa, ovo vjerujem da neće imati NIJEDNU. Death Magnetic :roller: Debilniji naziv nisam čuo Cliff Burton se u grobu okreče :/ a Newstead negdje naveliko slavi jer je otišao dok su još imali nekog kredita Mustainea (kojeg osobno nisam preveliki fan) da i ne spominjem |
Pjesma mi je onak...
ni za qurac. |
meh...melodija i nekako moze proc, ali liriksi...omg. Hetfield je izgubio svaki trag dobrog pjevanja.
|
Kao što sam već jednom napisao do crnog albuma su bili vrhunski a onda je krenulo nizbrdo. Bilo je još par dobrih pjesama ali što dalje to gore, najbolje im je da si nađu nekakav drugi posao.
|
Citiraj:
Nema do Justicea, Mastera i Ridea :beer: |
a onak meni je black jos fakat dobar bio,ali nakon toga isto nizbrdo,ni ovo mi se ne svida bas,st. anger je bio ok donekle,ali nije bio uopce pravi metal,nego nesto komercijalnog
|
Citiraj:
|
Preporucio bih bend Inciter (domaci) slican stil kao Metallica. Cisti trash metal
|
Citiraj:
|
pAR BENDova sta volim poslusati
slayer sepultura pantera mastodon machine head metallica isis tool the sword meshuggah ramstein moonspell baroness deftones ektomorf kyuss the haunted and many more...:banana::banana::banana: |
I tako prođe još jedan Sziget, i dobro da je završio, da je trajao još jedan dan, doslovno bi umro:chears:
Slika nemam, jer mosh pit i nije mjesto za fotić:banana: Počelo je sve u utorak sa Maidenima, završilo se sa Carcassom u nedjelju(barem kaj se tiče metala), oba banda su legende, a takvi su i koncerti bili, evo malo Carcassa http://www.youtube.com/watch?v=75S48_aSLw4 Kultur Shock su me totalno iznenadili, meni najdraži koncert na kojem sam bio. Ostatak ekipe je bio manje više što sam i očekivao: Apocalyptica = to sve znamo, ne? Avantasia = fini mišung powera i Heavy-a Dew-Scented, Pro-pain = thrash razbijači Meshuggah = thrash progresiva Iced Earth nisam vidio, jer sam bio previše ranjen:beer: i to mi je fest krivo. Exodus su legende, rasturili su ga pošteno, mislim da sam najviše laktova popio na njima:respekt: 3 Inches of Blood bi preporučio thrash bratiji sa foruma, imaju zgodan combo vokala, gitarist ima growl dionice, lead vokal clean i screaming. Za kraj sam ostavio Punish Yourself, bolesne francuze, totalno spaljena kombinacija techno nabijanja i White Zombie prangijanja,uz efektan scenski nastup(fluorescentno obojena tijela, transvestit-Cheerleadersica:wtf2:, S&M oprema razbacana po pozornici) definitivno najluđi koncert na kojem sam bio. Nadam se da ću se do iduće godine uspjeti odmoriti i zaliječiti sve rane, ipak sam već čovjek u godinama:stoopid: |
i jel ide tko na nile?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Cisti primjer kako se gaza odradjuje... A za sve rijetke : http://www.nile-catacombs.net/index2.htm |
Citiraj:
|
3 inches of blood mi je vec godinama ok,jedino kaj je dosta tesko njihove stvari nabavit,pa ako netko naleti molio bi da mi javi na pm :)
a na nile mozda odem ali cisto da vader cujem :) EDIT: pm stigao,fala ljudi nemojte se vise mucit :) |
Belphegor mi nekada bio vrlo drag, ako zanemarimo iznimno glupe tekstove (Necrodaemon Terrorsathan) hah alli s druge strane ni priblizno idiotske kao jedan Dark Funeral. muzicki su dosta kvalitetan band. 3""of Blood su mi prekrestavi nekako. radije onda biram One Man Army & the Undead Quartet. Grave mi je okej, oni su legende, isto kao i Vader. ali... ma veliko ...ALI... NILE to sve pojede danas
btw slusa li tko malo zešče Stillborn rec. hardcore bandove tipa Hatebreed, Suffokate, Legacy of Pain, Icepick, Oblige...? |
:/
Ja za Nile moram čekati do 2 dana prije koncerta, jer neznam dali cu moći ići poradi posla, a želim ih vidjeti, želim vidjeti tu grmljavinu :care: Valjda ih neće zayebavati na granici i vračati opet, a naši na granici stvarno si grade finu reputaciju vračanja bendova (Alogia zadnja) Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
My Son My Executioner pomalo pliva u tim vodama, poslušaj ;) |
Citiraj:
budem, hvala na preporuci |
Citiraj:
|
Sluša ko ovo ?
http://www.youtube.com/watch?v=vdZYvPZhT1c Bend posvećen zajebanciji s legendarnim arnijevim izjavama,lomim se u busu preslušavajući ovo :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
OMG OMG :roller: |
Citiraj:
Sviđa mi se taj ritam \../ GET TO THE CHOPPA!!! :roller_ |
Citiraj:
|
Koji ste metalac?
POWER METALAC dolazi jasuci belog jednoroga, ubija zmaja magicnim macem, spasi princezu i oni vode ljubav u zacaranoj sumi.
HEAVY METALAC dolazi na Harley Davidsonu, ubija zmaja, popije pivo i kresne princezu. TRASH METALAC dolazi, ubija zmaja, spasi princezu i odjebe je… FOLK METALAC dolazi sa prijateljima svirajuci harmonike, violine, flaute i jos puno uvrnutih instrumenata, zmaj se uspava (umoran od plesanja), onda sedaju za sto, sviraju i pevaju, a princeza igra na stolu. VIKING METALAC dolazi na drakaru, ubija zmaja velikom sekirom, siluje princezu do smrti, opljacka zamak i spali mesto pre odlaska. DEATH METALAC dolazi, ubija zmaja, jebe princezu i ubija je, zatim odlazi. GRIND METALAC dolazi, ubija zmaja, ubija princezu, jebe je, zatim odlazi. BLACK METALAC dolazi u ponoc, ubija zmaja i natice ga na kolac ispred zamka… zatim sodomizira princezu, ispija njenu krv u ritualu pre nego sto je ubije… GORE METALAC dolazi, ubija zmaja i razapinje njegovu utrobu ispred zamka, jebe princezu i ubija je… zatim ponovo jebe njen les, rasece njen stomak i pojede utrobu, jebe njenu mrcinu po treci put, spali truplo i drka nad pepelom. GOTHIC METALAC dolazi, vidi zmaja, zaljubi se u njega zbog besmrtne moci koju ovaj poseduje, i iz ocaja sto ga zmaj odbija sece vene i uziva gledajuci kako mu istice krv. DOOM METALAC dolazi, vidi velicinu zmaja i pomisli da ga nikada nece pobediti, pada u depresiju i izvrsava samoubistvo… Zmaj pojede njegov les i princezu zajedno. PROGRESSIVE METALAC dolazi sa gitarom i svira solo od 26 minuta, zmaj se ubija od muke, protagonist odlazi u princezinu spavacu sobu, svira jos jedan solo sa svom tehnikom koju je naucio na zadnjoj godini konzervatorijuma… princeza bezi, i sada trazi "HEAVY METAL" protagonistu. GLAM METALAC dolazi, zmaj se smeje njegovoj pojavi i pusta ga da udje, protagonist krade princezinu sminku i bezi napolje. NEW METALAC biva ubijen zbog pozerstva od strane ostalih pre nego sto i stigne do zamka. INDUSTRIAL METALAC se pojavljuje u bljestecem kaputu, pravi nepristojne gestove pred zmajem, vredja princezu i biva izbacen od obezbedjenja |
Hah :D, koja je to legendarna fora
Nisi stavio Gore Metalac :D Za njega piše "Protagonist dolazi, ubija zmaja i prospe njegovu utrobu okolo, dolazi do princeze, jebe ju i ubija, jebe ju opet, raspara ju i jede joj iznutrice, jebe opet, spali i prije nego sto ode jos jednom izjebe" :roller: =============================================================================================================== *Why did the chicken cross the road?* Rhapsody: To slay the mighty, great and glorious dragon which honorably bears the unholy symbol of the five flaming crossed swords! Hammerfall: To come to the home of the brave! My Dying Bride: To die alone and embrace the unescapable cold embrace of death on a cold, dark, misty autumn night... It's bloodied body is what I cling to... Iron Maiden: It was afraid of the dark. Sinergy: It went to the fourth world! W.A.S.P. : To fuck something. Manowar: TO FIGHT SIDE BY SIDE WITH THOR'S MIGHTY MINIONS!!! To rock, drink and fuck... AND BE METALLLLLLLLLLL! If the chicken is not into metal, it is NOT MY FRIEND! Sentenced: To end its misery. Lost Horizon: TO ENTER THE KINGDOM OF WILL AND FREE ITSELF FROM ALL CHAINS OF FATE!!! Satan Panonski: JER JE BILA BLUDNAAAAAAAAAAA I TREBA TRPITI!!!!!!!!!!!!! Burzum: To KILL THE JEWS!!! Slayer: TO REFUSE THIS FUCKING RACE, REJECT GOD AND BE BAPTIZED IN BLOOOOOOOOOOOOOOD!! Korn: To get away from abusive parents. Children of Bodom: Cuz it got more painful every time it dies... Annihilator: Chicken isn't it frightening, chicken aren't you scarred... Korpiklaani: To drink, fight and dance till the morning! Yngwie: TO UNLEASH THE FOKKIN' FURY!!!! Vintersorg: To go TO THE MOUNTAINS Ozzy: Chicken gather in their masses... just like witches at black masses... Metallica: To sue the other chicken for crossing his road! Cradle of Filth: RAAAAA RAAAAAAA GROOOOOOUUUUUUUUUUU GREEEEEEEEEEEE CHICKEEEEEEEEEEEEEN GREEEEEEEEEEEEEEE Amon Amarth: TO RIDE FOR VENGEANCE, FIGHT FOR HONOUR, GLORY, DIE IN FIRE! Stratovarius: To hunt high & low! Sonata Arctica: Chicken, my darling, i'm writing to you, tell me that you still love me, whore... Helloween: To be friends with the other chicken! WEEEEE! Chicken don't come easy! Running wild: ARGHHHHHHHH!!!!!!!! Misfits: TO RAPE YOUR MOTHER AND KILL YOUR BABY TODAY YEAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH Judas Priest: Wings of steel this chicken, deadly nose this chichken yaaaaaaaaaaaaaaaaaAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA aaaaaaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhh Evergrey: It went in search of truth Kalmah: It went TO THE SWAMP! Saxon: WAS IT WEARIN' DENIM, WEARIN' LEATHER? Nevermore: Nevermore to lay an egg, the egg collector sang, and it won't be feeling hollow for so long.. Madder Mortem: Because that is where forever opens, that is where it falls apart... System Of A Down: For selfrighteous suicide Cannibal Corpse: To be slayed, butchered, fucked, raped, strangled, for me to feast on its intestines! Symphony X: To unleash the fuyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaah!! Dream Theater: To look another way and not find it there. Phatasmagoria: Jer nekoliko prelazaka nije vecnost, probudi se... Susperia: to enter HOME SWEET HELL! Immortal: To enter the necrotic frostbitten gates of Blashyrkh... Mighty grim Ravendark... Impaled Northern Moonforest: "aagrwwwaehrdfshgrwwwwaeeeeeeer wwwwwweraaaaaaaaaaaaaaaaaaanhraghthsaghttCghteeeee HerrrrraaaaaaaaaIIIIIIIICKEEEEEEEEEgrawarereraNNNNNNNNNNNNNN" Anal Cunt: Chicken's mom is gay. Hatebreed: to FACE WHAT CONSUMES IT!!!!! Temnozor: By fires and murder, the yellow chicken roars... Bal-Sagoth: To enter the cosmic power in it's vast void of empty nothingness and swoosh within the astral forces of the northern something.. BLODU OK JARNA! HIM: To drink the blood and be killed by its love... Limp Bizkit: Welcome to da country, punk, take a look around, it's chicken fuckin' up ya town... CHICKEN IS ACROSS DA STREET Y'ALL! Andromeda: Chicken = 2 Chicken Bruce Dickinson: He didn't want to be in a band with an italian drummer. TO THROW ITSELF INTO THE SEA! Mayhem: To worship satan! Arch Enemy: It needs your flesh... Gamma Ray: YOU-EVIL-FARMERS! YOU'LL NEVER TAKE CONTROL! YOU CAN TAKE IT'S LAID EGGS, BUT YOU CAN'T BREAK ITS SOUL! ONE DAY IT SHALL BE FREE! Joe Satriani: "tiruli triruliliruliiiiiiiiiiiiii ChchchchchchtrilululilialuariaAAAAAAAAAAAAAAAAAAA eeeeeeeeeeauauauauaua *solo*" Dimmu Borgir: Chicken is war, chicken is pain, chicken is all you've ever slain, he is tears in your eyes, he's the bringer of the blight... Cruachan: It's on the rocky road to Dublin! Impaled Nazarene: Chicken has crossed the via dolorosa with zero tolerance. The absence of eggs does not mean peace! Grave Digger: Chickenheart! almighty king, freedom it'll bring! *bagpipes* *krijeeesht* Pantera: To cross the cemetary gates... Queen: The chicken must go on! Fat bottomed chicken make the rockin' world go round! Led Zeppelin: To be a rock and not to roll... Sirenia: It was at sixes and sevens. Blind Guardian: ACROSS THE STREET IT WILL BELIEVE (back vokal: ACROSS THE STREET IT WILL BE FREE!) Nargaroth: CHICKEN IST KRIEEEEEEEEEEEEEEEEEG! Venom: Chicken is in league with Satan! King Diamond: Oh poor little chicken, it doesn't know what it got itself into... HEEEEEEEEEEEEEEHEHEHEHEHehehehehehehahahaha!!! Turbonegro: Chicken's got erection. Nokturnal Mortum: IN THE NAME OF ARYAN PRIDE! Iced Earth: Saviour to his own, chicken to some, chickenkind falls, something wicked comes! Demons & Wizards: He went to fiddle on the green. Undercode: To raise his wings, cuz he knows who he is! Finntroll: Han for iväg med sina trollvänner för att slakta nagra kristna!! :roller: |
ima ima, nisi vidio dobro, he heh
GORE METALAC dolazi, ubija zmaja i razapinje njegovu utrobu ispred zamka, jebe princezu i ubija je… zatim ponovo jebe njen les, rasece njen stomak i pojede utrobu, jebe njenu mrcinu po treci put, spali truplo i drka nad pepelom. |
lol Phantasmagoria? jel ti Tomy platio pivo da i njega stavis na listu :D:D:D:D:D
btw malo masnog rawk'n'rolla |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:39. |