![]() |
Nokia 6233, već skoro 1 god, mobitel strava sam zbog prejakih zvučnika, ni kamera nije loša.
|
SE v630i
već dvije goine i nikakvih problema s njim kartica od 1gb i to mi je dost |
N73ME i N95. Prvi na prodaju. :chears:
|
Nokia 6120 Classic
|
Motorola A1000
SE P900@P910 u dolasku Samsung G800 |
mda 2
d900i nova beba lg ku990 viewty, došao danas |
HTC TyTN II
strava ako neko zna za neku dobru aplikaciju neka mi da link di je mogu downloadati, te ako bi mi neko mogo preporučiti dobar GPS softwer za njega! hvala pozdra kocka |
Zamjenio svoj moddani d750i sa novim k800i brown + M2 2 gb:)
|
Nokia 5310 XM
16,7 milijuna boja + 2 Mpx kamera + FM + MP3 + najvažnije- dimenzije 103,8 x 44,7 x 9,9 hebeno dobar... moćno se mogu postaviti prečice i kratice, kojih nikad dosta, i još nešto 30mgb na fonu i 2 gb na SDcard!!!!!! |
Sony Ericsson P1i, kupio ga danas i odusevljen sam. Dobio s njim u paketu i Bluetooth GPS koji radi izvrsno s Garmin XT-om.
|
urnebesno slucajno uletio k850 :D
|
Nokia 6300. Odličan mob za moje zahtjeve,zamjerka mu je na račun music playera koji je šlampavo napravljen, samo se sjetim Nokie 6230i koji je imao super jednostavan music player, pregledan i potpuno funkcionalan +znatno bolje slušalice koje su davali u paketu.
http://www.mobilnisvet.com/mobilni-s.../Nokia/6300/1/ Tipkovnica mi je super ugodna, meka, finog hoda, mislio sam da je vrhunac bio kod modela 6230i ali uspjeli su to nadmašiti, svaka čast. Inače sam SE lover, ali tu i tamo razbijem monotoniju sa pokojom Nokiom i uvijek sam bio dosad zadovoljan :D |
Nokia 6280
Preedobar mobitel. Ima sve potrebno, 2mpx fotic i kameru, MP3 player i preko 1gb memorije, svi koji kupuju, neka si ga nabave jer inije tako skup! |
Evo nabavio dns za bagatelu novi W350i. Fora mob.
|
sony ericsson k550i :)
i samsung sgh-e390 koji lezi u ladici |
Evo taman staru Nokiu 6080 zamjenio novom Nokiom 6500, classic izvedba:)
|
Jos uvijek Samsung D600. :goood:
|
D600,ionako ne znam šta ću kad ga skršim do kraja.Navikao sam na njega,2gb unutra kartica,i bok.Posluži i kao više nego solidan mp3.:chears:Kupit isti,a novi.
|
Takođe d600...tražim jaču bateriju,kad je nabavim idem u grob s njim...
|
Od neki dan vlasnik N73 s 2 GB karticom.
|
Trenutno jako lose stojim sa mobitelima : Samsung X640 i Samsung S500 , Nokia 3110Classic i Kineski N95 klon Dual Sim ( i to onaj koji je izvana 99% isti ali sve ostalo je tuga i jad uglavnom) . a sljedeci tjedan stize Motorola V8 ( i kojoj se prica da je prva motorola sa odlicnim softverom , pa da probam ) i Samsung Dual Sim .
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Je, sjećam se jednog modela na kojem sam se prvo probijao izbornicima da bi napisao poruku, jedva je natipkao pa bi skužio da se ne možeš povezati sa imenikom:banana: Ono, ako ne znaš broj napamet-ništa od slanja:flyingey: Ja sam isto bacio oko na V8 ali čekam neku žrtvu da prvo isproba:D |
Ja se vec duze druzim samo sa Sonyima, tako da su kod mene trenutno u vlasnistvu K800 i W910.
Sto se tice Motorola, nikada mi taj software nije legao. Samsungov takodjer. Nokia mi je samo jos tu negdje, ali u pravilu sa SE sam si na ti. :D |
Na V8 je navodno Linux/Java, čisto sumnjam da i to nisu uspjeli zakomplicirat:)
Sa druge strane-isprobao sam samo telefoniju i čuje se izvrsno kad razgovaraš... |
Navali onda, jer je W910 80% sminka + ostalo dobro rijesenih stvari.
|
imam SE K800i
|
Citiraj:
ja w880 k700 i ja dalje od sonye nemrdam. eto to sto ti kazes nokia je jos u redu.al ovi ostali mi nikak prilec. |
ma daj te decki T630 rulz(u cvjetu mladosti 4god.)
|
pa, naravno nokia 6280-odlicna je
radi kao nova,ali zapravo je stara-žišku:D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:10. |