![]() |
Ako ima zainteresiranih za F1 TV Pro 8 dijeljenje accounta nek se javi, četvero nas ima, može još jedan.
edit: punooo vas se javilo pa idem redom, može ipak 6, jedan kolega je već bezecirao. Bitno je napomenuti da se aplikacija može instalirati na 6 uređaja, daklem ne možete na tv, tablet, komp, smartphone, tj možete ali onda ste već zauzeli 4 mjesta. Tko ne vjeruje da ide na 6 vamo piše... https://i.postimg.cc/yWdCRb1H/f1.jpg edit: popunjena mjesta |
Ford announce plans to return to F1 from the 2026 season
https://www.formula1.com/en/latest/a...C79l1YQ9b.html |
|
Znaci RB live event je bio takav cringefest, bas tesko za gledati. A sad kad vidim da su prestavili 2022 auto sa identicnim liveryem, drago mi je da sam odustao nakon 10 min gledanja :D
|
Ne znam šta ljudi očekuju od RB-a, pa taj tim služi za oglašavanje firme, mora RB i rogati bik bit u središtu. Meni je to već neki klasičan look, da izgleda drugačije bi mi bilo čudno već :D
Nadam se da će ući i Andretti-GM, mislim da je ovo dobra odluka za RB, vlastiti development motora bi im uzeo jako puno resursa, ovako imaju ipak podršku od firme koja je na tržištu i koja se time bavi. |
Citiraj:
|
Jel bio neko u Imoli zadnjih godina? Imam opciju avionom od Budimpešte, smještaj 2 noćenja i brzi vlak od Riminija do staze cca 250 eura sve skupa. Doduše moram još svakako sa autom do Budimpešte. Ne znam jel se isplati tlačiti sa autom skroz do Imole i jel parking tipa 10 km od staze...
|
|
|
Jep, meni ide za 51.99 eura prva godina
|
Citiraj:
|
Samome sebi sam zadao mentalni note da više ne palim taj drekshow. Šta, počelo je mnogo žestoko? :D
edit: btw kako sherate live evente, jeste to testirali ili? https://support.f1.tv/s/article/2022...language=en_US "you can have up to 6 devices registered at any time. You will be able to live stream the main race on one device only. Multiple streams of the race are currently restricted" |
@xlr kakva onda poanta od share-a ako se ne moze streamat main race na vise uredaja?
Ja gledam s par frendova shareat , ako ne moze main race onda nista od toga :/ |
Share je prosle godine funkcionirao jer je limit bio na 2 streama za live event pa htio podijeliti s nekim. Zaboravio editirati taj dio posta i povuci upit :)
Ove godine ipak idem samo na F1 Access. Ciljam gledati reprize jer zbog bebaca vjerojatno drukcije nece ni funkcionirati. |
Radi na 4 live streama istovremeno, isprobano. Godinama im piše u policy da radi samo na jednom no ne provode tu kontrolu, bar do sada nisu.
|
ove godine se može gledat pre season testing na f1tv, prošle mislim da nisam mogo
|
delete
|
Zadnje tri godine sam gledao testing, pogotovo zadnji kad su se promjenili bolidi tako da to mora ici pod normalno za te pare
|
Prosle godine se prvi dio testinga nije mogao gledati, drugi jeste. Ove godine imaju samo jedan slot od 3 dana i sve ce biti na F1.tv
|
Vrti mi se preseason testing u pozadini i slusam sta pricaju i odjednom cujes zvuk formule onak, onaj onboard zvuk i uz to lagano tc-tc-tc-tc-tc... podignem prozor od stream-a, kad ono mercedes poskakuje, a sto je najludje i dalje poskakuje ne samo na ravnici nego i u zavojima, lol... bit ce repriza prosle sezone za njih...
|
Pripreme pri kraju, bit će zanimljivo. Vidim da jedino Mclaren nastavlja u revijalnom tonu. Toliko "jako" ime, a nikako da se sastave.
|
Prosle godine top vrijeme iz Q3: 1:30.558
Perec danas u RB-u opalio 1:30.305 Mclaren tuga i depresija, Aston super izgleda od midfielder-a, Alfa isto iznenadjujuce dobro, Hulk izgleda up to speed... jedva cekam sljedeci weekend :D |
Citiraj:
|
Da malo skratimo ovu muku do nedjelje, pravi drive to survive iz 82. :)
https://www.youtube.com/watch?v=FAd3ki_qkAU Narator legenda, podsjeća na Clarksona |
Znaci nisam vjerovao kad mi je frend rekao da za vikend pocinje F1 opet :lol2:
Rekoh kaj nije tek zavrsila nedavno:stoopid:, moram priznat da nakon finala 21. interes za ovaj show mi je 0 bodova. Cak nisam ni ovogodisnje smece od DTS-a pogledao, po prvi put. |
Po običaju budem opet zaboravil gledat.
|
Ima tko slobodno mjesto na accountu? Standardna ekipa otpala ovu godinu
|
Citiraj:
Imao sam solo prošlu sezonu jer nisam znao da se može dijeliti😯 Ako se još netko hoće udružiti, javite se na pm, do sutra je popust 20%😁 Sent from my OnePlus using Tapatalk |
Vratite se par stranica unatrag gdje je netko izvadio update iz T&C, dosad su mogla biti aktivna dva streama istovremeno po accountu, od ove godine samo jedan.
Da ne bi bilo iznenađenja. Svi čekamo nedjelju da vidimo jel istina ili ne. |
Znaci Jedan gleda LIVE ostali reprize a izvlaci se kraca sibica da se odluci :D.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:43. |