![]() |
Jučer probao taj Matrix...
Pa koji k je to? :D Em šteka, em traje 5 min. :D Ok, grafika je famozna, ali ostao sam onako, blago šokiran što su to upakirali. :D Btw. ovo mi je drugi naslov koji mi trza (Hell get Loose je prvi, i ovaj Matrix drugi). Jel ste imali takav probelem? I na Guardians of the Galaxy sam imao problema s padom FPS-a. |
Kupi novu graficku :D
Meni do sad nije ni jedna igra štekala, iako nisam igrao ove koji si spomenuo. I Matrix nije ni igra, nego demo za Unreal. A Hell Get Loose je ionak manje ispoliran naslov s obzirom da iza njega stoji tim koji nije toliko iskusan u optimizaciji igara. |
Citiraj:
Na momente mi pada FPS kod one pucnjave. |
Matrix Awakens nije igra, već UE5 showcase koliko dobro grafika može izgledati. FPS i optimizacija su zadnje što ih je zanimalo, možda bolje reći nije ih uopće zanimalo. Za fluidnost tu niti je bilo mjesta niti interesa.
|
Citiraj:
Zanima me jesam li jedini koji ima taj problem? |
Citiraj:
Poslano sa mog SM-N975F koristeći Tapatalk |
Ne znam, kod mene na PS5 DE radi fluidno, nisam osjetio pad FPS-a. Doduse, sve se to vrti na 30 FPS-a :D ali veoma impresivno izgleda.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Radi ti fluidno cijela ta animacija? |
I meni isto je stekalo, pogotovo jurnjava autima. HDR je stavljen na ono "ako igra podrzava"
|
Citiraj:
Thx. :D |
Da li netko ima problema sa PS5 i WiFi vezom? I da li koristi WiFi ekstender.
Jucer se nisam mogao joinati u party, voice chat. U Battlefield V kliknem go online i on meni izbaci da trebam uzeti PS+ koji vec imam. Kada opet kliknem dobijem error. Odem check internet connection i sve radi, na sve sam spojen. Pokazuje da sam online ali ne mogu invite nikakvi prihvatiti dobijem error. Stavim skidati igru iz PS+ kolekcije i nece dobijem error, a na mail dobijem thank you for your purhcase. :hitthewal::hitthewal::hitthewal: |
Nope, čisto sve kod mene, bez jednog disconnecta.
|
Isto sve bez greske
Probaj restore licenses |
Samo kabel 😉
Poslano sa A52S 5G |
koristim extender nemam problema sa povezivanjem. jesi probao resetirati konzolu i net ?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Edit; Jedino sam manualno upalio upnp. |
Pa i nije baš da nema veze.
|
Nije da nema veze, to zna praviti probleme. Probaj PS-u dati fiksnu IP adresu pa napraviti custom konekciju s tim IP-om na PS. Imaš na netu hrpu tutoriala za to.
Ako ti to ne prolazi, probaj još tu fiksnu IP adresu staviti u DMZ ako imaš mogućnost na ruteru. |
ovu su objavili ujutro, kakvo je stanje neznam, ali šeram, možda neko uleti
https://i.imgur.com/qMYdXUU.png |
Ja sam zvao ovi na webshopu nemaju uvid u stanje konzola u poslovnici, a poslovnica nema kontakt broj. A svejedno mi je daleko do Zagreba.
|
zvat mall.hr ti je ekvivalent da se baciš sa 2. kata na cestu, na glavu :D
|
Rekao bi danas, sutra, eventualno do četvrtka će ostati koji komad, nakon toga teško.
Bojim se da bi već danas mogli nestati. :) |
Neka žena je napisala na fejsu da je uzela zadnjih 5 komada..
|
što nije svih 50 uzela, neku ju zajebo :D
|
Koja je cijena uopce, sad ovako "redovno"? Jel skocila ili je kao sto je trebala bit?
|
Što je redovno? :D
Novo redovno ili day one? Day one, disk verzija je bila oko 4000kn, sad je 5000+. :) I neće padati uskoro koliko vidim. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:02. |