![]() |
Bottas NIJE bolji vozac od vetela, pa je i dalje uredno napred. Ali kada treba pokazati znanje, onda se vidi kolko je zapravo prosječan.
Mercedes nije imao nijedan DNF lani ni tehnicki problem, a ove ni p od problemcica, a ferkan je vec imao sranje mehaničke prirode a sezona tek pocinje. Sa gumama su na VI, nekad im rade n3kad ne rade, a vidi veaga, mercedesu UVIJEK rade. No cak me ni ne čudi to sve, ali me cudi rasulo u Renaultu. A Sauber ubija, njima je Kimi donio renesansu u team. Bas mi je drago. Stroll F1 isto slabo, Perez danas na domacem terenu izvukao maks sto moze. Volio bi da uhvati podij sutra. Sutra gasly, kvyat, albon, grosjean... I toliko safety carova. :D |
Citiraj:
Upravo im Vettel i je krivac što lani nisu digli naslov kojem su bili najbliže od 2012 godine. Samo kao fan istog, jasno da to ne vidiš. Sent from S7 Presidency Phone |
Gasly koji vozi katastrofalno ove sezone je imao osjetno bolje vrijeme u q1, samo zato jer je uzeo tow od force indije.
Ova ogromna ravnica je pola pobjede u bakuu, bit i po dva retake od pocetka do kraja ravnice kolko je ogromna. Iskreno nije mi tolko bitno merc ili ferkan, zelim samo dobru utrku za razliku od one dosade u kini. Da se kladim stavio bi oba ferkana na postopju sutra, brzinu za to imaju, samo je pitanje da ih netko ne pokupi :D |
Da bi bio brži od Mercedesa moraš se zabiti u zid ili voziti iznad mogućnosti bolida što znači da su greške nemonovne. Mercedes je toliko dominantan da je i njih sram pa malo i uspore radi gledanosti jer će i ovo malo navijača dobiti proljev od zanimljivih utrka.
|
Svako trežnjenje je teško. I ono od fafa i ono kad tvoj omiljeni XY izgubi dah tj netko drugi napravi bolji posao.
Zato i čitamo ovakve postove pojedinih kolega :) A kolega Gil je odavno izgubio svaku nit objektivnosti oko F1 :) "ovo malo navijača" a na stazama nikad više ljudi nije bilo, kao ni "praćenja" sporta po internetovima :D Ali dobro, on je sam rekao da je subjektivan i da jasno da ima crvene naočale jer je fan, pa ćemo se samo nasmijati jer kao i deanu, konkretni tehnički dokazi su irelevantni :) Sent from S7 Presidency Phone |
Vettel je sjebao sto nije isao uzeti tow nego ih je sve pretekao i prvi usao u zadnji krug
|
Kakav ce to biti hrkljus sutra u prvom/drugom zavoju, uff. Roman Grozni je pri kraju pa mozda nepokupi nikog ali Danilo je blizu vrha pa bi opet moglo biti kamikaze poteza.
|
Mene više zanima hoće li Sainz sutra uspjeti po prvi puta doći do cilja u McLarenovom bolidu :D
A Mercedes inače koristi MSI Afterburner. Samo slidere u desno sa 100 na 122% i motor boosta jače od nVidia Turing kartica :D Sent from S7 Presidency Phone |
Bio bi red. Decko vozi korektno ove sezone, ali previse peha do sad.
Uf kad se sjetim drama u prijasnjim utrkama. Sutra show. 🤗 Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
E da, Sainz mi je skroz na mjestu, ali ima jeben peh ove sezone. Pravi nasljednik Alonsa :D |
Citiraj:
|
@Gabre
Pristran si ti pristran :D Itekako si pristran crvenima :D Ali Lando... imam osjećaj da se mali u rookie sezoni bolje snašao u McLarenu nego Kevin i Štofel zajedno ;) Sent from S7 Presidency Phone |
Znam samo da mi.mercedes nije drag,
Generalno so rukiji ove godone fantasticni. Ne sjecam se dugo da je toliko DOBRIH mladih vozaca u jednoj sezoni. |
Pa vele Merc ne dominira, vidi se ovdje kvaliteta.
Nitko od timova sa merc dijelovima nijednog problema ni greske. A vide jada u ostalih. https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...3f56fafefd.jpg |
Izgleda da je ferkan zapeo s talijanskim smećem od elektronike :D
|
Sad znamo i zasto je Gasly bio tolko brz na Qualy Q1 :)
https://www.gptoday.net/en/news/f1/2...ifying-results |
Red Mulj :D
Sent from S7 Presidency Phone |
pametan potez, nemaju nista za izgubiti, samo su dobili dodatne podatke o radu masine kad se nasvira.
|
Ionako su imali start sa začelja grida zbog kazne ranije. Besplatni exploit pravila.
Vjerojatno Q-Party mod test. Sent from my SM-G965F using Tapatalk |
I Kimi je diskvalificiran sa Qualia (prednje krilo se previse savijalo) tako da i on starta iz Boxa. kolko sam skuzio Spanjolce trojica ce startati is Pit Lanea.
Gasly, Kimi i neznam ko je treci. |
Citiraj:
Sent from Carmageddon |
Pozdrav,
dali može link za stream? što bolje slika naravno :) tnx |
Napisi u google reddit f1 stream. Tamo ces naci kodove za ace player.
Ja nisam bas zadovoljan, stalno mi je buffering. Pa sam nasao na mygoodstream fox sports. Ali to je Sky i za sad radi odlicno. Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sainz starta 9. nakon ovoga s Kimijem, a ima izbor guma, valjda to pomogne sta...
|
Ako ne dodje do nekog kontakta, nadam se da RB osvoji vishe bodova, pogotovo u
odnosu na proslu godinu |
Ajmo Ferrari, ajmo Vettel, ajmo Charlie!! Sve ili ništa!
|
abf613546c6397ac3e74da2e8b4b3c79d2e3f610
Sky F1 HD 1080p |
Sta F1TV prijenos jos nije krenuo ili je samo do mene?
Pa jebote usluga, em platim taj tv em sam jos sim karticu kupio za roaming i sad me jebe app da mi login podaci ne valjaju. Moze li ovaj dan biti gori -.- |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:25. |