![]() |
Sad imam dojam kao da im je bolid nazadovao, a ne napredovao. Prije su sa Hondom znali imat najvisi cornering speeds, tj. sasija je mogla a motor nije.
A i najsporiji Renault tim su. |
Kad u prve tri utrke skupiš više bodova nego cijelu prošlu sezonu sigurno je da ćeš bit zadovoljan.. Uostalom sada barem završi utrku, prije nije mogao ni to..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ovo je tek pocetak suradnje sa renaultom, bolid za iducu sezonu ce sigurno biti bolji kada se pohvata di se sve moze napraviti napredak na novoj sasiji koja ce biti radjena sa renaultovim motorom. Citiraj:
Citiraj:
ali Williams.... koja je to bruka od ekipe ovu sezonu. Ismijavali ste Massu tu, a gle ova dva junfera kako voze. Boze sacuvaj. dobar komentar: Citiraj:
ni ne mogu razvijati bolid kad nemaju feedback ni iskutvo od vozaca |
|
Izgleda da Ferrari trenutno ima najjači motor u F1. Mercedes je izgubio dosta zbog zabrane dodavanja ulja dok je ferrari na samom rubu.
Procitao na Auto Motor und Sport. |
Fascinantno kako je Vettel to hladno i cool primio :)
Sent from Mobara |
Citiraj:
https://i.imgur.com/FQef7Yf.jpg :roller: |
Hahahahahahah... mislio sam na team radio :D
Sent from Mobara |
McLaren's real 2018 Formula 1 car won't appear until Spanish GP
Izvor: Autosport.com Ajde, zivi bili pa vidjeli. |
Sve ovisi o BIOSu koji može unlockati potencijal bolida :)
Baš da, živi bili pa vidjeli. Race pace je dobar, Alonso je dobio na svakoj utrci 5 i više mjesta na kraju kako god. Ali trebalo bi prepišati Hass i Renault. A to vjerujem do kraja godine se bude. Sent from Mobara |
Ma to je da malo kupe vremena. Na ljeto ce vec bit prica “odustali smo od ove sezone, pocinjemo radit za sljedecu”.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Tak jasno. Sad se vidi da Red Bullu (kad radi) ne mogu ništa. Mogu eventualno prebit Haasa i tvorničku Renault momčad. Realno sada su 6/10 i mogu biti 4/10 ove godine.
Što je i debeli pomak u odnosu na lani kad su bili 9/10. Redoslijed bolida onako odokativno 1. Ferrari 2. Mercedes 3. Red bull 4. Haas 5. Renault 6. McLaren 7. Toro Rosso 8. Force India / Williams 10. Sauber Sent from Mobara |
za sada ih izvlaci FA, da nema njega bili bi losiji, stoffel je skupio mrsavih 6 bodova
da tu su negdje, trenutno 6 momcad po brzini auta, makar dosta je nezahvalno za sada govoriti jer ove mid momcadi imaju velike oscilacije, ovisno o stazi |
ja bi gurnuo renault i mclaren ispred haasa čisto jer bi haas mogao imati dječje bolesti koje bi ga mogle koštati bodova.
svake slijedeće godine haas bude bolji i bolji. ameri znaju posao. |
napokon su izbacili on board video Strollovog starta, bas ih je momacki naprao u prvom krugu. kapa dole.
https://www.youtube.com/watch?v=KWNxkxmbRMc |
Citiraj:
|
Jest, dobro je poredao.
Sent from my iPhone using Tapatalk |
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
bome i meni sigurno u top 3. Opcenito Finci, hladni ko sjeverni pol, sa samo njima razumljivim humorom i uvijek prestraseni izraz lica :D
|
Jedino od njih mi je onaj Kovalainen čudan momak bio.
Sent from Mobara |
O pa ovaj vikend se vozi Azersmećan.
Opet ništa od libertynog live-a. To neće ove god zaživit. |
Pa u Španjolskoj bude kaj ne?
Sent from Mobara |
arena, blažicko i jedna boca konjačića za nedjeljno poslijepodne :D
|
Na njemačkom RTLu će prenositi u Ultra HD rezoluciji. :goood:
|
E Moram si naći arena prijenos negdje online, fali mi blazicko, nije mi to to bez njega.
|
|
Citiraj:
Sent from Mobara |
Da. Normalni RTL. Baš me zanima kako će to izgledati.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:16. |