![]() |
Citiraj:
Što se tiče NEO-a, danas je pao na ispod 30$ u jednom trenuntku, odlična prilika za još jedan ulaz. |
Citiraj:
Aha, ok i to mi paše :D Ma trgovao eth/btc, ali nekako mi se ovo više sviđa. Jer dolar je dolar, a btc može brzo pasti... jedino što bi veći postotak bio. |
1 privitaka
sry tesko mi prek moba, ovo je za PAY ako sam uspio zakacit:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Pay mi je u biti najmanji u portfelju, danas nisam vidio neku veliku priliku u ostalima. Malo pomalo |
Citiraj:
|
kupljeno jos NEO-a za 00950 (to mu je i bilo najnize sad u zadnjih par sati i to doslovce na pol sekunde pao ispod), stavljen sell na 0115 ako dode do toga preko noci iako sumnjam...
|
lol btc rusi rekorde...steta sto ostale valute ne prate...
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Budu, uvijek on ode gore, pa se ovi ostali lagano priključe....
Kad se BTC počne ovak dizat, svi prodaju ostalo i kupuju BTC.... sad kad se malo ustabili, opet će pokupovat ove ostale valuta i one će se podići ;) |
Pitam se dokad će Neo padati...
Dođe li na 500k satoshija, dokupljujem ga :D |
Teško da će ispod ove razine....sve me prsti svrbe da ga kupim još sada...
Edit, upravo kupio po 84 Edit2: isti tren počeo rasti :D |
Ajde kupi i ADX da i on počme rasti :D |
On bi ti i trebao sad gore... ak se btc stabilizira,a stoji sad na 3700, taman se Europa budi.... sad očekujem porast, to sam i najavljivao jučer, da oko 9-12 bude nagli porast
|
Citiraj:
Evo to se tako radi :D |
Stavit ću donation adresu i ubuduće tražit naknadu za ove savjete, pas mater svi zarađuju na ADX osim mene :D :p
|
Daj kupujte taj Neo, da ga više prodam po 40+$ :D Brijem da ako ovako nastavi danas, bude otišao sa 0% zarade, pa onda ponovno...
|
Citiraj:
Ja trgujem samo kada vidim priliku, ne ostavljam ponude bzvz i da onda molim boga da se cijena vrati. (Iako se i to nekad zna dogodit). |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa ovaj moj buy order 12726 satoshi se iz aviona vidio. https://s9.postimg.org/3w43i59kr/trade2.png |
Citiraj:
Poslano sa mog EVA-L09 koristeći Tapatalk |
Kupio sma ja neo zato i pada :D
|
Vratit će se Neo s tisuću momaka ;)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Moja ponuda za janjetinu i dalje stoji :D |
odustao sam od nea za sad, ne vjerujem da ce skoro preko 900l sat, no zato ocekujem izbijanje etha na 0.1 btc
inace prodao 550 pay na 35k sat, kupio nazad 400 na 75k, evo ga sad na 168k...eh da nisam prodao na 35k, ali dobro, necemo biti prokleti bqx mi jos uvijek top gainer, zaradio na njemu 1990% a izgleda ce jos ici |
Citiraj:
Ovi očekuju do kraja idućeg tjedna da bi trebao ETH biti na nekih 380-410 |
Jel ima kakva vijest il bar ideja zasto je btc poludio?
|
Citiraj:
Sent from my MHA-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:41. |