PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Svaštara (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=29)
-   -   F1 sezona 2017 (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=282947)

vorda22 30.06.2017. 16:17

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3076507)
samo slijep ne vidi da je to bila cista provokacija od hamiltona, da digne tlak ovome iza i razjebe mu koncentraciju za restart.

Da li je protiv pravila - ne.
Da li je sportski fer - ne.

Pa nije fer ni da samo postoji talijanski proizvodjac guma, pa sto...

Sent from my MHA-L29 using Tapatalk

1v@n 30.06.2017. 22:58

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3076508)
U komisiji za telemetriju, ili mislis da ti bolje znas od njih?

Siguran sam da bolje vidim, jer ako sam ja uspio youtube snimku zaustaviti na trenutku kad je stisnuo kočnicu i napraviti screenshot, a oni nisu... Tu je onda netko lud...

Vjerojatno telemetrija, jer gasa nema, a kočnica je stisnuta do kraja...što je očito nemoguće :fiju:

dean225 30.06.2017. 23:58

Heheheehe.. Rekli su da je ta animacija na tvu za malu djecu. Čitaj nije točna.. :)

Nego Ron Dennis je prodao svoj udio u Mclarenu i odlazi iz momčadi. (25%) Da li je to konačni kraj Mclaren - Honde?

Gabre 01.07.2017. 02:22

Ron je jednostavno starac od 70 godina, pa da ukesira sto se da ukesirati

dean225 03.07.2017. 18:27

FIA čestitala Vettelu rođendan sa diskvalifikacijom i oduzimanjem bodova sa zadnje utrke..

Vettelu, sretan ti rođendan! :)

Poželio bi ti da namjerno još koji puta izbaciš Hamiltona iz utrke. Ovog puta kako treba.

Pupo 03.07.2017. 18:28

Toliko o tome da se gura Ferarri ;) Mislim da je prvenstvo riješeno.

Roso 03.07.2017. 18:45

Citiraj:

Autor dean225 (Post 3077376)
FIA čestitala Vettelu rođendan sa diskvalifikacijom i oduzimanjem bodova sa zadnje utrke..

Vettelu, sretan ti rođendan! :)

Poželio bi ti da namjerno još koji puta izbaciš Hamiltona iz utrke. Ovog puta kako treba.

Odakle ti informacija? Nije valjda onaj "dokument" sta kruži trenutno?

vorda22 03.07.2017. 18:45

Postena odluka. Vettel ce malo bolje promisliti prije nego sto se ponovno namjerno zabije u nekog..

nub 03.07.2017. 18:45

Ma od kud vam to? Jel na official siteu?

Kak bi trump reko: fake news.

http://www.eurosport.com/formula-1/c...95/story.shtml

vorda22 03.07.2017. 18:52

Citiraj:

Autor nub (Post 3077381)

u svakom slucaju, jedina ispravna odluka je gubitak bodova iz zadnje utrke.

zackoj 03.07.2017. 19:03

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3077383)
u svakom slucaju, jedina ispravna odluka je gubitak bodova iz zadnje utrke.

sav nepristrani F1 svijet se slaze da je Vetel kaznu odradi (cak i britanci), ali mi zato tu imamo strucnjaka za dugim iskustvom u F1 koji zna bolje.
Ajde i onda objasni recimo ovaj incident:

Gabre 03.07.2017. 19:35

Vorda je troll ne vrijedi njemu nista pisat

vorda22 03.07.2017. 19:40

Citiraj:

Autor zackoj (Post 3077384)
sav nepristrani F1 svijet se slaze da je Vetel kaznu odradi (cak i britanci), ali mi zato tu imamo strucnjaka za dugim iskustvom u F1 koji zna bolje.
Ajde i onda objasni recimo ovaj incident:

Nemam iskustva u F1, ali imam u sportu vjerojatno vise nego si ga ti gledao u zivotu i znam sto je sportsko nadmetanje, a sto je cisto nepotrebno divljanje...

Ovaj video sto si postao je utrka, a ono sto je vettel naptavio cisto nesportsko ponasanje u situaciji koja apsolutno nema nikakve veze sa utrkivanjem...

zackoj 03.07.2017. 19:46

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3077396)
Nemam iskustva u F1, ali imam u sportu vjerojatno vise nego si ga ti gledao u zivotu i znam sto je sportsko nadmetanje, a sto je cisto nepotrebno divljanje...

Ovaj video sto si postao je utrka, a ono sto je vettel naptavio cisto nesportsko ponasanje u situaciji koja apsolutno nema nikakve veze sa utrkivanjem...

Vettel je napravio goru stvar ali ako je vetel za diskvalifikaciju ovo je za 10 sec. Izgurivanje protivnika sa staze...
Netko je na BRITANSKOM skyu dobro rekao, rade se puno gore stvari, pri velikim brzinama, i to prolazi nekaznjeno.
ali ti znas sta je sportsko nadmetanje, mozda u alpinizmu

Gabre 03.07.2017. 20:23

Citiraj:

Autor zackoj (Post 3077398)
Vettel je napravio goru stvar ali ako je vetel za diskvalifikaciju ovo je za 10 sec. Izgurivanje protivnika sa staze...
Netko je na BRITANSKOM skyu dobro rekao, rade se puno gore stvari, pri velikim brzinama, i to prolazi nekaznjeno.
ali ti znas sta je sportsko nadmetanje, mozda u alpinizmu

Zar si ocekivao drugaciji odgovor od njega?

Hamilton je govno preseratorsko od vozaca, kad on izgurava sa staze na 100kmh+, onda nikom nista, i to radi stalno, a sada vetela razapinju za gurkanje na 30kmh kao da je u najmanju ruku nekoga na 200na sat zasiljio u zid

Ako ga stvarno za ono diskvalificiraju, onda mogu i Ocona, i Sainza u pretprosloj trci

Roso 03.07.2017. 21:06

Eto, službeno je sve gotovo, Vettel priznao grešku, ispriča se, malo PR bulšita od FIJE, i poija vuk magare.

vorda22 03.07.2017. 21:09

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3077406)

Hamilton je govno preseratorsko od vozaca,

Ja u komentarima vidim samo govnarsko-rasisticke porive..

vorda22 03.07.2017. 21:09

Citiraj:

Autor Roso (Post 3077416)
Eto, službeno je sve gotovo, Vettel priznao grešku, ispriča se, malo PR bulšita od FIJE, i poija vuk magare.

Klasika...

Gabre 03.07.2017. 21:13

Gdje je to rasizam u ovoj prici, jedini ti to stalno uvlacis u pricu, nitko drugi.

A kao drugo, mater mu je cista bjelkinja, nije da me to dira uopce, niti njegova boja koze ima kakve veze s tim

IcyTexx 03.07.2017. 21:17

Sva ova pravila i ovakvi razgovori su istovremeno i uzrok i posljedica toga što je F1 postala dosadna. Plakanje zbog "izguravanja sa staze" i sličnih stvari. A i vozači su postali bebice, cmizdravci i dječica umjesto da šute, bore se i voze.

Iz ovog gore klipa, umjesto da se whinea oko nekakvog izgurivanja sa staze, da je Rosberg vozio kao pravi vozač, nakon zavoja bi vratio poziciju koju je izgubio na ravnici.

Blue_Fatal1ty 03.07.2017. 21:28

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3077422)
Gdje je to rasizam u ovoj prici, jedini ti to stalno uvlacis u pricu, nitko drugi.

A kao drugo, mater mu je cista bjelkinja, nije da me to dira uopce, niti njegova boja koze ima kakve veze s tim

Nije hamilton cigan zbog boje koze nego zbog ponasanja.

dean225 03.07.2017. 21:41

Citiraj:

Autor nub (Post 3077381)

Fake Fake.. Ipak je prošao bez daljnje kazne. Navodno se ispričao pa su mu oprostili. Ajde konačno nešto pametno..

Pupo 03.07.2017. 22:02

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 3077424)
Sva ova pravila i ovakvi razgovori su istovremeno i uzrok i posljedica toga što je F1 postala dosadna. Plakanje zbog "izguravanja sa staze" i sličnih stvari. A i vozači su postali bebice, cmizdravci i dječica umjesto da šute, bore se i voze.

Iz ovog gore klipa, umjesto da se whinea oko nekakvog izgurivanja sa staze, da je Rosberg vozio kao pravi vozač, nakon zavoja bi vratio poziciju koju je izgubio na ravnici.

Meni je dovoljno kad vidim kad ne voze po kiši, imaju odgođeni start, bla bla. I onda sljedeći vikend Moto GP i španaju se po stazi u praktički identičnim uvjetima.

vorda22 03.07.2017. 22:06

Uglavnom, sad ako ce Hamilton vodit za 1 bod prije zadnje utrke, treba se samo zabit u Vettela i priznat krivicu. Nista mu se nece desiti i biti ce prvak. Bravo FIA.

Pupo 03.07.2017. 22:11

Jel nije to i šumi radio :D

partwish 03.07.2017. 22:26

Citiraj:

Autor vorda22 (Post 3077439)
Uglavnom, sad ako ce Hamilton vodit za 1 bod prije zadnje utrke, treba se samo zabit u Vettela i priznat krivicu. Nista mu se nece desiti i biti ce prvak. Bravo FIA.

Ali Hamilton je tako divan, dobar i pošten da to nikada ne bi napravio, pa smo sigurni...

zackoj 03.07.2017. 22:40

Citiraj:

Autor IcyTexx (Post 3077424)

Potpisujem u potpunosti..
Danas sve picke u formuli, a sto je najgore Hamilton je predvodnik te nove justin biber F1

Gabre 03.07.2017. 23:07

Citiraj:

Autor partwish (Post 3077446)
Ali Hamilton je tako divan, dobar i pošten da to nikada ne bi napravio, pa smo sigurni...

ma ono, frajer place na radio da neka bottas USPORI kako bi ga sustigao vettel pa da ga onda koci.

da te cujem Vorda komentar, jel i to sportski???

Ili na onaj gore potez kad je rosberga izgurao van zavoja ono gura gura gura dok nije izisao van staze rosberg, a zavoj sirok da mogu dva slepera smotati

vorda22 03.07.2017. 23:23

Citiraj:

Autor Gabre (Post 3077464)
ma ono, frajer place na radio da neka bottas USPORI kako bi ga sustigao vettel pa da ga onda koci.

da te cujem Vorda komentar, jel i to sportski???

Ili na onaj gore potez kad je rosberga izgurao van zavoja ono gura gura gura dok nije izisao van staze rosberg, a zavoj sirok da mogu dva slepera smotati

Cek jel vi tu mene jebete, pa koji IQ imas??? Naravno da nije sportski traziti od kolege da stopa Vettela, ali to je bilo nakon sto se ovaj izvukao bez diskvalifikacije za namjerno zabijanje...

Da mene neko tak namjerno lupi tokom natjecanja, pokusao bi i ja takvo smece na bilo koji nacin zaustaviti da mu se vrati tokom istog natjecanja.

Ja sam prvi da Hamilton dobije kaznu ako je nepropisno vozio iza SCa, ali sad odjednom svi kmece na nesto sto je apsolutno svaki vozac do sada radio kad mu je bila frka da ga ovaj iza dobrim restartom odmah pretekne. Nije vam Hamilton kriv sto je Vettel ispao glup.

xlr 03.07.2017. 23:37

Drago mi je da nitko u Bottasov tim nije poslušao jedan tako sebičan Hamiltonov zahtjev. Čovjek je na kraju u zadnjih 100m osvojio 2. mjesto.

Vettel nije lupio Bottasa, nego Hamiltona. Da mene netko tako lupi dao bi 120% da ga preskočim na stazi. Mislim da je to vrlo sportski i dobar primjer današnjoj mladeži. Bez "ali"! Ne bi tražio od kolege koji se bori za podij da mi uradi uslugu i stopa nekog random guya na stazi kojeg ne mogu preći. Pa što će djeca pomisliti :D

Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:38.