![]() |
Citiraj:
Haha madrid hahahahha :D nes ti jakog ludogoretza :D Ajmo mandjo, hocemo gol. |
Ova tekma ATM-JUV je odron..
Odo gledati Arsenal. :D Kak Welbeck trpa. :D UJ luiverpool gubi. :D Basel, ubica! :D |
Liverpool stvarno vise nemre nikoga pobjedit. Gubi 1:0 strasno. Nakon proslogodinje igre, ovo je skoro pa ne moguce gledat. Kakva su to "pojacanja" kada igraju losije nego prosle godine. Suarez vise ne grize i gotovo.
|
Citiraj:
|
Kak je reko jedan lik: oprostio mi Bog za ovo,ali igramo bolje pod Allegrijem :D
|
Szczesny crveni karton + penal za Galatasaray. :D :D
4:1 |
Di je onaj Hamer of Tor da nam dojde reć kak će Livči osvojit LP ove sezone ? :D
|
Samo LP? :D Očekujem dvostruku krunu od njih ove godine (PL+LP). :D
|
jos uvijek imaju iste sanse kao i real, bayern i ostali :kafa::lol2:
|
Citiraj:
Fakat,di je taj? :D |
Citiraj:
Citiraj:
@Atletico: Arda, ljubim te u bulju kraljuuuuuu! |
Real standardno :D :p :O
|
Juventus je izgubio, bolje od ovoga neide :)
|
Opet neće skupinu proći...
Šta reći, razočaran sam. :( U Bugarskoj odigrana uzbudljiva utakmica. Real dosta promašivao. |
Citiraj:
|
Lihto, dobro veliš.
Skoro skinuo dva penala Ronaldu. Chicarito je imao onaj veliki promašaj. |
Niko nije ni očekivao niš u LP kada je reko da će ostaviti 3-5-2. Cilj je i onako Serie A četvrti u redu i uigravanje pod Allegrijem.
|
Odron od utakmice, naspram onoga jučer , ovo danas gledati je muka isusova...
|
|
Citiraj:
Lako za sustav, čitava seria A konstantno pada u kvaliteti još od sredine prošlog desetljeća i sjajne Milanove generacije koja je triput bila u finalu i jednom osvojila LP. Naravno, s izuzetkom Murinjove pirije u Interu :D Najbolji igrači uglavnom već dugo ne odlaze u seriju A... |
Nije lako za sustav,jer svi primjenjuju blueprint Bayerna iu 2011. da dupliranjem krila otkre beka manje u sustavu. A ovo o igračima...jbiga,Tevez Vidal i Pogba nisu došli na lijepe oči i nostalgiju pogotovo kaj ih je tražilo prek pola Evrope kad su odlazili iz prijašnjih klubova. To kaj Berlusconi i Tohrir nedaju više lipe za klubove...to je njihov problem :)
|
Koliko čujem,B momčad seville na kantridi...idemo to napuniti! :) A Dinamo može tuć očajnog Celtica,mirišem 2 pobjede...glatko :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kažem lako za sustav jer je prvi problem manjak kvalitete u talijanskoj ligi, zato teško mogu omirisati LP zadnjih godina. Od one Juventusove oduzete titule, 5 uzastopnih slavlja Intera, jedan Milan pa onda Juventus u seriji. Preslaba konkurencija. |
Vidim kak je dao svoje,trpa nemilice dve sezone i sad je tek navršio 30...to je ko da veliš da je CR7 dao svoje još pretprosle godine. Pogledaj ko je sve davao ponude Pogbi prije 2 godine :)
A nije ni http://metro.co.uk/2012/05/19/manche...samoah-431107/ ovo za bacit....Sir Alex je dugo imao fetiš na njega. Za Lichsteinera se otimali Real,PSG,Bayern,Totač i Arsenal pa je odabrao Juve. Citiraj:
|
Hahaha, Dinamo će tuć Celtic onda kad ja dobijem Eurojackpot i super sedmicu u 2 dana :D
Danas, hvala velika hrvatskoj lutriji na poklonu od 2.30 na pobjedu Celtica! |
CAAAAAREEEEEEEEEEEEE! :ljubitemajkaputa10: :D :D
Danas onda s lopatom i tačkama u prvu kladu :D |
http://www.jutarnji.hr/dogovoren-vel...-eura/1224613/
A tko će biti špica? Ako Čičarito bude prva špica reala ja ću se objest na krušku. Pa neka kupe barem Rukavinu ili Sivonjiča. Ti ljudi nisu normalni, stvarno. Makar znam što će Perez pizdun napravit. Gurnuti će Ronalda u špicu a kupit nekog odakle mu trebaju veze za građevinski biznis. Stvarno, dobio sam napad sad na nerve. |
Počelo je :D
1:0, 6.min. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:56. |