![]() |
Ae nemoj tako, sjeti se kako je pokakao engleze na euro 2012... :)
|
|
danas ždrijeb
|
Zaspali ste?
Dobili smo Španjolsku, Tursku i Češku. Šanse za 4. mjesto nikad nisu bile veće :) |
Skupina A: Francuska, Švicarska, Rumunjska, Albanija,
Skupina B: Engleska, Rusija, Slovačka, Wales, Skupina C: Njemačka, Ukrajina,Poljska, Sjeverna Irska Skupina D: Španjolska, Hrvatska, Češka, Turska Skupina E: Belgija, Italija, Švedska, Republika Irska Skupina F: Portugal, Austrija, Mađarska, Island Mislin da nemamo bas nekih sansa. Al vidit ćemo, nadam se da se varam. |
naša ili e skupine smrti.
|
Bit ćemo drugi glatko.
|
Citiraj:
Ako si prespavao kvalifikacije, igramo protiv dvije reprezentacije koje su bile prve u svojim skupinama i protiv Turske koja je u usponu |
Do Eura ćemo se mi oporaviti, a Češku i Tursku postaviti na svoje mjesto. A i Španci nisu bogznašto.
Prva protiv Turske, druga sa Česima i sa Špancima odigramo revijalnu i idemo dalje. |
poznavajući našu repku prolazak ćemo prije tražiti protiv španjolaca u zadnjem kolu...
Nego kakva je sad šema? Prolazi 12 grupe i što onda dalje? |
Citiraj:
|
wtf, bezveze. 16 je baš bilo optimalno za europu, al eto platimi je trebao s nečim dobiti izbore
|
PlatiMi ocito vise nece dobivati nikakve izbore, no tragicne posljedice ostaju, jer nitko se nece sad usudit euro vratiti na staro :(
Sto se tice nase skupine, zahebano. Najradije bih da igramo protiv spanjolaca prvu, tu znaju kiksati jer losije ulaze u prvenstvo, kao i sve jace ekipe formu dizu kako prvenstvo ide dalje. Ovako ako pobjede obe, eto nam B postave koja ce gristi kao luda. Turke i Cehe ne mogu komentirati jer ih nisam bas ni gledao. No gledajuci kako mi igramo, nije ni vazno tko je s nama u skupini, jer ako nastavimo tako igrati, mi nemamo sanse ni u jednoj od izvucenih skupina. Mislim da su cesi i turci odahnuli kad su nas izvukli :D |
Ja priglupom francuzu nikad neću oprostit što je uništio proslave osvajanja lige prvaka.
Prije nego što je on preuzeo UEFAu to je bilo nešto predobro. Kak je on doš'o, krasan qrac |
Ne znam tko ce od nasih igraca gristi... Ocekujem sranje od igre, kao i na svakom prvenstvu, hrpu hajpa i melankoliju i cuvanje svetih nozica na terenu. Ako se poklopi, mozda i prodjemo u drugi krug
|
Skupina je teška, ne i neprolazna.
Možemo sa svima po pitanju igračkog kadra, pitanje je samo može li Čačić to posložit kakve će naredbe stići odozgo. |
Ponovit ce se scenarij s kosarkaskog eura.Tesko podcjenjivanje čeha,pa onda plakanje.
|
Na papiru - Barcelona, Real, Juventus i Inter - 6 reprezentativaca - what`s not to like? :D
|
Usro sam se od smijeha kad sam čuo ime - "skupina smrti"... Češka, Turska i Hrvatska...sve nogometne velesile bogati :D
Našim baletanima je i "moćna" Noreška bila problem, a kamoli "uvijek neugodna" Turska i Češka. |
Citiraj:
Btw. oces blokirati ulaz varanu u ovu temu? Sto prije da nas ne ubije svojim optimizmom. |
Varan je na GO do 08.02.2016. Dalje sve ovisi o njemu.
|
Bome dobar godišnji:D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ok, ova tema je gotova. Sve se zna. Novu otvaramo netom prije početka Eura 2016. Prijateljske utakmice naše reprezentacije nećemo popratiti i komentirati na ovom forumu. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:43. |