![]() |
Ma Perez se ubacio Massi tj htio nekim čudom preč Vettela..
|
Drug ili nije gledao utrku, ili je nezadovoljan rezultatima. Današnji rezultati nisu realni po pravilu idu 2xMerc, pa ostali ali neka malo bude zanimljivo . Žao mi je za Hamiltona on je tip jedan ove sezone. Riki je pravi, uvjek drugi dio utrke odvozi super, ima tu neku pozitivnu energiju. U prognoziranju izgleda da me najviše zeza Ferari, kako stvari stoje preći će ih ekipe koje imaju Mercedesove motore.
|
Video
https://www.youtube.com/watch?v=8elIke7lZvU#t=26 Tip koči i dok je Vettel više od 5 metara ispred, miče se naglo ulijevo i Massa se zabija u njega. Situacija jednostavna da jednostavnija ne može biti. |
Citiraj:
Ma zanemarite brku, nešto mu se Vettel opako zamjerio :D Sve u svemu, možda je razlog zašto rosberg i hamilton nisu stiskali svoje mercedese početkom sezone taj što imaju tendenciju kvarova ako se voze na maksimumu, a jedini način da ih se podere je da se njih dvojica međusobno naganjaju jer ih ostali bolidi pod normalnim uvjetima ne mogu stići. Ako je ova moja teorija točna, mogli bi očekivati nove kvarove u nadolazećim utrkama. Lijepo je vidjet ii red bull kako pobjeđuje, barem radi statistike da ne ispadne da je jedna momčad pobjeđivala cijelu sezonu. |
Gledam izjave iz mercedesa - Rosberg ej na ravnini vozio sa 160 konja manje zbog kvara električne jedinice i raštimanim balansom kočnica. Dobro je i izvukao 2. mjesto, svaka čast.
|
Citiraj:
Ako nista bar je cestitao momcadskom kolegi za rezliku od nekih... EDIT: Hamilton kao posran, ali spominje da se odusevio kada je prosao rosberga |
Citiraj:
Suci odlučuju o uzroku sudara i ako je taj uzrok Perez, onda je uzrok Perez, makar je Massa bio otraga. Netko će dobiti grid position penalty, a sad tko...znat ćemo kad suci pogledaju telemetriju. |
Citiraj:
Aha, izgleda dosta demotiviran. A žena koja ga intervjuira ga još potpaljuje s renaultovom pobjedom :) |
Citiraj:
Ako se presijecanjem šikane stekne prednost i pretekne vozač, tada se mjesto mora vratiti. Ako vozač nije napadnut (dakle vozač iza nije krenuo u pretecanje) onda se presijecanje šikane ne kažnjava ukoliko nije namjerno, a rosberg je prilično dobro poderao gume kako bi se pokušao zaustaviti. To nikako nije za kaznu i tako su i suci odlučili. Istovremeno su mu dali upozorenje da će ga kazniti ukoliko učini istu pogrešku ponovno. |
Citiraj:
Usput je u tom krugu napravio najbrži krug utrke :D No bilo pa prošlo, za pola sata će suci pregledati situaciju s massom, a pred nama je 6 uglavnom lijepih europskih utrka......jedva čekam :goood: |
Citiraj:
Zapravo prvi ispad ove sezone, koji sam ja vidio, imao u monacu kada je bolid riknuo i onda se skontrolirao na kraju. Zamisli neke vozace da imaju 4 naslova umjesto jednog. Zanimljiviji bi bili intervjui od utrka. |
|
Jesam ja to dobro čuo u prijenosu da od sljedeće sezone nakon safety cara neće više biti letećeg starta?
|
https://scontent-a-fra.xx.fbcdn.net/...59620719_n.jpg :goood::respekt:
|
5 mjesta kazne za Pereza
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater |
Citiraj:
|
Pa slijep čovjek vidi da je Perez kriv jer je mijenjao putanju. Samo Brko neće i neće :D
|
massa vs brko 1:0 :D
|
Citiraj:
Haha, treba staviti neki score massa vs vettel i vidjeti do kraja sezone protiv koga će brko prvog ispucati više od 20 kritika :lol2: Ovim tempom sve će vjerojatno biti gotovo već do monze hehe. |
Osim Ricciardo vs Vettel dominacije, Alonso bogme zesce samara Raikkonena.. 69-18
|
Citiraj:
|
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=BObcBrAe-ro Vidi ti se ovdje iz helikoptera (doslovno :D ) kako Vettel drži trkaću liniju, a Perez izlazi iz nje van točno koliko treba da ga Massa pokupi. Da je Perez ostao na njoj, Massa bi ga glatko prošao. |
Citiraj:
Massa se iz nekog razloga vracao desno, a perez otiso lijevo. Usijane glave pred zadnji krug... Jako loša reakcija i jednog i drugog. |
Pa i da je namjerno cimnio perez, on ima pravo braniti svoju poziciju i gotovo. Suci panjevi veci od nesposobnog mase.
Ove godine forsira nesto, dosao je iz velikog ferarija... |
Citiraj:
|
Nitko nije osporio pravo na obranu pozicije, ali ne kad ti je već drugi vozač došao do kotača.
Koliko sam upoznat, branjenje pozicije (mijenjanje smjera) je zabranjeno tijekom kočenja. Massa je očekivao da će Perez pratiti trkaću liniju, što i je logično. Pretpostavka je majka svih zajeba i Massa si je sam kriv ovdje, ali glavni krivac je Perez. |
Prva utrka koju sam totalno preskočio. Ali totalno i to cijeli vikend. A ono 2 RB na postolju. Treba pogledati snimku. :)
|
Zna li netko da li je TCOM uspio pribaviti relevantan broj pretplatnika za GP kanal na maxtv-u? Baš me zanima da li će im se ovo isplatiti. Ima li netko na forumu GP kanal?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
To možda ima pravo po tvojim pravilima ali po pravilima FIA-e nije tako, pa je zato lijepo srknio kaznicu a Massa nije kriv.Pa vi stručnjaci i dalje tvrdite da je uredu skrenuti ispred nekoga i stati na kočnicu ko konj pri brzini od 250kmh. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:19. |