![]() |
testiraju na wc skoljci svijeta tojest tamo gdje je najmanja steta i najveca piratizacija.
|
Baš našli testirati tamo gdje je maltene najveća sirotinja, dobro da nisu
počeli u africi testirati. Sa reklamama i dodatnom naplatom za share-anje acc oni pokušavaju vratiti korisnike i pridobiti nove. Teški mozgovi :D |
vrlo logican potez. pa nece valjda poceti u eu koje je najbogatije trziste sa skoro 700 milijuna ljudi.
|
|
Pošto ti daju cijenu u USD, moje pitanje je, gdje se nalaziš? :)
|
Nije moje, pokupio sa drugog mjesta.
Pretrazim iz koje drzave je bio post stavljen kada završim sa delom. |
Imam par slobodnih mjesta na Netflixu,ko je zainteresiran neka se javi u poruci.
|
|
Ako netko želi podijeliti troškove Netflixa nek se javi... Imam još par slotova...
|
|
može mala pomoć, upravo sam kupio slobodan slot od kolege te dobio email i user.
međutim kada isto upišem na aplikaciji kod prijave izbaci grešku da je pogrešna lozinka. da li trebam napraviti prvo na netflixu svoj profil/registraciju sa svojim osobnim mailom pa tek onda unosim ovaj dobiveni mail/pass? hvala |
Samo na log in i unesete podatke
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
ukucam podatke koje sam dobio mail i pass i izabci da je lozinka kriva, da li trebam onda ici na oporavak lozinke ili je nešto drugo u pitanju? |
Ili te netko zaribao ili si krivo ukucao nešto.
|
Citiraj:
Ako se ne možeš ulogirati, netko ti je dao krivi user/password. Prvo ide login pa kreiranje profila. Provjeri s kolegom. Ako ideš na oporavak lozinke, lozinka će se resetirati i kolegi i ići će na njegov email, znači resetiraš svima iza toga. |
Citiraj:
|
Ne.
Uneses njegov mail i pw. Onda ima par profila i prodavac vjerovatno je vec napravio profil za tebe Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Jedan račun je povezan samo s jednim mailom koji se koristi za prijavu. Unutar jednog računa je moguće kreirati više profila. Kreiranje profila je samo unos imena za taj profil, odnosno nema unosa drugih login podataka.
Dijeljenje računa je zamišljeno tako da svi koriste istu prijavu na račun (email;password), a nakon uspješne prijave ulaze svaki na svoj profil (profil se može dodatno zaštititi PIN-om). Ako ti ne radi prijava na račun putem emaila i passworda jedino se možeš obratit osobi koja ti je poslala te podatke. |
Citiraj:
Da bi mogao kreirati profil moraš se ulogirati s podacima koje ti je on dao. :) Ako ne možeš, nešto je krivo, i li ti pišeš nešto krivo ili te netko zajebo. :) Kolega Gemmy me preduhitrio, ali da, tako je. |
Da meni sa njegovim podacima kad odem na log in ne radi, izbaci da je lozinka pogrešna.
Budem ga kontaktirao, |
Citiraj:
EDIT: Makni sliku. :) Nikad ne znaš, ali eto, bolje ne šerati tuđe emailove. :) Nek je jednostavna lozinka, idealno za nekome probiti email i raditi čuda. :D |
Potrazujem jedno neftlix mjesto, za uzvrat dajem HBO Max :)
|
Imao dugo netflix djaba preko crypto kartice, sad je to bye bye.
No žena mi se navukla, tu i tamo, na neke retard shows. Dakle potražujem netflix slot ili neku sličnu opciju. |
Krenule reklame, doduše za sad u USA, Kanada, AU, Brazil, Francuska, Njemačka, Italija, Japan, Koreja, Mexico, Španjolska.
Plan s reklamama košta $6.99. Na kraju će završit da su svugdje reklama pa plati još $5 da ih makneš. |
Citiraj:
|
Citiraj:
cijena pretplate bez reklama ostaje ista |
Citiraj:
Max 720p Sent from my iPad using Tapatalk |
Citiraj:
|
To je katastrofa.
Ajde na neke laptope/tablete, ali na 4k televiziji gledat 720p... Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
Netflix je daleko najpohlepnija streaming kompanija. Od njih covjek nista bolje ne moze ni ocekivati.
Sent from my iPad using Tapatalk |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:32. |