![]() |
Panj sam. :D :D Hvala za tip ;)
|
Citiraj:
Skinuo i ja onemusic i eto tog filinga :D |
Citiraj:
|
Ja volim dobar bargin. Dosta aplikacija ako mi nisu baš potrebne a kvalitetne su neću kupiti nego ću čekati da budu free pa ću ih onda kupiti čisto da ih imam u kolekciji.
Dok recimo neke koje su stvarno odlične i meni jako potrebne sam kupio iako nisam morao, jer je i trial imao sve feature. Do sada sam na aplikacije potrošio sigurno više od 100 kn i nije mi ni malo žao, što ne znači da ne budem happy kada naletim na neko sniženje ili free period xD |
IMHO najbolji music player - zbox (dodatan link)
Ima sve kaj mi treba - swipe to change track, lastfm integraciju + scrobbling, dobar dizajn i dobre opcije. Kaj je najbolje free je i bez reklama. |
Candy Crush Saga je dostupan na WP Store:
http://www.windowsphone.com/en-us/st...e-7596a1720166 Radi i na uređajima s 512MB RAM-a... :kafa: |
|
mogu li se ikako poslati gps koordinate mailom, smsom ili nekako a da ih here maps ili here drive mogu otvoriti?
|
Citiraj:
|
Ima tko kakav info vezan za Snapchat tj 6snap app. Jerbo je Snapchat napravio pravu glupost pred koji dan :D
|
Citiraj:
vjerovatno ce je Huyn vratit nakon tjedan-dva, mozda postigne nekakav sporazum... a mozda iz inata promjeni ime i ponovo izda... tak je bilo i sa onim Tinderom :fiju: |
A jbg, ako ne žele 3rd party appove za svoju uslugu imaju puno pravo na to, nema se kaj sad Rudy bahatit, izdavat novo, mijenjat imena i sl. nego ih žicat da mu daju dopuštenje jer oni uopće nisu na platformi. S Tinderom je bila druga no slična stvar, htjeli su napraviti službeni app no odustali su i dali mu dopuštenje da nastavi sa svojom aplikacijom.
|
Zaba ima jos 5 dana da pusti mzaba na Store... Barem tako tvrde.
Naravno, ja sam glup pa se nadam. Bilo bi super kad bi ih malo cimnuli na fejsu ili na mail pa da se malo trznu... |
Ma vraga će pustiti... Svako malo ih cimnem na face, neki dan odogovor da nemaju novu informaciju....
|
Citiraj:
|
LOL, cuj 'stariji bankar'. :D
|
dosla m-zaba
|
Jel radi?
|
|
I uopće nije loša.
|
Zanimljivo, imamo m-zabu i m-token u jednoj aplikaciji.
Napokon imamo bar jednu aplikaciju koja je bolja nego na Androidu/iOS-u :D |
Jel postoji kakva app za zaključavanje telefona a da se otključava kao na androidu ovako; (ali da nije za zaključavanje slika)
http://1.bp.blogspot.com/-I4bzQzlDkC...ck-screen1.jpg |
Citiraj:
Neslužbeno - |
VLC for Windows Phone, nakon privatne bete stigla je public beta VLC-a
|
Neznam jel već bilo na temi al Gestures beta je genijalna stvar i radi odlično...a koliko znam za sada postoji samo kod WP-a..pa eto...beeelj! hehehe
|
Lumia only :baad:
|
Citiraj:
|
Nudi li ijedan 3rd party file manager značajno bolje iskustvo od onog stock?
|
Naravno, ali ne ocekuj da bilokoji nudi mogucnosti kao slicni programi na rootanim android uredjajima.
|
Ne očekujem ništa u razini Symbian. Isprobao sam hrpu i nijedan nije baš specijalno(uglavnom pro verzije koje su bile limited time free).
Neka preporuka? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:53. |