![]() |
Citiraj:
|
Ja do sada nisam imao problema, a uvijek sam slao PP ispis.
|
Mislim da prolazi i samo PP, u početku sam slao oboje, a onda samo PP i nije bilo problema...
|
Danas stigao prvi haier od 3. :D ostao neokrznut :D
|
Ma daj, tučeš Slavka uvjerljivo?
|
Ja: slavko 0:2 :-(
|
I ja sam na 0:2, al mislim da ga Brko uvjerljivo tuče na gostujućem terenu!
|
Uh, kod mene Slavko gazi k'o Real Dinamo, cca 6:2 :-)
|
Gledaj to ovako, nisu ni ta dva na Bernabeu za baciti, 400 kuna manje otprilike.
|
Citiraj:
|
Imam jedno pitanje za one kojima je nešto stiglo DHL-om,kolika su davanja DHL-u ako naruđba uđe u proces plačanja poreza?
|
Neki ljudi baš nemaju sreće. Oni koji se razumiju će skužiti ovo. Ništa više nije sveto kod carine.
Btw vi koji ste nedavno dobili paket, nakon slanja računa (i dobivanja automatskog odgovora) za koliko dana ste dobili paket na kućna vrata? |
Citiraj:
|
Može pitanje? Nije mi jasan taj invoice kada mi mob dođe, ako ga budu tražili ovi na carini .... Mob kupljen na pandi, kako da dođem do tog invoice-a?
Može li malo pojašnjenje toga? |
Citiraj:
I naravno, mora biti ista cifra, da nebi bilo nismo znali. Kinezi imaju malo drugačiji financijski sustav, pa ne izdaju račune kao u Hrvatskoj ;) |
Meni prosli put uopće nisu bile iste cifre na paypalu i screen shootu od stranice. Jer je na ss-u stranice bio samo mob a ukupna cijena je sadržavala i karticu i neke pizdarije. Porez su udarilu na ss stranice tj manju cijenu tj cijenu mobitela bez popratnih sadržaja
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sporo to ide, od 8.11. paket ni makac iz singapura koliko vidim na trackingu ... |
Sta bi ti, da za dva dana dođe put iz singapura u hrvatsku?
|
Citiraj:
|
pa moj već 10 dana leti i nikako da sleti:)...malo čudno pošto većina dođe za 7-8 dana
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Moj se izgleda zagubio negdje u Singapuru, od 18.10. je tamo i ne miče se. Kinez (Banggood) je jučer obećao da će "ponuditi rješenje" ukoliko ne dođe za 7 dana. Vjerujem da će to rješenje biti "Možeš li pričekati još X dana?", tako da će se teško riješiti bez disputea.
|
Citiraj:
|
|
1 privitaka
Mislim da sam zabio za 1:2 Slavku.
Isa et 100 s focalpricea. Slanje preko švedske pošte. Čekam još zte s Banga, nadam se izjednačenju. I moram još 2 Haiera naručiti. |
Zanimljivo kako nekad pise Stockholm Utrikes, i tada zaobidje carinu, a vecinom pise Singapore.
|
Nije baš uvijek, nažalost...
https://dl.dropboxusercontent.com/u/...orum/haier.jpg |
5:0, kao Dinamo Partizanu 1997. 2 haiera danas stigla :D sad čekam još zte sa banga. Možda zabe počasni, a možda bude Ajax - Hajduk iz 1993. :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:09. |