![]() |
E slazem ti se sa sigom B3mti :D:D:D
Papci jedni :D:D:D |
MAHER jesi ti mozda bio u CW-u i F4EVER?
|
Citiraj:
a na drugo pitanje ja sam bio CW i sada sam F4EVER |
Citiraj:
A mjesec i falanga, ne može se falangirat al može ulovit na par sekundi hehe kao ja :D:cool: |
Citiraj:
Nego, diablo već igram na bnetu... :) Blizz all the way.Gameforge sux :D |
Citiraj:
|
jel ima ko acc u uni 2 preko 100k
|
Citiraj:
Sad će zbog toga nočas lik u uni4 sa AKSom popušit flotu:D:D Lik radi FS na ru 10 sustava od mog mjeseca hahaha: CoolRamb |
faco ja radim fs na ru pa mi nista ne mogu:D
|
Citiraj:
|
nego ;)
:D:D |
|
Bome vas se naguzilo:D:D
Jadan lik hehe |
ma aks uopće nije fora,zato i igram uni 1 bez tih noobovskih sranja,to su prave borbe
|
Citiraj:
: goood : : goood : : goood : |
Zasto nije dobar AKS ?
Meni je bas fora igrat sa AKS-om ako imas dobru ekipu :D Igram i u uni 1 i 4 pa znam To sto neki igraci iz uni 1 ne zele aks je jer bi jako lako mogli se naci u poziciji da im flota bude reciklirana U uni 4 se vise oslanjas na svoj savez nego u npr. u uni 1 jer ako imas duplo jacu flotu znas da ces ga reciklirat,a u uni 4 moras pripazit jer ako mu par njih dode u obranu lako se nađes u poziciji da si bas ti reciklaza Ali ipak mi je uni 1 drazi jer ima jako puno dobrih igraca,ali sve ih vise masovno napustaju igru pa vise nece biti isto bez njih |
I u uni3 igraci masovno odlaze...
Nego... Isus- igras ti mozda u uni6? |
Hehe!!! A danas su meni skrsili svu flotu! Ostal sam bez svega, BB-a, krstarica, transporta, reciklera... Trenutak nepaznje i ode sve u qurac :D :D :D
|
U istom danu smo tri najjaci iz CRO_ef u Uni 5 izgubili svu flotu, i otkrili smo da u savezi imamo uljeza! Prokleta gamad, tako znaci varaju... sad smo ukinuli da se vidi status igraca do daljnjega! Jebeno sam LJUT!!!
|
Tko je spominjao da je u uni5 oko koordinata 1:3xx?
Ja sam nekad bio tamo u blizini. |
Ja, 1:314:6...
|
Citiraj:
falangirat se moze svaki let ,osim onog sa moona |
Citiraj:
sva sreca da vise ne igram :D :beer: |
Citiraj:
Je ali sta ako on razdvoji flotu i posalje u par djelova vaditi Ru pa ti pogodi na kojemu je sva flota :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja ili lovim preko falange ili napadam kasno navece ili rane jutarnje sate |
Ha, ha prebolesno.
Svako malo pročitam o OGameu. Da pitam kako su moja bivša carstva jer neznam kome sam ih dao. |
Evo ekipa na svim sam forumima postavio pa ću i ovdje !
osnovao sam savez CRO Fire u uni-u6, ima nešto članova koji dobro napreduju ! tag je CRO_F !!! :beer: ako ćete se kandidirat samo napišete da ste s ovog foruma ! |
Joj, ja dugo nisam bio ovdje, a vidim da sa ovog foruma ima ljudi koji su u uni5 u savezu kojem sam ja osnivač...
CRO_ef inače... m4Dm4X žao mi je zbog tvoje flote... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:00. |