PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Gaming (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=38)
-   -   Guild Wars (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=20420)

Pajser 12.06.2007. 16:57

But where is Fozzy :D
Maybe Elona will look the same after 100 years? :stoopid:

trpi 16.06.2007. 15:37

prvi gladiator point bez hilera u timu. e al koi krumpirici svaki put ono svi pocrkamo osim jednog taj reza drugog ovaj treceg i tako opet svi u napad i pwnamo gamad. posebno me zadivilo sto smo neobicno dobri bili protiv monkova, a svaki drugi protivnicki tim imo monka, jedan cak i +ritualista hilera al nie stigo izhilat monka. moj build zakon protiv monkova i tako castera, nemoze blokat + dazed....
http://www.imagesforme.com/thumbs/8460gw012.jpg
i da majke mi 10. je pobjeda, nisam ufatio dok je to pisalo jer sam piso ovo very good work:)

MechBot 17.06.2007. 11:49

I ja isto imam Guild Wars, budući da mi je WoW preskup za placanje. Pa eto, 13 sam level, Ranger/Monk. Mogu reći da sam poprilično zadovoljan igrom. I još k tome sam u hrvatskom guildu, ne moš' bolje. :)

TheProfiler 22.06.2007. 09:12

Jučer sam kupio curi za poklon i malo smo igrali....simpa.
Jel itko ikad probao igrat preko 56k modema, nemam ADSL a i ja bi malo igrao...
Vjerojatno je teško izvedivo.
PS: u kojem add-onu dolazi assassin? U Factions?

SniperWolf 22.06.2007. 09:29

Kad sam ja igrao prije cca2 god je bilo teško igrivo, a sad ima još više igrača tak da nisam baš siguran..
yep, sin i ritualist su u factionsu.
stavi si adsl ;)

Pajser 22.06.2007. 14:48

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 752236)
Jučer sam kupio curi za poklon i malo smo igrali....simpa.
Jel itko ikad probao igrat preko 56k modema, nemam ADSL a i ja bi malo igrao...
Vjerojatno je teško izvedivo.
PS: u kojem add-onu dolazi assassin? U Factions?

Ja sam igrao GW na 56k (sa onim modemom koji prodajem) i išlo je bez ikakvih problema.
A to ti je bilo prije nekih 3 mjeseca tak da što se toga tiče nema problema, igra je optimizirana do savršenstva. :goood:
Ali ako već imaš CD-e instaliraj na svom kompu pa isprobaj.

Pajser 23.06.2007. 03:22

Razotkriven misterij

1 privitaka
Ako ima onih koji su se pitali odakle ona mala djevojčica po imenu Gwen i što ona radi tamo ispred zidina Ascalona i čemu oni questovi donošenja kape i skupljanja cvijeća kad se ne dobija ništa. E pa izgleda da će odgovor na to pitanje dati EotN. Naime ona se pojavljuje, ali više nije djevojčica.
A ovo bi trebala biti ona:
Privitak 7491

Pajser 23.06.2007. 03:33

1 privitaka
Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 738877)
pa ljepo gw2 čekati <--- to se čeka"

Već vidim koja ću rasa bit:
Privitak 7492

trpi 23.06.2007. 03:54

a ja tek sutra tj danas idem po nightfall:)

TheProfiler 23.06.2007. 08:18

Citiraj:

Autor Pajser (Post 752447)
Ja sam igrao GW na 56k (sa onim modemom koji prodajem) i išlo je bez ikakvih problema.
A to ti je bilo prije nekih 3 mjeseca tak da što se toga tiče nema problema, igra je optimizirana do savršenstva. :goood:
Ali ako već imaš CD-e instaliraj na svom kompu pa isprobaj.

Ali cura je već aktivirala account kod sebe. Mogu svejedno instalirat i pokrenut?

tmarosi 23.06.2007. 09:50

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 753122)
Ali cura je već aktivirala account kod sebe. Mogu svejedno instalirat i pokrenut?

bez beda

samo moras imati instakiran GW na kompu a pokreces ga preko username i passwords (tak mozes na bilo kojem kompu)

TheProfiler 23.06.2007. 10:05

Netko mi je spomenuo da bi grafika mogla bit problem. WTF?
Ne pokreće li se grafika sa mog kompa? A preko mreže samo komunikacija i updateovi?
Eh da, updateovi....kako ću sa njima? Treba mi cca pol sata za skinut mp3 od 5 megabajta...hm.

EDIT? Ideja! A jel bi ja mogao instalirat GW, aktivirat account, otfurat komp kod ženke, spojit na ADSL, d-loadat updateove i onda ga otfurat nazad doma? Bi to išlo?

tmarosi 23.06.2007. 12:05

najbolje ti je od nekoga (frenda ili kog vec) uzeti njegov exe file od GW-a (cca 3.5 GB) i prekopirati ga sebi na komp. jer u tom fajlu su ti updatei skinuti (ovisno kada ti je fredn zadnji put bio u igri) i onda ne moras skidati na svom kompu

TheProfiler 23.06.2007. 12:14

Samo exe? Niš' drugo? Pa to bi onda mogao od male iskopirat...hebena fora ak je samo to...
Thnx!

SniperWolf 23.06.2007. 13:48

Ma kakav EXE fajl pa to ima 3mb
treba ti .dat file u GW directory folderu - to zamjenis sa svojim (koji nema sve updateove i to) i sve radi.

tmarosi 23.06.2007. 13:54

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 753260)
Ma kakav EXE fajl pa to ima 3mb
treba ti .dat file u GW directory folderu - to zamjenis sa svojim (koji nema sve updateove i to) i sve radi.

ma da...na .dat sam mislio...lol.....

Pajser 23.06.2007. 14:35

Citiraj:

Autor tmarosi (Post 753264)
ma da...na .dat sam mislio...lol.....

Da to šljaka bez beda.Ali pazi da nije pravljeno puna screenshotova jer će ti se onda počet i te sličice skidat.

SniperWolf 23.06.2007. 14:52

Moram priznat za ovo gore nisam znao
^

noda 23.06.2007. 17:32

Citiraj:

Autor Pajser (Post 753291)
Da to šljaka bez beda.Ali pazi da nije pravljeno puna screenshotova jer će ti se onda počet i te sličice skidat.

lol ne.. :stoopid:

ssovi se u svoj folder spremaju i nemaju nikakve veze s gw.dat fileom..

TheProfiler 23.06.2007. 22:00

Instalirao, pokrenuo, prekopirao .dat i radi ko beba na 56k. Budem sutra otišao po svoj primjerak, GW+Factions. I odmah startam sa assassinom, oni su mi omiljeni. Ali jel mogu uzet lika iz factionsa i krenut od samog početka GW?...kak to šljaka, jel jedna igrica ili dve? Dva exe-a ili...?

trpi 23.06.2007. 23:01

oce neko nightfall buddy key, moze se igrat nightfall 14 dana il 10h.

Pajser 24.06.2007. 04:00

Citiraj:

Autor noda (Post 753439)
lol ne.. :stoopid:

ssovi se u svoj folder spremaju i nemaju nikakve veze s gw.dat fileom..

Da (trust me isprobano,viđeno,doživljeno- imao sam screens folder od cca 700MB :)) al lako se to riješi:
1.Način - Snimiš odma i screens folder i dat file tako da sve bude na mjestu i ne moraju se skidat screenshotovi kad su već kopirani.
2.Način - Izbrišu se screenshotovi iz screens foldera(ili se kopiraju negdje dalje), uđeš u igru, izađeš iz nje i onda log zapamti da nema screenshotova pa se oni neskidaju.:beer:

Pajser 24.06.2007. 14:26

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 753644)
Ali jel mogu uzet lika iz factionsa i krenut od samog početka GW?...kak to šljaka, jel jedna igrica ili dve? Dva exe-a ili...?

Je jedna je igra (jedan exe), ali ne može se sa ass. startat u propheciesima.
To je meni bilo bad kad sam htio počet prophecies sa War/Par pa nije išlo, al sam igraj priču i nadoći ćeš već.

TheProfiler 25.06.2007. 11:24

Citiraj:

Autor Pajser (Post 753945)
Je jedna je igra (jedan exe), ali ne može se sa ass. startat u propheciesima.
To je meni bilo bad kad sam htio počet prophecies sa War/Par pa nije išlo, al sam igraj priču i nadoći ćeš već.

Divota...kako misliš naići?
Koliko traje main story? Budući da ću igrat na 56k račun za net će mi bit cca. 300 kn mjesečno...valjda ću uspjet završit u tjedan-dva...ak sam uspio neverwinter...

SniperWolf 25.06.2007. 11:54

Nije sve u tome da ju sto prije predjes od mjesta gdje pocnes do zadnje misije ..
nabavi si adsl, manje ce te kostati, vise ces se naigrati..

Pajser 25.06.2007. 15:12

Citiraj:

Autor TheProfiler (Post 754456)
Divota...kako misliš naići?
Koliko traje main story? Budući da ću igrat na 56k račun za net će mi bit cca. 300 kn mjesečno...valjda ću uspjet završit u tjedan-dva...ak sam uspio neverwinter...

Citiraj:

Autor SniperWolf (Post 754476)
Nije sve u tome da ju sto prije predjes od mjesta gdje pocnes do zadnje misije ..
nabavi si adsl, manje ce te kostati, vise ces se naigrati..

Slažem se sa Sniperom ako misliš tako intezivno igrati radije uzmi DSL, isplativije je puno.
A sad, za koliko ćeš završiti ima puno faktora, a samo jedan od njih si ti jer kasnije misije dosta ovise o drugim igračima također jer ipak je to multiplayer;)

trpi 25.06.2007. 15:42

i da nikako se nemoj ograniciti na pve, ono jednom probat pvp nis ne kuzis ko i vecina u pocetku i odma nie to za mene, nemoj tako probaj malo vise pvp kad skuzis zaboravis na pve:)

Gemmy 26.06.2007. 13:37

Citiraj:

Autor trpi (Post 754660)
i da nikako se nemoj ograniciti na pve, ono jednom probat pvp nis ne kuzis ko i vecina u pocetku i odma nie to za mene, nemoj tako probaj malo vise pvp kad skuzis zaboravis na pve:)

Ja se sad prebacio na pvp,pve postao previse monoton

Tu i tamo bacim FoW,UW ili neku misiju u HM :D

trpi 27.06.2007. 04:28

o da itekako monoton. ja kupio prije neki dan nightfal jedva ceko opet misije kvestovi kreno pve napravio dervishicu kad ono kvestovi odi tamo pricaj snjim vrati se eo ti nagrada.... dodji do ranka 3 il 12lvl radeci take stvari... e reko necu, vratih se na ab, definitivno najzabavniji pvp:)

btw. http://www.imagesforme.com/thumbs/2803gw014.jpg :)

Gemmy 27.06.2007. 10:51

hehe ide ti u RA :p

ma meni je to ok,nego nikako dobit postenog monka u ekipi, a kad ja idem kao monk dobijem isto monka u ekipi i neka 2 njuba :S

Ja sada samo presim po AB i RA,cekam da pocnemo se baviti GvG i HA valjda ce biti nesto od toga

Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:04.