![]() |
nakraju ću poluditi i instalirati si vodeno hlađenje za sve i mir :D ovo više smisla nema što s tim hladnjacima rade... :S
|
Nitko nezna odgovor na moje pitanje?
|
Citiraj:
|
|
stavio već stranicu/dvije prije.
|
Od stare grafičke mi je ostao accelero s1 rev2.0 a nekidan sam si ubo zotac gtx 560 TI i hladnjak mi je sasvim uredu kad je u win ali recimo neke igre ili opterećenje taj ventilator mi je prebučan.Dali bi accelero mogao hladiti ovu grafičku?
I imam problem još jedan,.bacio sam one dijelove za nvidia grafičke od hladnjaka,dali se mogu negdje naručiti(makar i ebay)? (pod accelero naravno mislim još +120mm vent) |
Ima li tko iskustva sa kojom od ove dvi ? Namjena je odigrat koju igru na 1680x1050 monitoru ,ponekad 1080p ekran.
MSI 560 ili Asus 560. Koja ima bolji/tisi cooler ? Na netu ne nalazim review-ove za ove dvi kartice :stoopid: .Wolverine je spominja 55-60c za ovu Msi ali mi ova slika ne ulijeva bas povjerenje ? http://img35.imageshack.us/img35/3521/0518037984.th.jpg Asus ? @edit Neznam dali je bilo(vjerojatno je :)).... zanimljivo rijesenje http://www.overclock.net/t/1086286/c...ti-corsair-h70 |
U tom slučaju bolje MSI model i jedan razlog više garancija od 3god:) i vjerujem da je tiša u odnosu na Asusov model, a i hladnija.
|
Citiraj:
Necuje se uopce vise! |
Narucena ipak Asus-ova ,iako su svi govorili MSI pa cemo vidit . Podjelin misljenja kad mi dodje sutra ;)
|
Bacio si 100kn u bunar no ajd.
|
ode 12 mjeseci garancije i gajba piva
|
Citiraj:
|
Ma kakav Hawk, on je govorio o GTX560 vulgaris i uzeo je GTX560 vulgaris.
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Iskreno, vidim da je nesiguran pa je brzao s zaključcima. |
Citiraj:
http://www.imatters.net/wp-content/u...the-window.jpg a i ovo :D http://www.precisionwindowsystems.co...own-toilet.jpg |
Citiraj:
@edit gigabyte preskup, gainward (nikakvi hladnjaci)/preskup ,palit/zotac mix ovo prvo dvoje .. U prvom planu je bila polovna gtx460 za 800-900kn, ali je to propalo, tako da je ovih 1300 vrh vrhova sto san bia spreman dati za graficku trenutno |
hawk (tf3) je tiši od t2, a tf2 je nečujan osim u furmarku.
naravno da neće u trećoj krepat... inače su danas stvari napravljene da traju po 10 godina :) |
Imao sam na testu i jednu i drugu.
Taktovi su isti, performanse iste, razina buke ista. Obje su dosta tihe. MSI N560GTX M2D1GD5 Dirt3 - 52-55 °C Furmark 60°C Asus ENGTX560 DirectCu Dirt3 - 60 °C Furmark - 67 °C |
Citiraj:
Opet , nisan tia davat 200-300kn vise za grafu samo zbog boljeg hladnjaka, a ove dvi su mi se ucinile kao dobar izbog ulozeno/dobiveno Citiraj:
|
eo ovako.... radio bih SLI sa dvije ovakve kartice pa bih vas molio da mi preporucite napajanje koje bi to izdrzalo
ostale komponente koje imam su: Phenom II X6 1090T Gigabyte 990XA-UD3 DDR3 4GB (2x2GB) Kingston, 1600MHz, CL9, HyperX Genesis |
Citiraj:
Imam hawk i gigabyte i mislio sam da je gigabyte glasan dok nisam nabavio hawk. Iskreno hawk me podsjeća na 470 gtx po glasnoći. |
to na loadu? ma na loadu je i tf2 prilično glasan, ali furmark load, ne gejmanje.
|
|
Citiraj:
|
moj hawk na 60 % se čuje i više nego sam očekivao, a na 70 % već čupa živce
|
Da, TF2 se čuje nešto više od Gigabyte Windforce hladnjaka, no na par Windforce hladnjaka sam čuo dosta iritantan zvuk lopatica i ležajeva dok je grafa u idleu. Meni osobno recimo to više smeta.
Zotac ima vrlo tihe kartice no zato su i temperature više. |
Vrijedi li Zotac GTX 560 1200kn nova?
Kakove su ove po pitanju buke i je li problem što je ovako "prerezan" pcb? |
Znači svi polako počinju ciganit s malim PCBom. Prvo gainward a sad polako i ostali. Makar ta zotakica i liči na nešto zbog tog hladnjaka. Sad kolika je buka, neznam. Sve ovisi što se nalazi ispod plastike.
|
Citiraj:
O razini buke konkretnog modela ne znam ništa. Citiraj:
Ima li okljaštrenu regulaciju napona? Nema, ima 4+1 regulaciju kao i recimo Asus GTX560 DirectCu. Ima li srezane taktove? Nema, na protiv lagano su podignuti sa 810 na 820MHz Dolaze li svi potrebni adapteri u bundleu? Dolaze (za razliku od recimo XFX-a) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:48. |