![]() |
Jel' netko uzimao preorder preko origina ?
Kažu ljudi na EVGA forumima da su dobili gratis igre na originu |
Testaj pa javi :D
|
Pa zato i pitam, jer nisam sam napravio preorder :)
|
Citiraj:
Zato ti i kazem da preordaš i javiš jel istina xD |
|
Hahaha,koji pehista
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
ma ja budem ćekao da izadje pa opet na ebayu od nekog kineza kupio kao bc2 za 18$ par dana nakon što je izašao,moram samo pogledati dali će taj seler imati i bf3 i uzimam tamo :chears:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.thehut.com/games/platform.../10353529.html http://www.zavvi.com/games/platforms.../10353529.html a za razliku od game.co.uk, ovdje nema poštarine :goood: |
nemogu nijedan link otvorit od ta 2 :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
"strah carine" od 50-ak kn, FFS :no2drug: |
Citiraj:
|
Citiraj:
naravno da stavljaju, kao i svaki drugi shop. kako je već rečeno (barem milijun puta), teoretski se svaki paket otvara na carini i ako je vrijednost veća od 160 kuna određuje dodatno davanje - u ovom slučaju, PDV na ukupnu vrijednost i još neke takse. nema te što biti strah, svašta. e sad, ako imaš sreće i naletiš na carinika kojemu se ne da provjeravati baš svaku pošiljku, nećeš platiti ništa dodatno. bilo kako bilo, u oba slučaja prolaziš jeftinije nego da uzimaš u npr. Algoritmu. @ robert7: nemam pojma zašto, linkovi uredno rade. |
Citiraj:
Al više ću naravno igrati ovo drugo. |
A pošto uzimam xbox verziju vjerojatno cu onda sa game.co.uk
Fala na odgovorima |
Citiraj:
|
BF3 kod nas izlazi 27.11. a MW3 8.11. zar ne?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
bf3 izlati 27.10. |
Citiraj:
|
Odakle najbolje naručiti box verziju ?
|
Citiraj:
Neo ak mislis na xbox najbolje ti sa game.co.uk ,a za PC verzije je dao gore Fler linkove do dvije izvrsne trgovine |
Ne, mislim za Nintendo DS, naravno da mislim za PC, tko normalan kupuje ovakvu igru za konzolu? :)
|
ja ću sa zavvija vjerojatno.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:37. |