![]() |
Pozdrav,molio bih vas kad bi netko imao dotu 2 beta key za prodati ili trade samo? please hitno je!! hvala unaprijed :)
|
Ahahah, live stream dote sa hrvatskim komentatorima :)
http://www.joindota.com/en/livestreams/782-art3us edit: završilo |
Jazo i techor :D.
|
|
ako netko ima key viška nek se javi. THX
|
Šta je ovo, po 10 minuta traži game :(
|
Citiraj:
ne znam, bio sam na spavanju. oko 20 h je sve štimalo :stoopid: |
Ima nade :)
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...71211959_n.jpg Citiraj:
Ma štimalo je i jutros sam nije bilo ljudi na EU serverima :D |
najs!
|
Citiraj:
ne znam jesu li updejtali test dotu jer sam je maknuo pa ne mogu ni vidjet koji je heroj došao... |
kako se vec spekuliralo, ingame shop je tu. Ima svasta za uzet al su cijene prenabrijane no nesumnjam da ce vec danas/il kad otvore ahop biti vizualno upgrejdani heroja.
Jedina odlicna stvar je ta sto se nece s parama moci utjecat na sam gameplay ko u nekim ostalim jado igrama. |
Citiraj:
|
Danas sam odigro par rundi i dobio jedno 6-7 itema, kao shoulderse za furia, hook za pudga, kapu za kunku... i tak...
Fora, vizualsi... |
Znači dobiješ iteme random kao u team fortress-u? Zakon!
|
Da, valjda...
Al čudno mi je da sam dobio više bodova i itema dok sam izgubio neg dok sam wino... Nakon loosa sam dobio jedno 5itema..., a možda su manje vrijedni.. ko bi ga znao. |
Ali se igra buga kao luda od zadnjeg patcha. Pickam heroja i pukne mi net dok su jos ostali iz teama pickali, i nisam se mogao vratit u partiju nazad, uredno vidim da je netko kupio kokoš, ćujem zvukove i sve, ali ne mogu stisnut play i krenut igrat već mi stoji u onom pick meniju. Na kraju stiso repick i onda sam mogao igrat. Par puta je igra samo stala, smrznula se skroz. Not good
|
stisni alt enter za pick heroja... nije bug, samo je glup interface...
al stvarno, s tim interfaceom, šta glume.. izgleda koda biram pokemone |
Je, bio je bug... heroj je već bio pickan i apsolutno nikak nisam mogao maknut taj screen s ekrana :goood:
I slažem se da je bezveze napravljeno s tim kao kartama ili šta već. Ostavit da default bude klasični GRID i gotovo. I evo sad se buguje opet, moram par puta restartat Steam da bi uopže mogao krenut igrat, stalno connecting to Dota2 Network. Cooool |
Jel padaju itemi?
Valjda ostane koji i za mene, jer trenutno nemogu igrat do daljnjega :( |
evo baš mi je opal kosmodisk za tidea :D
a sad irokeza opet za tidea :D |
|
Citiraj:
|
Skeleton King na djelu. S obzirom da sam noob koji je prešao s LoL-a, ovo je veoma dobro
|
Pudge 1-9
Broodmother 0-9 Axe 2-10 Prestrašno! |
Citiraj:
|
potvrđeno je da će Dota 2 biti F2P odnosno free to play. samo će se itemi za heroje plaćati. više info na Dota 2
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Jesu dodali danas sto? Ja nemam neta jos uvijek pa mi lakse vamo pitat |
U patchu za test dotu
Citiraj:
Citiraj:
|
Osvojilo se finih itema zasad. Mač za juggera je zakon. :D
Ako netko ima bradu za furiona, može trade :goood: |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 09:04. |