![]() |
Zvuči ko državna služba :D
|
Citiraj:
|
Ja sam ozbiljno razmišljao da pređem u VIP kada su ponudili prebacivanje nepotrošenog u slijedeći mjesec. Taman sam mislio skupljati megabajte kroz godinu i onda ih potrošiti na ljeto kad u apartmanu nema WiFi. Onda su nastupila sitna slova koja kažu: samo do duplog prometa. Tako da ništa od moje dobre ideje. Inače da daju više skupljati nepotrošenog, prešao bih na bonbon.
|
Pa gledaj, ako nisi privatnik koji mlati pare i ima 17 mobitela u firmi odn. ako si "bogec privatni korisnik" onda ti je bonbon bonovi sasvim dobra opcija. Paket VEliki internet je 70 kn mj, 300 minuta, 150 poruka i 3GB neta (4G) i nema uspostave poziva, obračunske jedinice 1sek/10kb...i prebacuju se MB i minute do 2X od paketa. Pa to je super..
|
Bas se prebacio sa VIP pretplate na BonBon.
Uzo male razgovore i SMS + veliki net. |
Citiraj:
|
Bio sam vec na njima pa preso na VIP pa se sada vratio ponovo :D
|
ja ću izgleda nakon dugo godina morati promijeniti bonbon, i ne samo sebi, jer ne lovi signal tu di sam sad, a probao sam se i požaliti njihovoj službi i ništa, došli su se samo uvjeriti kako ne lovi i to je to, ništa neće poduzeti, iako vjerojatno postoji mogućnost za "popravak" jer druga mreža bez problema daje dobar 4g signal, a baš su mi bili dobri :(
|
Koja druga mreza ima 4g?
|
Vip, Tele2
|
Nije da me previse pogadja, ali igrom slucaja prije par dana i danas sam mjerio speedtest na 4G i kao da je zalockano na 10-11Mbps ul/dl. Ni da mrdne vise od toga. To nesto globalno jer turisti su otisli kucama?
Mjereno u Puli na mjestima gdje je nekad bacalo 30+ Mbps, uvijek isti mob, isti APN (koristim internet.ht.hr), 5GB paket neta. |
Jesi li možda kontaktirao support za probleme?
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk |
Citiraj:
Čovjek ima 4G samo mu ne ide brže od 11 Mbit/s. Mogu mu samo reć da ovisi o lokaciji i milijun drugih faktora. A nije da u običnom surfanju vidiš razliku 4G između 10 i 50 Mbit/s. |
Citiraj:
|
Nazovi pa da vidiš kaj sve mogu
Sent from my ONEPLUS 3 |
Citiraj:
Svaka čast. Jel vidiš razliku između 1080p i 2k i 4k na ekranu od pet inča? Citiraj:
|
Citiraj:
http://www.speedtest.net/my-result/a/2335670922 Poslano sa mog SM-G930F |
Samo se nadam da je tako spor LTE samo izoliran slučaj, koristim često mobitel kao tethering device tak da je i brzina prilično bitan faktor.
Zapravo, od sutra sam na bonbonu, ne bih htio ekspresno se vraćati natrag na nekog drugog operatera :D |
pa i na hsdpa+ ti mora ici preko tih 10 mbita. meni ide 18.8 mbit down i 4.66 mbit up a ja sam u vukojebini :D
|
Hsdpa mi baca brzi test, to sam zaboravio napisati :D Kao sto rekoh, nije da osjetim razliku, samo pitam.
Na drugom kraju grada ista stvar, 12/11 Mbps. Skoci na 20ak i odmah padne na 11ak. Poslat cu pitanje i szk pa nek se zabavljaju. Budem doma probao i drugi mob |
Citiraj:
Da, lijepo sto mi komplimentiras. Nisam koristio 2/4k ekrane pa ne znam. |
Je li drugima prekida zvuk ako hodate dok razgovarate na telefon ili ako ste u autu? Meni se to na bonbonu događa, nije do SIMice i mobitela...
|
Do mobitela ti je sigurno.
Ne prekida. |
stalno pricam na bt iz auta, ili dok hodam, slavonija nikakvih problema a ni zg nekidan
|
|
|
jel mi vjerujes da dok trebam uploadat neki video od 200-300 MB na youtube, da koristim mobitel? :D
mobitelom 15 min, klasicnom vezom cca 3h ;) |
di nabavljate jeftine bonbon kune, zar nitko nije pojeftino otkad bonovi vrijede koliko i koštaju?
|
Imas na tržnici 2 prodavača
|
Citiraj:
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:15. |