![]() |
Ma igram za zabavu a ne za ip :P
Dodam vas obojicu nickovi isti kao ovdje? Btw sad odigrao drugi ranked i pobjedio i dobio 31 pointsa, znači sa nule na 31 što mi se čini jako puno. |
moj nick ti je Guls the man, njegov je ShadowSneakDudeBigPenis :)
|
Ovaj njegov nick je šala ili?
Jer ne prihvaća :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
možda upali :D |
Treća promocija zaredom ošla u tri lijepe..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Season 2 - sa 1450 ELO na 850 - U JEDNOM VIKENDU! |
Citiraj:
|
Citiraj:
sad dok igram, dok vidim da me neide nakon 2-3 igre, odustanem na neko vrijeme da se smirim da ne poludim i onda dalje :lol2: |
K vam kaj znači na lvl 27 sam imao 20+ pobjeda, došao na lvl 30 sad sam izjednačen...
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Zezam se, pa gle, nisam brutalno loši, uvijek sam gotovo u plusu ali neko uvijek nekaj zasere.. Opet game s garenom, 11:1:4 score, lud je taj champ :) |
A gle, kaj misliš kak je meni :D
2 pobjedim, 2 spušim, i to one presudne dvije Dođem do 100 bodova, onda jednu pobjedim i dvije spušim vrati me na 70-80 bodova, pa opet jednu pobjedim da dojdem do 100 i tak se vrtim u krug |
E guls, odigrao je Mommistake jednu custom vs nas (samo si ti falio na našoj strani)..igrao je na topu protiv zvekana garen vs darius :goood:
|
Citiraj:
|
NAPOKON! :D
Bronze I! :roller: sad još 100 LS, 3 pobjede i Silver :p |
Citiraj:
|
Prije ovog novog sistema W/L ratio mi je bio na oko +20, a sad mi je na nekih -13. Ili sam ja ultra lošiji, ili jednostavno ima puno više kretena koji igraju ranked.
|
Citiraj:
Ja sam sada zguštao još jednu s katom.. Imao sam u ekipi vi s 2700 pobjeda (jungle) i imala je 7:1 u 13. min, ja u 10 min 6:0 i to je to :) Ajde 2 pobjede za redom prije spavanj, nije loše :) |
Igra netko Olafa MID? Da li je probao?
Znam za par high elo igrača koji znaju igrati Olafa MID, ali danas testirao protiv Kog mid, i moram reći da je ok... EDIT: Frend u Bronze IV, igra promotion, pa rekao da ga podignem malo...first pickam katu čisto jer je dosta saf pick...završim 2/9/24, moj svrha je bila uletjeti unutra, spustiti ih za 40% i onda da naš ADC i Nasus (imao pentu) počiste sve...igrao protiv Kassadina u midu, a problem je što je moj frend odmah dao first blood kada su nas htijeli invejdati..i naravno, kassi..došao u lejn u 3-oj minuti s tear of goddess :D Katarina Nasus Vi jungle Caitlyn Alistair vs Kassadin Olaf Jax jungle Miss Fortune Taric jako jako blizak gejm :D |
Igral si protiv AP kog'a, a njega je prilično lako pojesti za doručak :)
Vidim da Garen ipak nije toliko viable protiv Zvekana? :D |
Ma pustil sam mu :)
Ma nemreš protiv toga. Niti je on mene mogel ubiti niti ja njega, išli smo full tanky, ali jbg, darius me spustil na 50%, i onda dive, darius ulty i yi pod ultijem, nemaš kaj :) S tim da on igra 100x bolje, i točno zna di, kaj, zašto.. |
Mene bacili u Silver 4 iz 3 hahahaha
|
A dobro, sve je to normala. Kaj smo večeras?
|
Španamo :)
|
Ja večeras vodim curu u kino i neka cuga, makar dođem oko 00, tako nešto, valjda..ali sutra ja sam navečer online vjerojatno..
|
OK, ja ću vjerojatno večeras biti online, ako ne, onda sutra ziher. Bilo je preveć pijanih subota ovih mjeseci...
btw kaj se gleda u kinu? |
Citiraj:
Ja ću danas pokušavat ući u Silver :lol2::chears: |
Mene su kickali iz Silver I u Silver II zbog neigranja. Hebem im majku.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:11. |